...Цвят: интензивно рубинено червено. Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси. Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини. Температура на сервиране: 16-18°C. Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена. Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана. Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
Италия, Maruggio
... Букет: Нежен, много характерен Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
Австрия, Eisenstadt
...Продуктът е на базата на растителни керамиди, обработени в маково цвете, царевично цвете и пшенични протеини. Приложение Ceraflor комплексът се използва в грижа за косата и тялото. Действие Този комплекс от активни вещества съдържа аминокиселини, гликозиди, протеини, горчиви вещества, танини, салицилова киселина и различни микроелементи. Комплексът действа стягащо, тонизиращо, противовъзпалително и подхранващо.
Австрия, Villach
...Основно три направления на действие са характерни за хмела. Първо, те увеличават апетита с танини и горчиви вещества, успокояват при нервно вълнение, помагат при трудности със заспиването и лека депресия и накрая стимулират менструалния цикъл. Произведени според традиционни алхимични принципи, холистична процедура, предадена от Парацелз. Подпомага/Добро е за: - Нерви - Стрес - Главоболие...
Франция, St Vincent Rive D'olt
...Неговата интензивна черна рокля има тъмно лилави отблясъци. Това сложно вино е съставено от множество аромати: черни плодове (къпини, боровинки), подправки (черен пипер, ванилия) и намек за лакрица от стареенето. Те са придружени от фино обвити танини, всичко това образува перфектен баланс. Неговата богата и мощна структура му придава голям потенциал за съхранение.
Испания, Elche
...Също наричан майският дърво на кожата. Кората на Тепескохуйт съдържа голямо количество танини, флавоноиди, мед, желязо, цинк, манган, магнезий и минерали, чиято синергия на компонентите я прави същински регенератор на клетките. Помага за поддържане на здрава кожа. 100% натурален прах от Тепескохуйт.
Италия, San Pietro in Casale
...Траколата Murgese е изработена от истинска вакета кожа, обработена с растителни танини, произведена в Италия. Кожата е оцветена с желязен ацетат - древен метод, който оцветява кожата трайно, без риск от загуба на цвят. Траколата е подсилена отвътре с полипропиленова лента, която продължава до краищата, което я прави гъвкава, адаптивна и устойчива. Тази тракола е изцяло ръчно шита от италиански...
Франция, Soussans
...Рубинено червено вино с блясък. Отворен нос, обширен, с нежност и закръгленост. Сатенена атака, кръгли и приятни танини с много добра зрялост. Цялото вино блести с чар и изтънченост. Вино, изпълнено с елегантност, с красиво присъствие, но без никаква грубост. Това вино предизвиква желание да го опитате отново и отново, за да го консумирате и оцените. „Ако беше исторически паметник, щеше да бъде Льо Пети Трианон“ Нашите съвети: Декантирайте ½ час преди сервиране; температура на консумация 17°C...
Франция, Les Riceys
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР ВИНИФИКАЦИЯ: Розе, получено чрез мацерация. ДОЗИРОВКА: 9 г/л ДЕГУСТАЦИЯ: Под елегантно оцветената и прозрачна си рокля, това шампанско разкрива деликатни и сложни аромати на червени плодове. Неговият вкус, богат на нотки на малини и вишни, се проявява при аперитива. Разтопените танини и винозността на това розе, получено чрез мацерация, го правят също така подходящо шампанско за хранене.
Кипър, Nicosia
...Бавната зрялост на гроздето в наклонените варовикови почви в Нийс Кариес Лариса, оставяно за 1 година в дъбови бъчви, позволява на виното да се изрази по най-характерния и типичен начин. Експлозивно ароматно вино, което съставя уникален и интензивен букет, вкус на сушени плодове и ванилия, меки танини и балансирана киселинност. Сервира се при 18 - 20°C...
Украйна, Zhytomyr
...Бобрека трилистен е известен също като козелче, троян или бобровичка. Суровината, използвана в билколечението, са листата, които съдържат горчивини, танини, гликозиди, йод, желязо и манган. Благодарение на това, листът на бобрека трилистен намира широко приложение при липса на апетит (препоръчва се да се приема 30-60 минути преди хранене), при надкиселинност, гастрити или колити, при запек или...
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия. Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Вкус: сух; плодово-пикантно начало, силен характер, ароматика на тъмни плодове, добре интегрирана киселинност, меки танини, плодово-пикантен дълготраен финал. Семейна изба с директна дистрибуция: Вино от високо качество.
...Плодово, хармонична киселинност, фини танини, типичен цвят, 100 мл съдържат приблизително 83 кДж (20 ккал), 4.3 г въглехидрати Произведено в: Германия...
Италия, Santa Croce Sull'arno
...Производство и продажба на химически продукти за кожарство. SOLFURO DI SODIO, SOLFIDRATO DI SODIO, СРЕЗИ/ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЗА МИНЕРАЛНО КОЖАРСТВО (CROMO SOLFATO BASICO, ALLUMINIO TRIFORMIATO, ZIRCONIO SOLFATO, ZIRCONIO ACETATO, ALLUME DI CROMO POTASSICO) ВЕГЕТАЛНИ ТАНИНИ (MIMOSA ME, MIMOSA GS, MIMOSA FS, TARA, QUEBRACHO ATO, QUEBRACHO ATG, CASTAGNO, MIRABOLANO) СИНТЕТИЧНИ ТАНИНИ (ФЕНОЛНИ, НАФТАЛЕНОВИ...
Белгия, Comines-Warneton
От 1870 г. кожарската фабрика RADERMECKER произвежда естествена, здрава и автентична кожа, плод на уменията на нашите занаятчии. Ние обработваме говежда и бикова кожа с растителни танини, интегрирайки целия процес в нашите работилници. Нашите продукти са признати за своята издръжливост, допир и завършване: -Кожи за конна екипировка, кожени изделия и класически автомобили. -Професионални кожени чанти от естествена пълнозърнеста кожа.
Германия, Marbach
... дебелина. Използваме висококачествени хромови и растителни танини. Чрез специални методи сме в състояние да произвеждаме и без хром. Свържете се с нас за допълнителна информация. По запитване ще ви изпратим нашето портфолио на колекциите.
Франция, Les Églisottes-Et-Chalaures
... 2009. Тя е написала: "Това вино попада в категория, значително над ценовия си клас по отношение на удоволствието, което носи. То е пълно с плод и чар... Изключително е концентрирано с разтопени танини и дискретен дъб. Особено ми хареса богатството му в устата и свежестта в финала." По-скоро наскоро, американската агенция за оценка "International Wine Report" му присъди оценка 92/100 за реколта 2018. Шато Бранд-Бержер е признато за предлагане на едно от най-добрите съотношения качество-цена на пазара.
Италия, Dario Boario Terme
Мауро Пояти е занаятчия от 1977 година. Мауро Пояти се определя като занаятчия на кожата, професия, по-добре известна като кожар, закупува кожи от най-високо качество от Тоскана, обработени с растителни танини, и ги обработва ръчно, произвеждайки кожени изделия като: чанти, професионални чанти, раници, колани, портмонета, органайзери за джобове, ключодържатели, гривни и различни подаръчни...
Италия, Termini Imerese
Redess srl е стартираща компания от Сицилия, която е създала първата сертифицирана био верига за доставки на СОММАКО. Само СИЦИЛИАНСКИ соммако. В сътрудничество с UNIPR започваме от генотипа на соммакото, за да стигнем до неговата характеристика, с цел извличане на ТАНИНИ, Галика киселина и Антоциани. Произвеждаме подправката СОММАКО с система за дезинфекция в HPP, оцветител и консервант за храни...
Германия, Halstenbek
... химия, Биофарма, Биотехнологии/ Ферментация, Медицински изделия Индустрии с високите технологии: Производство на полупроводници, Функционални повърхности и материали, Адитивно производство,.. PHYTOPURE® - НАТУРАЛНИ ХИМИКАЛИ: Алкалоиди (Галантамин,..), Стероли (Ергостерол, 7-DHC, Фитостероли/ Микостероли,..), Сапонини, Танини/ Полифеноли (Галова киселина, Танинова киселина), Редки захари...
Франция, Gond Pontouvre
Френски производител, специализиран от 1 век в разработването на екстракти от дъб, танини и натурални аромати, предназначени за света на виното и спиртните напитки. Проектиране на растителни екстракти и натурални ароматни препарати. Изработка на специфични екстракти по поръчка. Специалист в областта на дъбовото дърво и неговото приложение в сферата на спиртните напитки.
Франция, Mercues
ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС разполага с грандиозно, уникално и напълно функционално винарско помещение за ферментация и стареене: неговата модерна иноксова ферментационна зала приема гроздето всяка реколта, а строгият контрол на температурите е оптимизиран. Виното от Шатото е концентрирано, мощно, с комплексни аромати на черни плодове и кадифени танини. В ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС се стремим към съвършенство.
Франция, Moulis En Médoc
ВИНОГРАДНИЦИТЕ ЛАЛАУДЕЙ И ПОМЕЙС се намират между Марго и Сен-Жулиен, в най-малката AOC на Медок: AOC МУЛИ. Цялата площ на двата виноградника обхваща 25,5 хектара. Сортовият състав на Шато Лалаудей AOC Мули е 45% Мерло, за да придаде кръглост и плодови нотки, и 55% Каберне Совиньон, за да добави финес и танини на виното. Сортовият състав на Шато Помейс AOC Мули също е 45% Мерло и 55% Каберне Совиньон. Шатовете Лалаудей и Помейс се ангажират в полза на околната среда, като не използват хербициди и отглеждат тероара си по разумен начин.
Италия, Ortona
... метаболитните нужди на дрождите и по този начин да гарантират редовни и бездефектни ферментации и да максимизират производството на аромати. Компанията предлага също така широка гама от танини и помощни средства за отлежаване, за постигане на цели като стабилизация на цвета, добавяне на структура, антиоксидантен ефект и сензорно равновесие. Пълна линия от добавки, помощни средства и дрожди за преработка на бира през целия процес, от суровините до стабилизацията на готовия продукт. От 2006 г. разполага с ново съоръжение за производство на микрофилтрирана течна арабска гума.
Франция, Cruviers-Lascours
...Групата GRAP'SUD произвежда продукти, произтичащи от грозде и маслини за търговските пазари на нутрацевтиката, агро-хранителната индустрия и храненето на животни. INOSUD предлага пълен асортимент от енологични решения: MCR, танини от грозде, естествен винен кисел. NUTRITIS произвежда и търгува с широка гама от концентрати от плодови сокове и 100% натурални сладки решения.
Белгия, Louvain-La-Neuve
Днес Ajinomoto OmniChem NaturalSpecialities е станала водещ световен доставчик на полифеноли и по-специално на хидролизируеми танини, известни също като галотанини. Ние сме придобили уникална и ненадмината експертиза в химията на таниновата киселина и индустриалното приложение на хидролизируемите танини. Нашият асортимент от продукти включва различни видове полифеноли: Танинова киселина (хидролизируеми полифеноли), известна също като галотанини. Екстракти от гроздови семена - нашата серия OmnVin. Дъбови танини: OakTan.
Франция, Saillans
ШАТО ЛА ВИЙЕ КЮР произвежда и търгува с изключителни вина от високо качество. Произведените вина са пълни с плодове, аромати и танини. Вината от ШАТО ЛА ВИЙЕ КЮР се търгуват чрез търговия в над 25 държави, но основният пазар остава Франция, следвана от Великобритания и Съединените щати.
Франция, Verberie
...В Аржентина готвенето на месо на жарава е изкуство и традиция. Репутацията на аржентинското месо произтича от качеството на добитъка, но също така и от качеството на използвания въглен. Аржентинският въглен произлиза от дървета като алгарибо или кебрачо (quiebra hacha - счупваща се брадва), от твърда и плътна дървесина с висока концентрация на танини. Продължителността на използване, след като жарта е запалена, е 4 до 5 часа. Характеристики: Дължина: 25/80mm / Качество: ресторантВъглерод: 65 до 75% / Влажност: 5 до 7%Летливи вещества: 28 до 18%...
...наречен мъст, се спуска в избата след седиментация и се поставя в бъчви, в които ще протече алкохолната ферментация. За червените вина, гроздето се частично отделя от дръжките (целта е да се разделят зърната от дръжките); след това те мацерират в съд (предпочитано дървен) в продължение на седмица или повече в зависимост от реколтата. Тази фаза позволява извличането на танини и цвета, съдържащи се в кожата на гроздето. Когато съдовете достигнат температура около 16-18°C, активността на дрождите започва и алкохолната ферментация.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play