Швеция, Linghem
... гарантираме, че всяко парче е внимателно обработено, за да запази естествения си вкус и хранителна стойност. Насладете се на изискания вкус на нашия 2100 Hindquarter, Pistola Cut с 8 ребра, разрез, който обещава да впечатли както визуално, така и гастрономически. Този разрез е перфектен за тези, които ценят по-фините неща в живота, предлагащ богат, говежд вкус, който със сигурност ще задоволи. Независимо...
Франция, La Garde
...Предлагаме висококачествена замразена говежда месо от клас А, Халал. Произход от Бразилия. Завод с ISO и CE сертификати. Сигурно снабдяване. Пряк производител, без посредници. В нашия каталог можете да намерите пълната гама от замразени говежди части: гръбни ребра, топка, стек от топка, говежда трупа, ребра с кост от раменната част, ребра с кост от плочата, печено ребро с кост, ребро с кост...
Обединени арабски емирства, Dubai
Белгия, Beringen
...Стейкът от скоч филет се приготвя от безкостен набор от говежди ребра. Скоч филетът се намира на гърба на животното и преминава от лентата (сирлоин) до шията. Като 'поддържаща' мускулна група, която не е подложена на тежка работа при движението на животното, стейковете от скоч филет са нежни, вкусни и сочни, и се приготвят най-добре с бързи горещи методи на готвене, като пържене в тиган и барбекю или бързо готвене при нарязване на тънки филийки.
Германия, Berlin
... резени 3-4 см Език Висока ребра Костен мозък пръчка замразен Костен мозък нарязан 5 см замразен Гърди без кост Гърди без кост - PAD Плоча без кост 80/20 Плоча без кост 70/30 Бавета PAD Фланк стек PAD Говежди преработени месни изделия R1 парчета 98/02 парчета 95/05 парчета Части от задната четвърт на говеда Кълки 3-ен разрез Горна част с капак 8+ Горна част без капак Горна част без капак - PAD 3-5+ Долна част с ролка Долна част без ролка с странично сухожилие Долна част без ролка без странично сухожилие...
Нидерландия, Enschede
...Наименования на месото от говеда (EN-NL) Списък с имена на говеда: Baby Top- Когелбифстук Blade Steak (Пот Рост)- Сукadelap Brisket- Борст (мускул) Chuck- Шулдер/Долна ребра Chuck Roast- Студено месо (говежди парчета, хашеев месо) Chuck tender (петит тендер)- Диамантхаас, юдехаас Club Steak (Също така NY Steak или Strip Steak)- Ентрекот Delmonico Steak- Рибай Eye of Round- Ахтермуис (Розбиф...
Испания, Riudellots De La Selva
... решение за постигане на по-креативна кухня." По отношение на нашите продукти, разполагаме с голямо разнообразие от референции, произхождащи от говеждо, свинско, овче и козе месо, като: * Говеждо: калибриран стек, ентракот, буза, филета, опашка, особуко,... * Свинско: лоумо нарязано на 5 мм, център на котлет, свински крак, тайна... * Овче и козе: нарязани котлети, рамене,... * Изделия: 100% говежди хамбургери, кюфтета, мляно месо, бутефара,... * Конфитирани (4-то поколение): свинска буза, свински крак, говежди ребра, свински ребра, свински лапи,...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play