...Гуанчале от свинско месо е парче свинско, преминаващо през мускулни влакна с тънки мазнини, с компонент от ценна мазнина, различен от лардото (мазнина от гърба) и бекона (мазнина от корема).
Консистенцията е по-здрава в сравнение с бекона, а вкусът е по-характерен. Месото се масажира внимателно на ръка и се овкусява с нашите характерни подправки. Оставя се да зрее повече от 80 дни в контролирана...
От истински глобална перспектива, ние източваме продукти в основните производствени райони на Европа, Северна и Южна Америка и Далечния Изток. Нашите основни продуктови групи са Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks и Dairy.
Като компания за д...
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.
...Зрял гуанчале, произведен от най-доброто сертифицирано италианско прясно месо. Перфектен за най-добрите пасти аматричиана, карбонара и гриция.
Зрял поне 2880 часа, за да придаде най-добрия вкус на вашите ястия.
Уникален и незабравим.
...лонзо, сушен свински бут, сушен говежди месо от Aubrac, чоризо, гуанчале, сушена наденица, салам, съставляват нашата гама от колбаси без нитрит, произведени в нашата работилница в Laissac в Aveyron.
COTE2BOEUF е също така изобретателят на Popines: нарязана колбаса в стъклен буркан, 100% рециклируем и с възможност за връщане. След вакуумиране, Popine ще се запази 3 месеца при стайна температура. Достъпна в 3 формата (Popine, Marmite, Chaudron), тя ще придружава вашите раклети през зимата и платата с колбаси през красивия сезон.
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени.
Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
... потребителя и именно поради това сме разработили линии от натурални продукти, произведени ръчно. Салумфицито произвежда шунка, свежа наденица екстра, сушена наденица, Луганега, салам Зия Ферарезе, салам Дел Гуелфо за грил, салам Дел Контадино и голям местен, салам тип Милано, Унгарски, Фелино, Ферарезе, Неапол, Фабриано, зрял гуанчале, капа ди теста, цициоли, котечино и зампоне, бондола, капели на свещеника и други специалитети за търговия на дребно, ГДО и ресторантьорство.
...ароматизирана сланина, лонза, лонци, гуанчале и шунка. Нашите био колбаси, произведени с натурални съставки, се получават чрез занаятчийски методи, наследени от поколения. Новата ни лаборатория с CE маркировка ни позволява да съчетаем традиция и иновация, предлагайки хигиенни и здравословни гаранции, без да се налага да се отказваме от истинските вкусове.
...Остерия Маурино произлиза от опита и страстта на собственика, Маурино, към кухнята на неговата родина: Рим. Маурино предлага на всички свои гости автентична римска кухня, с вкусни интерпретации, но винаги оставайки верен на традицията. Сред специалитетите: Букатини ал'аматрициана, Тоннарели качо е пепе, Пакери с артишок, гуанчале и маслини, римски гноко, агнешка плешка на скара, печен бакал...