...От ексклузивна рецепта, Delfino Battista създава истинско изкушение. Избират се най-добрите филета от аншоа, увиват се около капер и се опаковат едно по едно, с единственото добавяне на зехтин екстра върджин.
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
...Линията за опаковане на сардини е изработена с внимание, за да подобри ръчния процес на опаковане на пелагични видове като сардини, аншоа, скумрия и конска скумрия, осигурявайки ефективност и оптимално представяне. Изградена от висококачествена неръждаема стомана AISI 316-304, тя предлага дълготрайност и отговаря на строги хигиенни стандарти. Персонализирана спрямо специфичните производствени...
Произходът на тази компания се намира през 1923 г., когато Висенте Лопис Еспинос стартира бизнес с испански бадеми в Аликанте.
"Almendras Llopis", както е известна днес, е основана през 1974 г., когато се премества в Индустриалния парк Канастел в Сан Висенте дел Распейг.
През 80-те години започва износ на световно ниво, който продължава и до днешен ден.
И наистина, разполагаме с високи стандарт...
...които перфектно се комбинират с маринованото филето аншоа в зехтин. Ако имате рецепта, която основно използва тези съставки, то можете без съмнение да добавите аншоа и да успеете всеки път:
- Зелена или черна маслина
- Домати (свежи, намачкани, черешови домати...)
- Каперси
- Печени чушки
- Тиквички
- Картофи
- Сирена моцарела и фета
- Варено яйце, майонеза или омлет
- Чесън.
...Tripack е новаторски и полезен формат, който отговаря на потребностите на нашите клиенти и се адаптира към моментите на специални празненства.
В този формат се запазва ръчното обработване с големи, качествени и ръчно манипулирани парчета.
Вкус, в който перфектно се смесват аншоа, бохерони и отлични маслини, създавайки по този начин продукт с изключително качество.
Състои се от аншоа, бохерони и маслини, пълнени с пипер. Подправен с оцет, зехтин, други масла и сол.
... юкбангриом и лицензът за риболовни площи са ограничени, може да се произведе само малко количество,
Тя расте в южното крайбрежие, където живеят високо хранителни планктон, така че месото й е твърдо и
Това е висококачествена аншоа, която е с ниско съдържание на мазнини и няма рибен мирис.
Приложение на продукта
1. Закуски и хапки
2. Гарнитура
Нашата компания
Woori-DFG Daraeng-i Products
Бамбуковите прегради са корейско културно наследство, което нашите предци са използвали за улов на риба, и предават древната мъдрост.
...Пресни аншоа, произхождащи изцяло от Италия (зона FAO 37.1.2.3), обработени в същия ден и мариновани в винен оцет. Опаковани в смесено олио, 20% екстра върджин зехтин, 80% слънчогледово олио с пресни аромати. Опаковани в вакуумна опаковка.
Аншоа (Engraulis encrasicolus), 80% слънчогледово олио, 20% екстра върджин зехтин, оцет, антиоксидант, усилвател, аромат, сол, натурални аромати.
Срок на...
...Продукт от морето: Замразени аншоа в брашно в картонена опаковка от 1 килограм - MSC & IFS - Без оцветители, без аромати и без изкуствени добавки, тези замразени аншоа, подправени до съвършенство и леко оваляни в брашно, произхождат от традиционен риболов. Сертифицирани по MSC и IFS, те се предлагат от Maison Caudalie в пакет от 1 килограм (77 броя). Да се пържат замразени в масло на 180°. Всички наши пакети се транспортират при контролирани температури, качеството е ценност, с която Maison Caudalie не прави компромиси!
...Маслината манзанила, пълнена с аншоа, е класика в света на маслините. Кому не му харесват маслини манзанила, пълнени с аншоа? На този продукт се придава изключителност заради голямото му приемане сред всички публики, тъй като е мека, месеста и изискана маслина.
... грижа и уважение към нашите продукти, и това ще усетите на вашата маса.
Съставки: Филета от аншоа, зехтин и сол
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ: 217 kcal (908 kJ)
МАЗНИНИ: 13 г
ВЪГЛЕХИДРАТИ: < 1 г
СОЛ: 13 г...
...Espèce пелагична, която може да достигне 20 см дължина. Тя има много социални навици, образувайки огромни и разширени ята. Географското й разпределение обхваща перуанските и чилийските брегове, като се различават два запаса: централно-северен Перу, който регистрира най-високите концентрации, и южен запас Перу - северен Чили. Аншоа е основната храна на много видове от екосистемата на Хумболтовото течение, която включва риби, птици и морски бозайници; но тя е също така най-голямата моноспецифична риболовна индустрия в света, основно посветена на производството на рибно брашно и масло за износ.
...Природен и печен, Мини Тост е съучастник на всеки лаком момент. Покритие от тапенад, кристализирана сметана, доматено пюре с аншоа, писту и всички ваши идеи, Мини Тост преобразява аперитива в момент на фестивал.
Пшенично брашно, смес от зърнени култури, глутен, растителни мазнини (нехидрогенирани масла и мазнини (палмово и рапично), вода), хлебна мая, малт, В2 (включително трици), сол, емулгатор: соев лецитин (без ГМО)...
...МАРИНИРАНИ АНШОА: Подобрени с комбинация от слънчогледово олио, оцет, лют пипер и сол. Един от най-класическите, но обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
...Аншоа Angelachu притежава печата CC Контролирано качество ‘Аншоа от Кантабрия’, тъй като отговаря на три изисквания: суровината е от Кантабрийско море, уловена през пролетния сезон и напълно обработена в Кантабрия.
Започваме процеса на приготвяне на солената риба, като я солим, почистваме и опаковаме в бъчви. Грижливо следим нейното развитие. Със същото внимание, и след като е достигнат...
Основана във Ванс през 1972 г. от своя създател с едноименно име, Франсоа Ромео, маслопреработвателната фабрика с това име успя през годините да създаде и развие различни линии зехтин. Предлагаща хармоничен баланс между нежност и плодовост, свежест и тревисти нотки, зехтинът Франсоа Ромео привлича широка публика.
Марка Франсоа Ромео е призната от потребителите като гаранция за сериозност и качест...
Bodegas Anchurón произвежда червено, бяло, розе и сладко вино. Нашите бутилирани формати са 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl и 75 cl в момента, които принадлежат на Денацията на произход Гранада и на Защитената географска индикация Алтиплано на Сиера Невада, в зависимост от виното. Работим с сортове Каберне Совиньон, Темпранильо, Мерло и Сира за червено грозде; Шардоне, Совиньон Блан и Мускател от Александ...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
...Субтилен микс от черни маслини Grossane от Прованс с ненадминат плодов вкус и черни маслини Beldi от Алжир за кръглост в устата, с нотка мащерка за аромата на гарига, както и незаменимите каперси... без аншоа, без животински протеини.
Различни размери на продуктите: 125g
Страна на произход: Алжир...
... живот, като сардини и аншоа. Рибеното масло се извлича от непреработени цели риби. Маслото преминава през процес на пречистване, за да се отстранят (ако има) замърсителите от околната среда и е потвърдено, че не съдържа тежки метали и други токсини. Производителят на BalanceOil+, LYSI, отговаря на всички регулаторни изисквания за производство и следва GMP (Добри производствени практики) за...
...Филе от аншоа в слънчогледово масло в класическа опаковка за големи потребители
600 гр нето; ВЕ 12 кутии на кашон, 120 кашона на палета
Риболовен район / Вид: FAO 34/37 - engraulis encrasicolus
Индивидуален EAN: 4260368750139
EAN на кашон: 4260368750047
Опаковка: 630 мл бяла метална кутия
Опаковъчна единица: 12 кутии в кашон
Срок на годност: 18/24 месеца от началото на производството...