Испания, Guijuelo-Salamanca
...конкретно от областта, наречена "cordón de lomo", което му придава уникална текстура и високо съдържание на постно месо, идеално за множество кулинарни приготовления. Теглото му варира между 150 и 225 грама, като е перфектен разрез за печене, грил или гурме ястия. Отглеждани на свобода и хранени с жълъди, иберийските свини предоставят месо с отличен вкус и сочност. Идеално за тези, които търсят автентичното иберийско изживяване с всяка хапка.
Италия, Termeno
... около 10,000 квадратни метра, от които около 6,000 квадратни метра са оборудвани с най-съвременните технологии в сектора. Компанията има около 20 служители и е сертифицирана по IFS, а също така сме адаптирали строг контролен система според HACCP. Сертифицирани сме да произвеждаме нашите продукти в съответствие с насоките за внос в Русия и Канада. Имаме и гурме линия с изключително италианско свинско месо, произведено строго по традиционни методи и рецепти за магазини за деликатеси и всички, които търсят специални продукти.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play