... класическия процес на печене. Целта е да се готви всяко отделно зеленокафе с високо качество, за да се постигне идеалният профил на печене, осигуряващ най-доброто развитие на вкуса. По време на печенето нашата цел е да подобрим сензорния профил на всяко от нашите сурови кафета. Espresso Monte Carlo избра традиционния метод на бавно готвене на ниска температура, позволяващ на кафето да се развива по...
Закупуваме зеленокафе от най-добрите плантации в света. Нашето зеленокафе идва от Бразилия, Колумбия, Хондурас, Гватемала и Етиопия. Печенето се извършва в нашата занаятчийска компания. Нашите смеси се пекат с горещ въздух и се охлаждат по традиционния метод от едно време. Произвеждаме линия Bar назърна от 1 кг, 500 г и 250 г. Имаме линия капсули, съвместими с машини Nespr, био хартиени подложки и капсули, съвместими с Piont. Произвеждаме и частни марки. Almicaffe - италианско занаятчийско еспресо.
... клиенти. От 10 години насам, Igloo е разработила собствена верига за доставка назеленокафе, което позволява създаването на специфична смес, съобразена с нуждите, изразени от нашите клиенти. Тя отговаря на желанието на мнозинството по всяко време на деня.
... нашата корпоративна философия винаги е била избора на най-доброто зеленокафе и метода на производство. Кафето на произхода се контролира и селектира, за да се осигури производството накафе в съответствие с сертифицираните качествени стандарти на сектора. Смесите на Caffè Motta се отличават с упоритост на вкуса, кремообразност и неповторим аромат; всички характеристики, получени чрез умело смесване на най-добрите сортове Арабика и Робуста. Асортиментът от продукти включва смляно кафе, кафеназърна, капсули и подложки.
Износители назеленокафена едро и национално разпространение, както и търговци накафеназърна за професионалисти. Нашите различни сортове кафе отговарят на изискванията на нашите клиенти. Можете да изберете и подберете най-подходящото кафе за магазините, отговарящо на вашите нужди и изисквания на клиентите, сред следните сортове: натурално кафе, арабика, смесено кафе, органично кафе...