...които перфектно се комбинират с маринованото филето аншоа в зехтин. Ако имате рецепта, която основно използва тези съставки, то можете без съмнение да добавите аншоа и да успеете всеки път:
- Зелена или черна маслина
- Домати (свежи, намачкани, черешови домати...)
- Каперси
- Печени чушки
- Тиквички
- Картофи
- Сирена моцарела и фета
- Варено яйце, майонеза или омлет
- Чесън.
...Продукт от морето: Замразени аншоа в брашно в картонена опаковка от 1 килограм - MSC & IFS - Без оцветители, без аромати и без изкуствени добавки, тези замразени аншоа, подправени до съвършенство и леко оваляни в брашно, произхождат от традиционен риболов. Сертифицирани по MSC и IFS, те се предлагат от Maison Caudalie в пакет от 1 килограм (77 броя). Да се пържат замразени в масло на 180°. Всички наши пакети се транспортират при контролирани температури, качеството е ценност, с която Maison Caudalie не прави компромиси!
...Природен и печен, Мини Тост е съучастник на всеки лаком момент. Покритие от тапенад, кристализирана сметана, доматено пюре с аншоа, писту и всички ваши идеи, Мини Тост преобразява аперитива в момент на фестивал.
Пшенично брашно, смес от зърнени култури, глутен, растителни мазнини (нехидрогенирани масла и мазнини (палмово и рапично), вода), хлебна мая, малт, В2 (включително трици), сол, емулгатор: соев лецитин (без ГМО)...
Основана във Ванс през 1972 г. от своя създател с едноименно име, Франсоа Ромео, маслопреработвателната фабрика с това име успя през годините да създаде и развие различни линии зехтин. Предлагаща хармоничен баланс между нежност и плодовост, свежест и тревисти нотки, зехтинът Франсоа Ромео привлича широка публика.
Марка Франсоа Ромео е призната от потребителите като гаранция за сериозност и качест...
...Субтилен микс от черни маслини Grossane от Прованс с ненадминат плодов вкус и черни маслини Beldi от Алжир за кръглост в устата, с нотка мащерка за аромата на гарига, както и незаменимите каперси... без аншоа, без животински протеини.
Различни размери на продуктите: 125g
Страна на произход: Алжир...
...Патé от зелени и черни маслини с домати.
съставки :
Зелени и черни маслини 54%, доматена пулпа 27%, зехтин и двойно концентриран домат 8%, каперси, лук, босилек, аншоа крем, сол.
Използване :
Тази тапенада може да се използва с паста, пица или като гарнитура за зеленчуци, да се добави в сос или да се сервира с зеленчуци, риба или бели меса.
Смесена с винегрет, това е оригинален и иновативен начин за гарниране на салата.
Стъклен буркан 180гр...
...Босилекът се използва като ароматна подправка, за да придаде повече вкус и свежест на ястията ви, а идеите за неговото използване са безкрайни.
Използвания на босилек в кухнята:
Неговият лимонов аромат е вкусен, когато се комбинира с паста.
Той се съчетава добре с риби като червенокоп, аншоа и миди.
Подправя червените и белите меса като пилешко, говеждо и др.
Босилекът ароматизира ястията на...
...Съставки :
100 % Вино оцет от старо бяло вино*
* Произведен от биологично земеделие
Съвети за употреба :
Салата от картофи с аншоа или гаспачо по андалуски. Той прекрасно подправя зелени салати и салати от домати.
Този продукт е идеален за вашите консерви от зеленчуци (корнишони, чушки).
Този продукт е наличен също в бутилки от 25, 50 cl, кубета от 3-5-10 литра и бъчви от 220 литра.
Anchois Roque ви предлага рибни консерви, морски деликатеси и регионални специалитети от Пиренеите на изток. Аншоа, маслини, мед, конфитюри и тапенади.
... качество в страната на произход. Предлагаме: - консерви от риба в кутия или буркан: тон, сардини, аншоа, спрат ... - специалитети в буркан или в контейнер: салата мещуия, хумус, шакшука, млокия, антипасти - сосове, подправки, хариса - зехтин - маслини - българска риба от Гърция - бадемово мляко (различни варианти) - конфитюри, мед и пасти за намазване - халва...
... и мусове: мус от сьомга, от тон с подправки, от скумрия с бяло вино, от сардини с уиски, аншоа, тапенад, руйле,...
Нови продукти: кус-кус с риби и зеленчуци, калмари с броколи в сос от ракообразни, калмари, приготвени с вино.
Компанията Micéli е експерт в своята област, наследник на занаятчийски умения и дългогодишен професионален опит. Малка компания, която избира и разработва най-добрите аншоа в пълно съответствие с традицията. Micéli се разпространява в големи търговски вериги, както и в традиционния търговски канал във Франция и Европа. Нашата компания е представена в повечето европейски държави. Не се колебайте и идете да откриете нашите продукти. Micéli ви кани да откриете аншоа: на филета, навити, в сос, натурални в масло, в салата ...
Слънчеви вкусове, аромати от средиземноморския бряг се редуват, за да украсят масите за аперитив или да придадат неочакван вкус на класически рецепти. ТАПЕНАДИ, зелена, черна, патладжан, кориандър, лимон, пикантна, черен пипер, босилек, домат, аншоа АНТИ-ПАСТИ, сушени домати в зехтин, печени патладжани в зехтин, сърца от артишок в зехтин. Салати от артишок, патладжан, тиквички, чушки, домати...
Създадена през 1987 г., Menguy’s е семейна компания, която предлага продукти за аперитив: СОЛЕНИ СЕМЕНА (фъстъци, шамфъстък, кашу, бадеми и др.), ПОДГОТВЕНИ ЗЕЛЕНИ МАСЛИНИ (пикантни, с подправки, пълнени с аншоа, чушки, бадеми и др.), СПЕЦИАЛИТЕТИ като ПУКАНКИ, ПОКРИТИ ФЪСТЪЦИ, микровълнова ПУКАНКА.
Стратегията на Menguy’s е основана на диверсификация, иновации и качество. Ние притежаваме...
...Импортери на замразени морски продукти, базирани във Франция. Специализирани в сините риби (сардини, скумрии, аншоа, чингри, цели или на филета) от различни произходи, както и в главоноги (калмари / червени, бели калмари от различни произходи). Премиум качество на най-добра цена: кашони на едро или по-малки опаковки по запитване. Говорим много добре английски.
Разположена в Прованс, компанията Catrice Gourmet произвежда деликатесни хранителни продукти: терини (кайлет, глиган, селски...), намазки (тапенад, аншоа, сардинка...), ароматизирано зехтин, оцети, смеси от сол, подправки и аромати. Основана преди тридесет и пет години, Catrice Gourmet е резултат от семейно приключение. Тази малка компания се намира в Салерн в Хаут-Вар. Нейният пейзаж на гарига с...