...Зеленокафе обозначава непечените кафеени зърна, които произлизат от плода на кафееното дърво, обикновено от видовете Coffea arabica или Coffea canephora (робуста). В противовес на печените кафеени зърна, използвани за приготвяне на традиционно кафе, зелените кафеени зърна запазват своята естествена цветност, както и своя оригинален хранителен и химически профил.
...степен AA се присъжда на най-големите и най-еднородни зърна. Тази престижна категория гарантира изключително качество, превъзходен вкус и перфектно балансирана чаша.
Степен AB е знак за качество, ценен в света на кенийското кафе. Зърната от тази степен предлагат по-голям размер и еднородност, гарантирайки хомогенна чаша кафе, пълна с характер.
Налични степени: AA, AB, PB, E, C, TT, T, HE
Вид: Арабика
Височина: 1800 м до 2000 м
Аромати: Грейпфрут, слива, захарна тръстика
Регион: Нйери...
... на ценни полифеноли, салицилова киселина, както и на много витамини и минерални вещества. В състава му можем да намерим, между другото, фолиева киселина, витамини B1, B2, B12, както и калций, калий, натрий, магнезий, желязо, фосфор и цинк. <strong>Състав:</strong> смляно зеленокафе <strong>Хранителни стойности на 100g</strong>Енергийна стойност 1588kJ/381kcal - 19% ПДП*Мазнини 13g - 19...
...Зелените, непечени зърнана кафееното растение (Coffea arabica) се наричат зеленокафе. Те съдържат много хлорогенна киселина, която в значителна степен се унищожава при печенето на кафето. В няколко проучвания е доказано, че хлорогенната киселина подпомага контролирането на теглото.
Нашите капсули със зеленокафе съдържат 400 мг екстракт от зеленокафе с 200 мг хлорогенна киселина, както и 50 г...
...като основното от тях е кофеинът. Освен това, антиоксидантните и летливите компоненти помагат за създаването на анти-стареещ ефект.
Хидроглицериновият екстракт от зеленокафе е натурален продукт, от органично земеделие.
...Декофеиниран кафе, което не губи типичната си плътност и интензивност? Опитай, ако не вярваш.
Вкусът на традицията с процент кафе, не по-висок от 0.1 %.
Кофеинът се извлича от зелено и непечено зърно без използването на вредни разтворители.
Целият мек и кадифен вкус на кафето, без кофеин. С нотки на карамел, млечен шоколад и сушени плодове.
...Прах от сурови, непечени кафезърна
Арабика или Робуста
20 или 40 мрежа
различно съдържание на кофеин и хлорогенни киселини.
Опаковка: 10 кг кутия...
...Кафе от Кения: Едно от Най-добрите в Света
Кения се намира в т.нар. "Кафен пояс". Това се отнася до тропическите и субтропическите региони около екватора, където съществуват идеални условия за много чувствителните кафе растения.
...Зелените кафезърна Robusta на Kawa Terra са устойчиво набавени от плодородните селски райони на Уганда, където растат под естествена слънчева светлина без химикали. Известни със своята силна ароматика и високо съдържание на кофеин, тези зърна предлагат уникален профил, идеален за създаване на силни, плътни напитки. Ангажирани с етични практики, Kawa Terra си партнира с местни фермери, за да подкрепя справедливата търговия и екологичната отговорност.
...внос-износ на "café verde" на партиди от 20 HC за международно разпространение, произход Централна Америка, 100% арабика, specialty coffee и търговски кафе...
...Обработка: Натурално - Сушено на слънце - Подбрано на ръка
Еспирито Санто до Пинял, в щата Сан Пауло, дава живот на едно от най-добрите
кафета в Бразилия. За събиране на черешките е кооперацията Coopinhal, която
при всяка реколта подбира най-добрите зърна, за да получи отлично кафе. Резултатът
в чашата е перфектен баланс между вкус и аромат, кафе с лека киселинност и
изразено тяло, чаша...
...Доставяме устойчиво набавено и проследимо кенийско арабско кафе в 60-килограмови чували от юта или 1000-килограмови чували от юта в контейнери от 20 тона или на палети.
...Зеленокафе е просто зрънцето на кафееното дърво, достигнало зрялост. Плодът на кафееното дърво е яркочервен и обвива две зелени зърна. Тези, които консумираме, са черни, защото са били печени, и именно в това се състои разликата между "зеленокафе" и "черно кафе" от хранителна гледна точка. Печенето включва излагане на зърната на топлина, чрез директен огън. Зърната се изгарят, за да се...
... областите на корема, краката, дупето и подбедриците...
От тайна съвет до устойчив бьюти тренд: Екстрактът от зелено, непечено кафе добавя нов, луксозен аспект в сферата на красотата и уелнеса. Уелнесът за мъже също става специално преживяване с нашите продукти от зеленокафе. Екстрактът от зеленокафе успокоява зачервената от слънцето кожа. Продуктите Tanamera® със зелен кафе за спа и WellFit са идеални спътници за почивка. Натуралните киселини в зеленото кафе помагат за изчистването на уморената кожа и стимулират метаболитните процеси. Кожата...
... местни кафезърна с уникален аромат. Подготвяме нашите смеси, следвайки процесите на дегустация, за да направим ново определение на кафето.
Нашата компания, която е амбициозна по отношение на качеството и времето, произвежда Фрапе, Смути и Мляко в групата на студените напитки, както и Горещ Шоколад и Салеп в групата на горещите напитки в собствените си съоръжения.
...Coffea Vida - Екстракт от зелен кафе, Светол с 100mg хлорогенна киселина - 60 капсули
Зеленото кафе обозначава кафеените зърна преди печенето. Зеленото кафеено зърно има много висока концентрация на хлорогенна киселина, която при печенето се губи в значителна степен. В една капсула Coffea Vida се съдържат около 100mg хлорогенна киселина. Съдържание: 200mg Светол (екстракт от зеленокафе), 100mg Мoringa, 90mg L-Карнитин, 90mg Арония
Артикулен номер: COFFEA-VIDA-165...
... директно от местните производители, което ни позволява да гарантираме свежестта и качеството на нашите кафезърна. Нашият екип от експерти по печене работи с ентусиазъм, за да разработи профили на печене, които подчертават уникалните характеристики на всяко кафе. Предлагаме също така селекция от чайове с произход и ароматизирани смеси.
Независимо дали сте любител на освежаващото зеленокафе, на...
Компанията PROMIGO произвежда кафе и инстант напитки на прах на основата накафе от 1994 година, когато е основана. Нашето производствено съоръжение се намира в индустриалната зона на Кутина, град, разположен на 75 км източно от Загреб, Хърватия. Нашите продукти са произведени само от внимателно подбрани и висококачествени материали, като зърназеленокафе от Бразилия и Колумбия, кафява захар от...
Торефацията на Мануел Лапа е индустриално предприятие, със седалище в Вила Нова де Гая, посветено на закупуването назеленокафе и неговата торефикация за търговия назърна и капсули под марката Beira Douro Cafés. Beira Douro използва най-доброто от най-добрите кафета, налични от четирите ъгъла на света, за да предложи смеси с изключително качество. Качество, безопасност, близост и доверие са...
Prime Brasil Coffee е компания, разположена в Авецано, Италия. Основана е през 2009 година. Имаме собствени кафе ферми в Бразилия, способни да снабдят международния пазар с по-добро зеленокафе от Бразилия. Работим с най-добрите кафе региони, като Минас Жерайс, Сао Пауло, Парана, Еспирито Санто. Компанията е подготвена да предложи ефективно обслужване, основано на своя опит и технически знания...
... качество. Когато се преместих в Италия, съчетах тези знания за зеленокафе с passion и изучаването на италианското еспресо. В същото време запазих и развих сътрудничеството с производителите в родината, осигурявайки по този начин контрол върху зърната още от ранните етапи на производството. Благодарение на тази моя история основах Samba Caffè, която използва най-добрите техники за отглеждане и селекция назеленокафе, което внасяме директно, и италианската традиция в смесването и печенето накафе. Резултатът е кафе с тяло, баланс и уникален аромат: перфектното еспресо от произхода до чашата.
Ние сме артезанска кафе печка в Неапол, Италия.
Ирио е една от малкото печки в света, които печат кафена дърва. Това е основната характеристика, която ни отличава от другите ни конкуренти.
Купуваме само премиум зеленокафе от сертифицирани плантации.
Нашите кафе смеси са резултат от внимателно и опитно смесване на седем или осем различни сорта кафе.
Ирио е за любителите накафе, които търсят продукт с премиум качество и добро и традиционно италианско еспресо.
Нашите продукти: кафезърна за барове, ресторанти и хотели, кафе капсули и смляно кафе.
...включително провеждане на непрекъснати изследвания върху растението кафе, как се отглежда и как се събира и обработва продуктът, преди да достигне до нашите лаборатории в зелено състояние, и често срещаме производителите директно на плантациите. Друг важен аспект е да бъдем част от изследователски групи, които изучават еволюцията на печенето, работим синергично с най-добрите италиански производители на оборудване, за да проверим какво се случва с нашето еспресо Morola след извличането му в чаша.
...стоки за търговия, широка гама от аксесоари, за да направим професионалиста в кафенето успешен. На нашия сайт: www.mokakenya.it ще намерите нашите видеа за училище по кафене, печене и козметика с зеленокафе.