... в гастрономията агавен нектар се използва с удоволствие, например за коктейли.
Суровината, произведена от различни сортове агави в Мексико, се състои от глюкоза, но основно от фруктоза (около 80 %) и по този начин има много нисък гликемичен индекс. Агавен нектар често се използва като заместител на захарта, като особено от веганите често се консумира и вместо мед. Той е малко по-сладък от пчелния продукт.
БИО Агавен сироп се разтваря бързо и може да бъде в различни цветови нюанси и различно...
... (DE)
DE номерът на глюкозата говори нещо за свързващата и подслаждаща сила на глюкозата и зависи от степента, до която се прилага хидролиза. Нишестето се преобразува в глюкоза чрез хидролиза. На скала от 0 до 100, 0 е чисто нишесте, а 100 е чиста глюкоза. Колкото по-нисък е номерът, толкова по-висока е свързващата сила на продукта. Колкото по-висок е номерът, толкова по-висока е подслаждащата сила.
Употреба
Глюкозната пудра DE 29 е дехидратиран глюкозен сироп. Тя предотвратява рекристализацията на захарта в бонбони. Освен това придава еластичност на продукта и запазва сладките приготвяния като…...
...Сиропът от агаве е с 30% по-сладък от захарта. От друга страна, високото съдържание на фруктоза и наличието на глюкоза правят индекса му на гликемия по-нисък (15-30 ГИ) в сравнение с бялата захар (сахароза). Въпреки това, калоричността му е подобна. В 100 грама ще намерим около 310 калории (1 супена лъжица съдържа около 50 калории). След консумация на сиропа, нивото на глюкоза в кръвта няма да се...
...Сушената златна боровинка се получава след като плодовете преминат през процес на селекция, измиване, дезинфекция и сушене. Златната боровинка е подобна на стафидите и вкусът й варира между сладък и кисел. Плодът е високо ценен заради високото си съдържание на антиоксиданти, които минимизират клетъчното стареене и за стабилизирането на нивото на глюкоза в кръвта, поради което е полезен за хора, страдащи от диабет.
MOQ: 20 кг...
...Био гроздова захар се произвежда чрез хидролиза на био царевично нишесте и последваща кристализация. Био гроздовата захар е лесно разтворима във вода и има приятен, плодово освежаващ вкус с деликатна сладост.
Съставки: Гроздова захар*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианска: Да
Веган: Да...
...Ние предлагаме:
BIO Декстроза
BIO Подправки
BIO Глюкозен сироп
и много други.
BIO Гуарова смола
BIO Прах от пилешки яйца
BIO Прах от жълтъци на пилешки яйца
BIO Инвертиран захарен сироп 72,7 %
BIO Прах от семена на рожков
BIO Карамел
BIO Картофено нишесте
BIO Прах от обезмаслено мляко
BIO Царевично нишесте
BIO Малтодекстрин
BIO Оризов сироп
BIO Тръстикова захар
BIO Соево брашно
BIO Суха глюкоза
BIO Пшеничен глутен
BIO Сироп от захарно цвекло...
...Тези свързват вкусовете на джинджифила и осигуряват по този начин дълготрайно вкусово изживяване и бавно и равномерно освобождаване на джинджифила (в устата). Гумата арабика се абсорбира бавно от храносмилателната система и след това се метаболизира.
Съставки
Желатинова агенция: гума арабика *; Захар *, сироп от глюкоза *, 1,8% екстракт от джинджифил *, натурален аромат: 2,6% джинджифил, 0,2...