...Насладете се на топлия и успокояващ аромат на нашия „Sucre à la Cannelle“. Съставен от нерафинирана захар от цвекло и канела на прах, тази смес придава деликатно подправен вкус на вашите десерти, горещи напитки и кулинарни приготовления. Перфектен за любителите на автентични вкусове, тази ароматизирана захар ще преобрази вашите ежедневни рецепти в истински моменти на наслада.
Съставки:
Не...
...Книгата РецептизаДесерти без Захар е идеална, ако искате да премахнете добавения захар и подсладителите от вашата диета, без да се отказвате от десертите!
В тази книга с рецепти захарта идва от сладкия вкус на храните: бадеми, сушени плодове, кокос... които естествено ще подсладят рецептите. Всички предложени рецепти са напълно изпълними без използване на добавена захар.
Предложени са 200...
... десерти, горещи напитки, конфитюри и дори солени ястия. Тя е също така подходяща за изработка на натурални козметични продукти. С интензивния и богат вкус, тя ще бъде перфектната съставка, за да придаде изключителен щрих на всичките ви кулинарни творения.
Препоръчва се да се съхранява вакуумно или в добре затворено хартия за печене и в херметически затворен контейнер, поставен в отделението за плодове и зеленчуци на вашия хладилник.
... десерти или в солени ястия.
В кухнята, за сладко/солено съчетание, стафидите могат да придружават месо като пиле или патица. Можете също така да ги добавите в салатите си.
Можете да ги поръсите върху прясно козе сирене за перфектно съчетание.
Намерете нашите зелени стафиди, които са естествено по-малко сладки, тук.
Идеи зарецепти:
Прясно козе сирене със стафиди,
хляб със стафиди, куглоф,
кекс със стафиди,
ориз с мляко и стафиди,
КАРТОН: 10Kg...
..."Les Feuilles de Brick" x 10 са основен кулинарен продукт за любителите на френската и средиземноморската кухня. Изработени от пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло, тези листа от "brick" са идеални за приготвяне на хрупкави и вкусни ястия. Техният лек и хрупкав текстурен профил позволява създаването на разнообразни рецепти, от предястия до десерти, включително основни ястия. Те са...
... кориандър, основна съставка във всички тези земи, особено в индийските масали или основите на тайландските смеси.
Малко отклонение към Океания и нейните мечтани острови с великолепната ванилия от Тахити, която ще направи всяко от вашите десерти (и дори ястия) истинска наслада.
Пристигаме в края на пътуването с кардамон, който ще ни пренесе в Централна и Южна Америка, с цитрусовите и свежи вкусове, които да съпътстват всичките ви рецепти.
Надяваме се, че тази обиколка на света ви е доставила удоволствие.
Нетно тегло: 210 г...
... употреба можете да сложите капачката и да го съхраните. Вкус шоколад.
100% ЯДЛИВ - Този маркер за глазура използва уникални рецепти на основата на желатинирана захар и хранителни оцветители за 100% ядлива мастило. Неговият шоколадов вкус ще донесе сладост, която ще се хареса както на деца, така и на възрастни. Нашите шоколадови маркери са налични в няколко цвята.
ЛЕСНА УПОТРЕБА - Лесен за използване, с присъствието на възрастен, заври вода в тенджера, след което оставете маркера за 2 минути в купа, пълна с вряща вода, като оставите капачката.
...Този PET съд задесерти е идеален за всички видове десертиза взимане и е част от широка гама от чаши и пластмасови съдове за продажба за взимане. Той може да съдържа сламка или друго в зависимост от вашите рецепти и модели на продажба, и може да съдържа както горещи, така и студени храни.
Всички спецификации за този опаковъчен продукт са на нашия уебсайт.
... вкус на лешник и деликатна сладост от меда. Тя е също така много питателна, тъй като съдържа основни хранителни вещества като протеини, здравословни мазнини, фибри и антиоксиданти. Тази паста за намазване е лесна за разнасяне върху препечен хляб, вафли, палачинки или всякакви други храни по ваш избор. Може също така да се използва като съставка зарецептиза сладкиши или десерти, за да добави нотка сладост и вкус на лешник към вашите творения.
...Референтен номер
3329486671038
Тапиоката, известна още като японска перла, е нишесте, използвано в кулинарията, произведено от сушени и обработени корени на горчивия маниок.
Тапиоката е идеална за сгъстяване или свързване на вашите сосове, супи и кремове. Тя ще бъде също така оценена в сладките ви рецепти, като придава лекота и пухкавост: сладкиши, десерти, кремове.
...леко сладък, варира от карамел до лакрица в зависимост от времето на сушене, и се счита за една от петте основни вкусове, умами.
Черен чесън е особено универсален и се използва в много рецепти, от предястия до десерти.
Той е много ценен от гурме любители и звезди на кулинарията.
Ean13:3701511709891
Референция:ЧеренЧесънБиоAOPVoghieraКрем1...
...Прах за мляко с високо качество, универсална съставка за обогатяване на вашите топли напитки, десерти и рецепти. Източник на протеини, калций и основни витамини, той предлага вкусна млечна ароматика и кремообразна текстура. Удобен за съхранение и употреба.
...Канелата на пръчки придава аромат на солени ястия, десерти и коктейли. Тази оранжева подправка с топли, дървесни и леко сладки вкусове има много приложения. В тази форма ароматите на канелата ще се запазят много по-добре.
Използвания на канела на пръчки в кухнята:
*Солена канела:
Тя е една от съставките на тажин и също така за ароматизиране на супа или крем-супа.
Канелата подчертава вашите ястия...
... вкусове. Не се колебайте да добавите това желе от мента и в вашите "солени-сладки" ястия, за да придадете оригинален и изненадващ акцент на вашите рецепти.
Полза от продукта:
Желето от мента добавя интензивна свежест на вашите кулинарни творения. Нейният ярък и освежаващ вкус стимулира вкусовите рецептори и събужда сетивата.
Вкус и аромат: Ментолов и свеж...
...Избирайки пакет сурови бадеми за закуска, вие правите интелигентен хранителен избор, който носи множество ползи за здравето. Поради най-ниския си процент на наситени мазнини сред всички видове ядки, можете да се наслаждавате на суровите бадеми без угризения, като закуска, като съставка в рецепти или като гарнитура за салати и десерти. Те са единствените ядки с алкално образуване и съдържат повече витамин Е от всяка друга ядка.
...Шоколадов фондан, мини-кейкове или брауни, селекция от рецепти в индивидуален формат, за да се увеличат възможностите за консумация, както в десерт на чиния, така и в удоволствие за следобедна закуска или в оферта за снакс.
Професионализмът и уменията на Мишел Кремер днес са признати от всички канали, които предлагат сладкарски изделия и от професионалистите в хранителната индустрия:
· Хлебари-сладкари
· Хотелиерство и ресторантьорство
· Кетъринг
· Търговия на дребно
Мишел Кремер е присъства навсякъде, където думата гастрономия има значение.
... нежно, без интензивно сечене или резитба, а кленовете съжителстват с други дървесни видове, за да се създаде хармонична и балансирана гора, сертифицирана като органична.
Органичният кленов сироп се произвежда в средата на март и края на април. Високите стандарти за качество на Vifranc Farm се отразяват в този изключителен сироп, чрез особено взискателни методи на работа в кленовата горичка и...
...зоната за събиране обхваща 3 департамента: Дордоня, Тарн и Гарон и Авейрон.
- Автентични рецепти без добавки и консерванти, за да се запази добрият вкус на овчето мляко.
- Опаковки, адаптирани за занаятчии и индустриални производители.
... идеи за прости и оригинални рецепти. Нашата цел е да ви помогнем да подобрите ястията си и да изненадате гостите си с нашите продукти, независимо дали сте начинаещи или не. Нашата гама включва бульони и супи, подправки и сосове, напитки, десерти, хляб и семена, и дори био продукти. Предлагаме също регионални предложения с нашето трио Baeckeoffe, кисело зеле и семена от кимион. Избираме качествени...
... съставки без ГМО за около 85-те рецепти, които създаваме всеки месец. Нашите десерти и сладкиши са опаковани в насипна или индивидуална опаковка. Нашето производство по поръчка ни позволява да разработваме специфични рецепти, отговарящи на вашите нужди, и да създаваме ваши специфични и различни опаковки или етикети. Нашите продукти, които са консенсусни и лесни за консумация, са предназначени за всички видове заведения за хранене: търговски заведения, по-скоро бързи и модерни, въздушно и железопътно кетъринг, автоматизирана дистрибуция, отдели за хлебарство и сладкарство.
DARVAUX ГАСТРОНОМИЯ ПРОВЕНСАЛ е семейна компания, основана през 1957 година. Тя е утвърдила своята известност с производството на старата провинциална рецепта за Терина от дрозд. Други непубликувани рецепти, както и Специалитети от Югоизтока, допълват настоящата гама и допринасят за развитието на компанията. Специалитетите от Югоизтока съставляват нашата продуктова гама: провинциални терини, стари терини, готови ястия в стъклени буркани, сосове за гарниране, плодови десерти.
... семена, смеси и концентрати за добавяне в края на месенето. Разполагаме с широка гама от продукти без минимално количество за поръчка и можем също така да работим по индивидуални поръчки, с персонализирани рецепти и опаковки по поръчка.
... сосове, изработени от Франческа по нейни семейни рецепти, и поръсена с истински Пармиджано Реджано. За консумация на място, пастата се сервира в истинска италианска чиния. За взимане, пастата се предлага в забавна и практична термоизолирана кутия. Използвайки продукти, директно подбрани в Италия от Франческа, ние приготвяме сосовете в нашата производствена работилница, за да гарантираме на нашите клиенти безупречно качество и проследимост от източника до ресторантите.
... процес на пастьоризация и след това замразяване, а продуктите му са без консерванти. Agrodoubs е сертифицирано по IFS на високо ниво и разработва рецепти с био съставки.
Миризми от боровинки или карамел за шоколадови фабрики, смеси за лимонови или шоколадови тарталети, крем брюле или сладкарски кремове са някои от специалитетите на фабриката, построена в селото Флажи. AGRODOUBS залага на...
... традиционната ни любов към хляба. Днес, Daunat приготвя също така салати, десерти, натурални закуски, междинни хранения... Голямо разнообразие от рецептиза откриване... Сандвичи багети. Сандвич клуб и сандвичи триъгълници. Урап. Салати. Торти. От салати до триъгълници, през десерти или закуски, Daunat ви предлага пауза за закуска, отговаряща на всичките ви желания. Хапнете всеки момент.
Bridor предлага асортимент от над 30 вкусни рецепти, разработени от майсторите хлебари на училището Lenôtre в Париж. Широк избор от багети. Малки и големи хлябове на плоча. Хрупкави и златисти, предназначени за професионалисти в хотелиерството и ресторантьорството. Продукти, изцяло от чисто масло и без хидрогенирани мазнини. Доставчик на хлебарство. Доставчик на хляб. Доставчик на сладкиши. Доставчик на десерти. Производител на замразени сурови сладкиши. Доставчик на предварително втасали замразени сладкиши. Търговец на едро на замразени десерти.