...Органичен печен морков с зехтин предлага богат, карамелизиран вкус, идеален за добавяне на дълбочина към солени ястия. Добавянето на зехтин подсилва вкуса му и го прави идеален за гурме рецепти.
Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
Frenksaden, от JELKIM A.S., е водещ производител на премиум, безхимически сушени и полусушени плодове и зеленчуци. Произведени директно от Турция, нашите продукти се създават с иновативен, естествен процес на сушене, който запазва есенцията на лятото. Нашата ексклузивна гама включва сушени домати, праскови, кайсии и други сезонни плодове, внимателно подготвени, за да отговорят на нарастващото търс...
...Висококачествено AOVE за консумация в суров вид и наслаждаване на любимите ви ястия.
Неговият изумруденозелен цвят и интензивен аромат на свежа трева и домати придават специален нюанс на вашите салати и зеленчуци, кремове и любимите ви ястия.
Насладете се на 100% здравословно AOVE.
... ястия, тя е подходяща и за създаване на натурална козметика. Нейният богат и интензивен вкус ще подчертае всички ваши кулинарни творения.
Препоръчва се да се съхранява в херметически затворен контейнер, в отделението за плодове и зеленчуци на вашия хладилник. Нейните ароматни и визуални свойства се възстановяват след няколко минути на стайна температура.
Външен вид: Мазни, маслени, блестящи и гъвкави шушулки.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: Запарка, сметана, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...добавяйки сложност на меса, зеленчуци, паста, яйца и дори пуканки. Перфектен за завършване на ястия, черен трюфелов сол предоставя изискано докосване, което подобрява вкусовете, без да ги затрупва, което го прави ценен избор за готвачи и любители на храната.
... подправки.
• Първи Ястия: Идеален за настъргване върху паста, ризото или гнocки.
• Ястия от Месо: Сложен допълнителен елемент за тартар, филета и печено.
• Предястия и Гарнитури: Подсилва вкуса на брускети, яйца и печени зеленчуци.
Свържете се с Нас за Вашата Поръчка
Ако желаете да добавите достъпната изключителност на Tuber Magnatum Pico Втора Избор към вашето предложение, Valtrebbia Tartufi е вашият...
... както с пресни ястия, като салати и зеленчуци, така и с яхнии, меса и риби.
В допълнение към своя характерен вкус, маслото от Arbequina има високо съдържание на мононенаситени мастни киселини, което го прави здравословен продукт, особено полезен за сърдечно-съдовото здраве. То също така е богато на антиоксиданти и витамин E.
...
Нашите предложения включват:
- Замразено суши на едро за ресторанти
- Суши за корпоративно кетъринг
- Суши в големи количества за събития
- Замразени гьози, самоси и дим сум
- Суши за компании: Персонализирани решения за замразено суши
- Гурме замразено суши за кетъринг
- Традиционни азиатски сосове за придружаване на суши и други ястия от азиатската кухня
В SUSHITA сме ангажирани да предоставяме...
AJOS MAJITO GÓMEZ е семейна компания, посветена на отглеждането, управлението, търговията и износа на чесън.
Предлагаме чесън в различни сортове: бял spring, виолетов spring и лилав. Разпределяме чесън в различни категории, размери и опаковки. Разполагаме с богат опит в селскостопанския сектор и изнасяме в различни държави. Гарантираме ви продукт с качество на най-добра цена.
Предоставяме на наш...
...Обичате традиционно ястие, но не винаги имате време да подготвите всички съставки? Затова внимателно избрахме, нарязахме и смесихме за вас най-красивите зеленчуци, оставяйки ви да решите дали ще ги хапнете с месо, ориз или паста. Всяка опция гарантира хрупкаво и сочно, а най-важното - здравословно ястие.
Нетно тегло: 450 г
Енергия: 119 кJ / 28 kcal
Въглехидрати: 7,39 г
Общо захари: 1,67 г
Мазнини: 0,06 г
Наситени мастни киселини: 0,01 г
Протеини: 2,17 г
Сол: 0,07 г...
...Повдигнете ястията си и впечатлете близките си с манговия чътни на Maison Nialé.
Нашето чътни е сладко-кисела сос, приготвен на основата на плодове или зеленчуци, консервирани в оцет. В зависимост от вкуса си, той се консумира като гарнитура към месо, за десерт върху пай или дори намазан на тост. С деликатно плодово ухание, това мангово чътни от Мали ви предлага да подчертаете сладко-соления вкус в ястията си, за успешно лятно бранч или вечеря.
Стъклен буркан от 190 мл.
Съдържание: 190 мл...
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от цитрусови кори
Съставки: Цветна сол (90%), смес от цитрусови кори (10%): (портокал и лимон).
Препоръки: Перфектна за подправяне на меса, зеленчуци, морски дарове и риба на скара, на тиган или печена.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 16 Kj/4 Kcal. Мазнини: 0 г, от които наситени: 0 г. Въглехидрати: 0,5 г, от които захари: 0,5 г. Протеини: 0 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...ГУРМАНСКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ RUNGIS PURE БРАНД
AMS European е специалист по висококачествени гурмански зеленчуци в Рунжис. AMS European е доставчик на PURE гурмански зеленчуци в Рунжис, търговия на едро с гурмански зеленчуци RUNGIS. Специалист по луксозни зеленчуци.
...Няколко възможни приложения за тази мрежеста кошница: измиване на зеленчуци, създаване на гурме кошница или просто използване за декорация.
Дължина: 21 см
Ширина: 14 см
Височина: 7 см - 20 см с дръжката...
В Conservas Medrano произвеждаме консервирани храни с висока кулинарна стойност. Използваме най-добрите суровини и съставки, за да произвеждаме гурме консерви и готови ястия.
Запознайте се с нашите марки:
- La Tudelana: най-доброто от полетата на Наварра, артишок, аспержи и пиперки пикильо, храни с защитено наименование за произход и географско указание.
- Aimar: най-добрите консерви от морето, б...
...Уникален и гурме продукт, приготвен с пресни гъби стриди – (произведени и събрани от нашите ферми), чесън, мед, ябълков оцет и сол. Може да се консумира с всякакъв вид кухня, като морски дарове, азиатска кухня, салати, средиземноморска, близкоизточна кухня или всяко ястие по ваш избор. Също така може да бъде отличен допълнителен продукт за мезета и деликатеси, както и предястие за алкохолни...
...Маги кубчетата са популярна подправка, която възниква в края на 19-ти век в Швейцария. Тези малки, правоъгълни кубчета се състоят от комбинация от дехидратирани зеленчуци, сол, мононатриев глутамат (MSG) и различни подправки. Те често се използват за подобряване на вкуса на супи, яхнии, сосове и други ястия.
Маги кубчетата са известни със своя интензивен умами вкус, който придава дълбочина и...
...Нашият кралски лук е продукт от висок клас, тъй като ръчно подбираме най-гурме луковите сърца от всички луковици. След този процес кралските луковици се мариноват в вода, сол и винен оцет.
TOM PRESS предлага на професионалистите всичкото оборудване за съхранение, преработка на храни и готвене: Н°1 за любителите на домашното приготвяне.
TOM PRESS проектира и разпространява над 5 000 референции на оборудване и продукти за съхранение, готвене и преработка на храни. С това оборудване можете да произвеждате и преработвате плодове и зеленчуци, меса и риби, млечни продукти, зърнени храни ...
Нашият магазин ще ви запознае с нови вкусове.
Чатни, които да съпътстват рецепти, толкова разнообразни, колкото и иновативни.
Конфитюри от зеленчуци за закуска или бранч.
Лятото е тук, възползвайте се от нашите идеи за аперитиви: Тартинати, Хумус или Кейкове, всички различни за смели комбинации.
Дайте ново настроение на вашите плато.
Нови продукти, нови преживявания
Всеки месец нова рецепта, ...
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар.
Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
... от панжабската кухня и са много популярни в северноиндийската кухня. В Пенджаб е обичайно да се пълни плоският хляб с различни зеленчуци или меса.
Парата обикновено е много по-дебела от роти.
Това е така, защото техниката на слоене прави хляба много по-дебел.
Процесът на слоене е подобен на приготвянето на кроасан или тесто за пъф.
Всяко слоеве е покрито с слой масло, за да се получи желаният хрупкав резултат.
Паратите са изключително вкусни и питателни. Те са богати на фибри и съдържат други минерали и витамини като желязо, мед и манган.
...ФЕНИКУЛ ВУЛГАРИС - Foeniculum vulgare
Освен своите лечебни свойства, дивият феникул в кухнята е свежа и сладка деликатес, който ще ароматизира вашите вкусни ястия. Вкус, който наподобява анасона.
Растение
Феникул вулгарис - Foeniculum vulgare.
Кухня
Запарка, отвара, прах, тинктура, сироп, в захар, вино, паста, ориз, уок, тажин, зеленчуци.
Форма / Количество
Цяло био семе / 40g - 300g...
... съчетава както със солени, така и със сладки ястия и ще подправи вашите предястия, меса, риби, зеленчуци и десерти.
Предлагаме ви няколко формата, адаптирани към вашите нужди:
- Пакет за съхранение 1 глава
- Пакет за съхранение 2 глави
- Пакет за съхранение 10 глави
- Плато с 20 глави на едро
Да се съхранява при стайна температура, на сухо и тъмно място.
...Невирджинско орехово масло от Перигор
Това невирджинско орехово масло е извлечено от плодове с високо качество.
Неговият гурме вкус прекрасно допълва всички зелени салати и сурови зеленчуци (ендивии, мъхчета, домати, салати от гъзи...)
С тънък поток в чинията, то деликатно ароматизира топлите зеленчуци (бели бобчета) и придава финес на рибата.
Каничка 500мл...
...леко сладък, варира от карамел до лакрица в зависимост от времето на сушене, и се счита за една от петте основни вкусове, умами.
Черен чесън е особено универсален и се използва в много рецепти, от предястия до десерти.
Той е много ценен от гурме любители и звезди на кулинарията.
Ean13:3701511709891
Референция:ЧеренЧесънБиоAOPVoghieraКрем1...
...Сложната кристална структура на тази сол, ясният нюанс и високото съдържание на минерали правят Bali Pur изключително елегантна завършваща сол.
Тази изискана гурме сол подхожда на всяко ястие и постига уникални вкусови удоволствия като последен щрих на салати, риба, месо или зеленчуци. Не гответе солта, а я добавяйте в края на приготвянето на ястията.