Германия, Gnarrenburg
... в гастрономията агавен нектар се използва с удоволствие, например за коктейли. Суровината, произведена от различни сортове агави в Мексико, се състои от глюкоза, но основно от фруктоза (около 80 %) и по този начин има много нисък гликемичен индекс. Агавен нектар често се използва като заместител на захарта, като особено от веганите често се консумира и вместо мед. Той е малко по-сладък от пчелния продукт. БИО Агавен сироп се разтваря бързо и може да бъде в различни цветови нюанси и различно...
Германия, Bad Bentheim
... (DE) DE номерът на глюкозата говори нещо за свързващата и подслаждаща сила на глюкозата и зависи от степента, до която се прилага хидролиза. Нишестето се преобразува в глюкоза чрез хидролиза. На скала от 0 до 100, 0 е чисто нишесте, а 100 е чиста глюкоза. Колкото по-нисък е номерът, толкова по-висока е свързващата сила на продукта. Колкото по-висок е номерът, толкова по-висока е подслаждащата сила. Употреба Глюкозната пудра DE 29 е дехидратиран глюкозен сироп. Тя предотвратява рекристализацията на захарта в бонбони. Освен това придава еластичност на продукта и запазва сладките приготвяния като…...
Германия, Frankfurt Am Main
...Сушената златна боровинка се получава след като плодовете преминат през процес на селекция, измиване, дезинфекция и сушене. Златната боровинка е подобна на стафидите и вкусът й варира между сладък и кисел. Плодът е високо ценен заради високото си съдържание на антиоксиданти, които минимизират клетъчното стареене и за стабилизирането на нивото на глюкоза в кръвта, поради което е полезен за хора, страдащи от диабет. MOQ: 20 кг...
Германия, Wörrstadt
...Био гроздова захар се произвежда чрез хидролиза на био царевично нишесте и последваща кристализация. Био гроздовата захар е лесно разтворима във вода и има приятен, плодово освежаващ вкус с деликатна сладост. Съставки: Гроздова захар* *=от контролирано екологично производство Алергени: не съдържа Вегетарианска: Да Веган: Да...
Германия, Nürnberg
...Ние предлагаме: BIO Декстроза BIO Подправки BIO Глюкозен сироп и много други. BIO Гуарова смола BIO Прах от пилешки яйца BIO Прах от жълтъци на пилешки яйца BIO Инвертиран захарен сироп 72,7 % BIO Прах от семена на рожков BIO Карамел BIO Картофено нишесте BIO Прах от обезмаслено мляко BIO Царевично нишесте BIO Малтодекстрин BIO Оризов сироп BIO Тръстикова захар BIO Соево брашно BIO Суха глюкоза BIO Пшеничен глутен BIO Сироп от захарно цвекло...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play