Германия, Heidelberg
...Гъба Цеп Болетус Едулис 6-9 е премиум сушена гъба, ценена за своя богат, земен вкус и умами нотки. Идеална за супи, сосове и ризото, тя добавя дълбочина на широк спектър от кулинарни приложения.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
...Перфектна основа за висококачествени трюфелни подправки. Обработени продукти: Използва се в производството на масла, масла и пасти. Гастрономически приготовления: Перфектен за настъргване върху паста, ризото, меса и яйца. Гурме ястия: Практично решение за интегриране на черен трюфел в креативни рецепти. Свържете се с нас за вашата поръчка Valtrebbia Tartufi е вашият надежден партньор за Тартуфо Неро...
...Най-интензивните аромати и вкусове на Юга се съчетават в апетитна рецепта като ризото с наденица и гъби. Приготвено с висококачествени съставки и поднесено с подходящи сосове, то ще донесе на вашите маси традиционно ястие, вкусно и с пресен вкус, сякаш току-що е приготвено.
Италия, Milano
...Произведен през месец юли, това е мед с силна личност, който има склонност да кристализира. В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл орех, а когато кристализира, придобива мирис на сушени гъби, лакрица, почти опушен. Ароматът е много интензивен, персистентен, напомня на карамел и вкус на моу, много ценен от децата. СЪЧЕТАНИЯ Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява винегрета за подправяне на смесени салати, добре се съчетава с печените зеленчуци и ястия с ароматни или лечебни билки, препоръчва се за приготвяне на ризото.
Португалия, Leiria
... зехтин в тиган, добавете ориза и го оставете да се готви малко, подправете на вкус. След това добавете около 100 мл бяло вино и го оставете да се изпари. Постепенно добавяйте гореща вода (малко повече от два пъти количеството ориз), като разбърквате постоянно в продължение на около 20 до 25 минути. Ризото трябва да бъде "кремообразно", но ал денте. Когато е готово, го свалете от огъня и добавете около 25 г масло. Можете също така да добавите две супени лъжици пармезан. Можете да замените водата с сметана или бульон. Поръсете с магданоз, лук или босилек и сервирайте.
Германия, München
...Перфектно балансирана смес от първокласен Arborio ориз и подбрани съставки като сушени гъби и ароматни подправки. Вкусна, пълноценна и от натурални съставки, тази смес е отличен избор за пълноценна вегетарианска (също и веганска) храна, или представлява чудесна основа, към която можете да добавите месо или риба. Бърза алтернатива на домашно приготвено ризото с всички натурални съставки. Приготвя...
Италия, Palermo
...Сушени гъби Порчини Le Foglie Verdi Сушени гъби Порчини Сицилия Опаковка - Сушени гъби Порчини в опаковки от 50, 100, 250, 500 г, отлични за ризото и приготвяне на ястия. Сушени гъби Порчини 50, 100, 250, 500 г опаковка, най-добрият продукт за ризото и общи смесени ястия.
Съответстващи продукти
Сушени гъби Порчини 50 100 250 500г
Сушени гъби Порчини 50 100 250 500г
Италия, Trento
... приятен бульон, разтворете 16 г Гранулирани гъби Порчини на Bauer в 1 литър вряща вода и разбъркайте: продуктът е моментален. За да добавите допълнителен вкус, гранулата може да се добави директно към ризото, сосове, печено и скалопини в желаното количество. С 15% ГЪБИ ПОРЧИНИ...
Франция, Malataverne
...Без консерванти и с по-малко от 1,5 % мазнини. Това ризото ще зарадва вашите небца. Използваните суровини са най-добрите налични на пазара (ориз Карнароли, екстра гъби, нарязани дехидратирани зеленчуци). Ние използваме парчета зеленчуци, а не зеленчукови прахове. Опаковката е избрана, за да направи съдържанието видимо и привлекателно. Гамата от ризота ви позволява да изглеждате като истински...
Италия, Sassello
...Нашият крем от трюфелни гъби е уникален продукт. Перфектен за намазване на канапета или крутони като аперитив, като подправка за паста, ризото, варени/печени картофи, на меса или в много други рецепти. Съхранявайте на хладно място, далеч от пряка светлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник, покрит с масло и използвайте в рамките на няколко дни. СЪСТАВКИ: Гъби, Трюфел, екстра върджин зехтин, сол, натурални аромати Срок на годност: 30 месеца, налични различни формати...
Франция, Villeneuve Sur Lot
Франция, Boulogne-Billancourt
... изключителна купаж, характеризираща се с копринена текстура и сложна ароматна палитра, белязана от нотки на череши, карамфил, черен пипер и лакрица. В устата разкрива деликатни вкусове на портокал, шоколад и дървесни подправки. 'The Old Garden' предлага уникално вкусово изживяване и се съчетава перфектно с агне на скара с розмарин, ризото с диви гъби или черен шоколад с морска сол.
Италия, Città Di Castello
... трюфел, пате от черни маслини, пикантен сос, домати с трюфел или гъби. Също така сушени трюфели в буркани. За ресторантьорството предлагаме отлични порчини и замразени трюфели. Умбрийски и тоскански вина. От 1990 г. Tartufi Bianconi произвежда специалитети с трюфели и трюфелови подправки, като трюфелово масло и ризото. Имаме също така сушени/замразени гъби и трюфели. Предоставяме и вина и EVO. Ще се радваме да можем да ви изпратим нашия каталог! Ще бъдем щастливи да ви изпратим нашия нов каталог с продукти и оставаме на разположение за допълнителна информация.
Франция, Blagnac
...буркани с цели трюфели или обелки, или стърготини от трюфел. Ще откриете и малки удоволствия, които да обогатят вашите ежедневни ястия, благодарение на трюфелово масло или оцет, пасти, подправки или дори ястия като ризото, паста или полента. За да добавите малко трюфелова нотка към вашите ястия, можете да изберете кремове или сосове. Освен трюфели, ние селектираме и различни висококачествени гъби...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play