..." предлага приятно вкусово изживяване.
Това сирене се изработва с традиционни методи, за да се осигури най-високо качество и автентичност. Неговата универсална природа го прави любимо сред любителите насирене, предлагайки безкрайни възможности за вкусни ястия и закуски. Богатият и солен вкусна сиренето "Trappista brick" подобрява вкуса на всяко ястие, което го прави задължително в колекцията ви от сирена.
...Il Grana Padano DOP от 1 кг е италианско твърдосирене, произведено в териториите на Ломбардия, Пиемонт, Трентино-Алто Адидже и Венето. Гарантирано е произведено с прясно мляко и зряло поне 9 месеца, представлява сирене с богат и мек вкус. Идеално за придружаване на предястия или като съставка в ястия с паста и ориз.
...Гауда е холандско жълто сирене, произведено от краве мляко. То е зряло (полу) твърдосирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в фолио с жълт или червен цвят. Гауда се характеризира с мек вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен...
...Чедърът е популярен вид сирене, което произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. То е твърдо и гладко сирене с бледожълт цвят. Чедърът се прави от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразителен с времето. Сиренето обикновено зрее в продължение на няколко месеца, за да развие своя отличителен вкус и текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност и често...
...Чедър е популярен вид сирене, който произхожда от селото Чедър в Съмърсет, Англия. Това е твърдо и гладко сирене с ярко жълт цвят. Чедърът се произвежда от краве мляко и има богат, кремообразен вкус, който става по-остър и изразен с увеличаването на възрастта. Сиренето зрее обикновено няколко месеца, за да развие своя изразен вкус и специална текстура.
Чедърът е известен със своята универсалност...
...Продукт с голям потенциал; нашето твърдо козе сирене, произведено от пастьоризирано мляко, с кратък период на зрялост, с характерен аромат и вкус за вида.
Приблизително тегло на парче: 3,400 кг.
Бройки в кутия: 2...
...„Алгейерски традиционен сирене“; твърдосирене от сурово мляко с минимум 50 % мазнини в сухото вещество; традиционно ръчно произведено; зряло минимум 5 месеца; вкус: фино пикантен до ароматен, леко орехов
Съдържание на мазнини: 50 %
Вкус: фино пикантен до ароматен, леко орехов...
...идва от този регион, където многобройните зелени ливади предлагат идеалната среда за получаване на качествено мляко.
Уникално сетивно изживяване
Стар Лиеж е също така уникално сетивно изживяване. Сирене, пълно с вкус и нежно на небцето. Такива са акцентите на това твърдосирене… и е истинско удоволствие!
На основата на пълномаслено БИО мляко, узряло в сърцето, СТАР ЛИЕЖ предлага този уникален вкусна благополучие, който ще ви зарадва.
100 % био и вкусно
Стар Лиеж се произвежда без консерванти, без оцветители и без усилватели навкус. Следователно е 100 % БИО, 100 % ЕСТЕСТВЕНО за 100 % от...
... Бауофер Алгейер Ементал г. У. вие се наслаждавате на парче от Алгейер родина. От прясно мляко произвеждаме ежедневно 60 колела Ементал. Сиренето с ядков аромат и пикантно-ароматен вкус е нашият класик. Като първата мандра в Германия, която произвежда био-твърдосирене от 1984 година, био-продуктите също са наша специалност. От началото на 2016 година имаме един много специален сирене в асортимента - Бауофер Алгейер Ементал 1827 г. У. Това сирене зрее шест месеца и получава още по-интензивен вкус.
Гран Морава е твърдо, екологично чисто сирене с дълга зрялост, плод на традицията на нашето семейство, която продължава вече два века, през които ни беше предадена любовта към работата и добрите неща. Сиренето Гран Морава е синоним на качество, вкус и страст. Известно главно в версията натвърдо маслено сирене, благодарение на типичната си зърнеста консистенция, може лесно да се използва и под...