...Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на череша и ванилови нюанси.
Вкус: плътен, кръгъл с меки и балансирани танини.
Температура на сервиране: 16-18°C.
Съчетания: отличен за придружаване на печено червено месо, дивеч и зрели сирена.
Винарство: след отстраняване на гроздовите стъбла, мъстта остава в мацерация с ципите за 6-7 дни при температура 24-26°C. След завършване на малолактичната ферментация, част от виното отлежава в барици, а другата част в стомана.
Способност за стареене: 2 и повече години в зависимост от реколтата.
...
Букет: Нежен, много характерен
Вкус: Добри танини и структура, мек и обгръщащ
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Червени меса, диво прасе, пикантни сирена, меса, агне, месен сос, месо на огън, говеждо, колбаси, сирена.
...Продуктът е на базата на растителни керамиди, обработени в маково цвете, царевично цвете и пшенични протеини.
Приложение
Ceraflor комплексът се използва в грижа за косата и тялото.
Действие
Този комплекс от активни вещества съдържа аминокиселини, гликозиди, протеини, горчиви вещества, танини, салицилова киселина и различни микроелементи. Комплексът действа стягащо, тонизиращо, противовъзпалително и подхранващо.
...100% истинска кожа, екологични натурални танини и занаятчийство се използват в производството, налични са различни цветови и размерни опции, вашата марка може да бъде отпечатана, само на едро.
...Основно три направления на действие са характерни за хмела. Първо, те увеличават апетита с танини и горчиви вещества, успокояват при нервно вълнение, помагат при трудности със заспиването и лека депресия и накрая стимулират менструалния цикъл. Произведени според традиционни алхимични принципи, холистична процедура, предадена от Парацелз.
Подпомага/Добро е за:
- Нерви
- Стрес
- Главоболие...
...Неговата интензивна черна рокля има тъмно лилави отблясъци.
Това сложно вино е съставено от множество аромати: черни плодове (къпини, боровинки), подправки (черен пипер, ванилия) и намек за лакрица от стареенето. Те са придружени от фино обвити танини, всичко това образува перфектен баланс.
Неговата богата и мощна структура му придава голям потенциал за съхранение.
...Също наричан майският дърво на кожата.
Кората на Тепескохуйт съдържа голямо количество танини, флавоноиди, мед, желязо, цинк, манган, магнезий и минерали, чиято синергия на компонентите я прави същински регенератор на клетките. Помага за поддържане на здрава кожа. 100% натурален прах от Тепескохуйт.
...Траколата Murgese е изработена от истинска вакета кожа, обработена с растителни танини, произведена в Италия. Кожата е оцветена с желязен ацетат - древен метод, който оцветява кожата трайно, без риск от загуба на цвят. Траколата е подсилена отвътре с полипропиленова лента, която продължава до краищата, което я прави гъвкава, адаптивна и устойчива. Тази тракола е изцяло ръчно шита от италиански...
...Рубинено червено вино с блясък.
Отворен нос, обширен, с нежност и закръгленост.
Сатенена атака, кръгли и приятни танини с много добра зрялост. Цялото вино блести с чар и изтънченост.
Вино, изпълнено с елегантност, с красиво присъствие, но без никаква грубост.
Това вино предизвиква желание да го опитате отново и отново, за да го консумирате и оцените.
„Ако беше исторически паметник, щеше да бъде Льо Пети Трианон“
Нашите съвети: Декантирайте ½ час преди сервиране; температура на консумация 17°C...
...СОРТОВЕ: 100 % ПИНО НОАР
ВИНИФИКАЦИЯ: Розе, получено чрез мацерация.
ДОЗИРОВКА: 9 г/л
ДЕГУСТАЦИЯ: Под елегантно оцветената и прозрачна си рокля, това шампанско разкрива деликатни и сложни аромати на червени плодове. Неговият вкус, богат на нотки на малини и вишни, се проявява при аперитива.
Разтопените танини и винозността на това розе, получено чрез мацерация, го правят също така подходящо шампанско за хранене.
...Бавната зрялост на гроздето в наклонените варовикови почви в Нийс Кариес Лариса, оставяно за 1 година в дъбови бъчви, позволява на виното да се изрази по най-характерния и типичен начин. Експлозивно ароматно вино, което съставя уникален и интензивен букет, вкус на сушени плодове и ванилия, меки танини и балансирана киселинност.
Сервира се при 18 - 20°C...
...Бобрека трилистен е известен също като козелче, троян или бобровичка. Суровината, използвана в билколечението, са листата, които съдържат горчивини, танини, гликозиди, йод, желязо и манган. Благодарение на това, листът на бобрека трилистен намира широко приложение при липса на апетит (препоръчва се да се приема 30-60 минути преди хранене), при надкиселинност, гастрити или колити, при запек или...
...Този сух червен вино "Саперави" се произвежда от едноименния сорт грозде Саперави, от склоновете на река Челти, в село Шилда, в регион Кахетия.
Тъмното, рубинено вино впечатлява с доминиращи аромати на къпина, череша и черна касис. Вкус: сух; плодово-пикантно начало, силен характер, ароматика на тъмни плодове, добре интегрирана киселинност, меки танини, плодово-пикантен дълготраен финал.
Семейна изба с директна дистрибуция: Вино от високо качество.
От 1870 г. кожарската фабрика RADERMECKER произвежда естествена, здрава и автентична кожа, плод на уменията на нашите занаятчии. Ние обработваме говежда и бикова кожа с растителни танини, интегрирайки целия процес в нашите работилници. Нашите продукти са признати за своята издръжливост, допир и завършване:
-Кожи за конна екипировка, кожени изделия и класически автомобили.
-Професионални кожени чанти от естествена пълнозърнеста кожа.
... дебелина.
Използваме висококачествени хромови и растителни танини.
Чрез специални методи сме в състояние да произвеждаме и без хром.
Свържете се с нас за допълнителна информация.
По запитване ще ви изпратим нашето портфолио на колекциите.
... 2009. Тя е написала:
"Това вино попада в категория, значително над ценовия си клас по отношение на удоволствието, което носи. То е пълно с плод и чар... Изключително е концентрирано с разтопени танини и дискретен дъб. Особено ми хареса богатството му в устата и свежестта в финала."
По-скоро наскоро, американската агенция за оценка "International Wine Report" му присъди оценка 92/100 за реколта 2018.
Шато Бранд-Бержер е признато за предлагане на едно от най-добрите съотношения качество-цена на пазара.
Мауро Пояти е занаятчия от 1977 година. Мауро Пояти се определя като занаятчия на кожата, професия, по-добре известна като кожар, закупува кожи от най-високо качество от Тоскана, обработени с растителни танини, и ги обработва ръчно, произвеждайки кожени изделия като: чанти, професионални чанти, раници, колани, портмонета, органайзери за джобове, ключодържатели, гривни и различни подаръчни...
Redess srl е стартираща компания от Сицилия, която е създала първата сертифицирана био верига за доставки на СОММАКО. Само СИЦИЛИАНСКИ соммако. В сътрудничество с UNIPR започваме от генотипа на соммакото, за да стигнем до неговата характеристика, с цел извличане на ТАНИНИ, Галика киселина и Антоциани. Произвеждаме подправката СОММАКО с система за дезинфекция в HPP, оцветител и консервант за храни...
Френски производител, специализиран от 1 век в разработването на екстракти от дъб, танини и натурални аромати, предназначени за света на виното и спиртните напитки. Проектиране на растителни екстракти и натурални ароматни препарати. Изработка на специфични екстракти по поръчка. Специалист в областта на дъбовото дърво и неговото приложение в сферата на спиртните напитки.
ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС разполага с грандиозно, уникално и напълно функционално винарско помещение за ферментация и стареене: неговата модерна иноксова ферментационна зала приема гроздето всяка реколта, а строгият контрол на температурите е оптимизиран. Виното от Шатото е концентрирано, мощно, с комплексни аромати на черни плодове и кадифени танини. В ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС се стремим към съвършенство.
ВИНОГРАДНИЦИТЕ ЛАЛАУДЕЙ И ПОМЕЙС се намират между Марго и Сен-Жулиен, в най-малката AOC на Медок: AOC МУЛИ. Цялата площ на двата виноградника обхваща 25,5 хектара. Сортовият състав на Шато Лалаудей AOC Мули е 45% Мерло, за да придаде кръглост и плодови нотки, и 55% Каберне Совиньон, за да добави финес и танини на виното. Сортовият състав на Шато Помейс AOC Мули също е 45% Мерло и 55% Каберне Совиньон. Шатовете Лалаудей и Помейс се ангажират в полза на околната среда, като не използват хербициди и отглеждат тероара си по разумен начин.
... метаболитните нужди на дрождите и по този начин да гарантират редовни и бездефектни ферментации и да максимизират производството на аромати. Компанията предлага също така широка гама от танини и помощни средства за отлежаване, за постигане на цели като стабилизация на цвета, добавяне на структура, антиоксидантен ефект и сензорно равновесие.
Пълна линия от добавки, помощни средства и дрожди за преработка на бира през целия процес, от суровините до стабилизацията на готовия продукт.
От 2006 г. разполага с ново съоръжение за производство на микрофилтрирана течна арабска гума.
...Групата GRAP'SUD произвежда продукти, произтичащи от грозде и маслини за търговските пазари на нутрацевтиката, агро-хранителната индустрия и храненето на животни. INOSUD предлага пълен асортимент от енологични решения: MCR, танини от грозде, естествен винен кисел. NUTRITIS произвежда и търгува с широка гама от концентрати от плодови сокове и 100% натурални сладки решения.
Днес Ajinomoto OmniChem NaturalSpecialities е станала водещ световен доставчик на полифеноли и по-специално на хидролизируеми танини, известни също като галотанини. Ние сме придобили уникална и ненадмината експертиза в химията на таниновата киселина и индустриалното приложение на хидролизируемите танини. Нашият асортимент от продукти включва различни видове полифеноли: Танинова киселина (хидролизируеми полифеноли), известна също като галотанини. Екстракти от гроздови семена - нашата серия OmnVin. Дъбови танини: OakTan.
ШАТО ЛА ВИЙЕ КЮР произвежда и търгува с изключителни вина от високо качество. Произведените вина са пълни с плодове, аромати и танини. Вината от ШАТО ЛА ВИЙЕ КЮР се търгуват чрез търговия в над 25 държави, но основният пазар остава Франция, следвана от Великобритания и Съединените щати.
...В Аржентина готвенето на месо на жарава е изкуство и традиция. Репутацията на аржентинското месо произтича от качеството на добитъка, но също така и от качеството на използвания въглен. Аржентинският въглен произлиза от дървета като алгарибо или кебрачо (quiebra hacha - счупваща се брадва), от твърда и плътна дървесина с висока концентрация на танини. Продължителността на използване, след като жарта е запалена, е 4 до 5 часа. Характеристики: Дължина: 25/80mm / Качество: ресторантВъглерод: 65 до 75% / Влажност: 5 до 7%Летливи вещества: 28 до 18%...
...наречен мъст, се спуска в избата след седиментация и се поставя в бъчви, в които ще протече алкохолната ферментация. За червените вина, гроздето се частично отделя от дръжките (целта е да се разделят зърната от дръжките); след това те мацерират в съд (предпочитано дървен) в продължение на седмица или повече в зависимост от реколтата. Тази фаза позволява извличането на танини и цвета, съдържащи се в кожата на гроздето. Когато съдовете достигнат температура около 16-18°C, активността на дрождите започва и алкохолната ферментация.