...Нашите FEMTORP® продукти са удобни десертни прахове за големи потребители, сладкарници и кетъринг. Те са налични в 10 разнообразни варианта, които не оставят никакви желания незадоволени.
Независимо дали са плодови или сладки, чисти или като основа за креативни рецепти с пресни плодове, ядки, шоколад – по-бързо и по-лесно не може да бъде: С нашето FEMTORP® мус и един литър студена вода можете да реализирате всичките си идеи.
...Канелата на прах HT е подправка, обработена при висока температура, с богат, сладък и леко пикантен вкус. Идеална за печене, напитки и солени ястия, тя придава топъл и ароматен дълбочина, подобрявайки както сладките, така и солените рецепти с нейния отличителен вкус.
... добавя дълбочина и сложност на рецептите. Тя добре се съчетава с топли подправки като канела и индийско орехче, което я прави популярен избор задесерти като бисквити, торти и пайове. Може също да се използва в солени ястия като барбекю сосове и маринати, за да добави нотка сладост.
Съществуват два основни типа кафява захар: светла кафява захар и тъмна кафява захар. Светлата кафява захар има по-мек вкус и често се използва в рецепти, където се желае деликатна сладост. Тъмната кафява захар има по-силен вкус на меласа и е предпочитана зарецепти, които изискват по-изразен карамелен вкус.
... алтернативи, за да не пренебрегнете вкуса на шоколад в любимите си десерти. Това е по-здравословен вариант от какаото или инстантния шоколад, които обикновено са рафинирани и съдържат захар. Поради своята чистота, антиоксидантните му свойства, които предотвратяват стареенето и клетъчната деградация, остават непокътнати. Освен това е много енергичен поради нивата на теобромин.
Нашето какао може да се използва в почти всяка храна и да замени какаото в почти всички рецепти, като е полезно за всякакви сладкиши като брауни, кексове, торти, горещ шоколад, трюфели и др.
Минимално количество поръчка: 20 кг...
...Основните суровини за млечната индустрия са нашата основна компетенция. С нашата изключителна експертиза разработваме от висококачествени суровини изискани рецептиза компаунди, които са адаптирани към вашите производствени съоръжения. Те включват десерти, млечни напитки, както и мусови продукти, желета, сосове и много други. С удоволствие ще ви доставим млечни компаунди в специални качества...
... на натиск, затова трябва да се съхраняват внимателно.
6. Рецепти:
Питахая могат да се използват по много начини и често се ядат сурови. Те са подходящи за плодови салати, смутита, десерти и плодови сорбета:
- Плодови купи и смутита: Комбинирани с манго, банан или ягоди.
- Салати: Хармонират с авокадо и рукола.
- Сорбет: Пюрирана плодова меса е подходяща за сорбет или топинг.
- Сокове и коктейли...
...Допълнително предимство: Леко охлаждащият, чист вкус. Между другото, можеш да дозираш ксилита точно както захарта, тъй като сладостта му е също толкова силна, колкото при обикновената захар.
Приложение: Замени обикновената захар в твоите рецепти просто в съотношение 1:1 с ксилит.
Продуктови характеристики: Без глутен, Без лактоза, Веган
Маркировка на хранителните продукти: E967
Производство: Ксилитът се извлича от кората на дървета и царевица.
...Високият дял на алфа-линоленова киселина и ядковият вкус на био лененото масло са особено ценни за вегански ястия като салати, дипове, супи, извара и други десерти.
„Течното злато“ био ленено масло обогатява редица рецепти в хранителната индустрия. Неговият ядков вкус впечатлява в салати, дипове, извара и други десерти. Също така може да се добави като вкусен акцент в супи. Изключително високият...
... акценти в мюсли, десерти или смутита. Благодарение на съдържащите се фибри, био бадемовото брашно може да абсорбира много течност. То отлично свързва сосове и обогатява разнообразни рецептиза готвене за разнообразно хранене. При печене, около 20-25 % от зърненото брашно може да бъде заменено с био бадемово брашно.
При био-продукти: DE-ÖKO-006
Произход: ЕС-Земеделие
Опаковка: 25 кг чували...
... десерти от всякакъв вид, от торти, мъфини, къпкейкове, бисквити до ванилов сладолед, пудинг или крем брюле.
Традиционният процес на узряване "Бурбон" позволява получаването на шушулки с влажност до 33%. Това също така придава маслен вид на тези висококачествени шушулки.
Безплатно с всяка поръчка получавате нашата динамична електронна книга с рецепти, в която ще намерите ексклузивни идеи зарецепти. Ние редовно я обновяваме, така че винаги да имате нови рецептиза вашата ванилия.
Справедливо търгувано гурме качество...
... индивидуално разработени млечни продукти за деликатесната и хранителната индустрия.
Нашият основен продукт е класическото подсладено кондензирано мляко. За него сме считани за специалисти и сме A-доставчик на европейската и международната шоколадова и сладкарска индустрия. Съдържанието на мазнини и сухото вещество можем да настроим точно според спецификациите на клиента при необходимост.
Асортимент...
... сладки био-десерти и био-маслени кроасани, но също така и торти, сладкиши и други натурално сладки изделия.
Хлябовете и хлебчетата се произвеждат от нас по стара занаятчийска традиция с ръжено и спелтово тесто - и по собствени рецепти с био-бордови и много вкусни био-съставки, за да се получат ароматни, хрупкави хлябове, кренгли, хлебчета, гевреци и пръчици: хлебчета с чили, маслини и домати...
Busemann GmbH е компания от Бергкамън, която предлага студени напитки и ледени десерти, както и прясно изпечен пуканки. Bussy Popcorn, Bussy Kratzdrinks, Bussy Schleckdrinks и много Bussy рецептиза микс напитки са от къщата на Busemann. Производството на Bussy студени напитки и пуканки е сертифицирано по Международния хранителен стандарт.