...Замразено мангово пюре: Насладете се на богатството и копринената добрина на нашето замразено мангово пюре. Изработено от най-добрите сортове манго, нашето пюре е безпроблемно решение за готвачи и миксолози, които искат да вдъхнат на своите творения ярката същност на мангото. Перфектно за коктейли, десерти и кулинарни шедьоври. Доставя се замразено.
...Златната гъба стриди (Pleurotus citrinopileatus) е азиатски вид, популярен сред любителите на гъбите заради красивия жълт цвят на капачетата и универсалния, кашу-подобен вкус. Също така е относително лесна за отглеждане и може да произведе големи реколти. Златните гъби стриди са отличен начин да добавите много вкус и текстура, без да добавяте твърде много калории. Перфектни за готвачи, кулинари...
...Тя е представител на японското изкуство на живот: месо с характер, деликатно изтънчено. Родена от дълга традиция в отглеждането, месото от Вагю, буквално "Японско говеждо", е висша кулинария, осветена от най-големите готвачи в света. Животното се отглежда далеч от стреса, на сянка в свободни обори без прегради, където въздухът се движи по най-хармоничния и хомогенен начин. Шумовите смущения могат...
В Basqvium свързваме останалия свят с Баския чрез уникалния и разнообразен гастрономически и културен опит. Предлагаме най-доброто изживяване за опознаване и наслаждаване на Баския чрез пълната адаптация на нашите ресурси към твоите желания.
Частни вечери с шеф-готвачи с Мишлен звезда, златни дегустации в риохански лозя, посещения на замъци, хеликоптерни пътувания и много други.
Basqvium е твоят...
...червена, когато е узряла и се отваря, освобождавайки двете черни семена, които не се консумират, тъй като са твърди и горчиви. Сечуанският пипер расте на храст, наречен Клавалие. Изсушен на слънце, само неговата обвивка се използва за съставяне на тази подправка, добре позната на големите готвачи.
SKU:FSPS150...
...ABEBA Uni6 1750 антистатични и удобни S2 защитни обувки с метален нос за кухня или големи кухни от гладка кожа за готвачи - висококачествени и леки S2 кухненски обувки от Abeba. Особено удобни Uni6 Abeba S2 кухненски обувки с метален нос от гладка кожа, като модел 1750. Модерни и стилни S2 защитни обувки за кухня, както и удобни, антистатични и нехлъзгащи се защитни обувки Abeba uni6 - идеални за...
...за санитарни оператори, лекари и физиотерапевти, RSA столови, готвачи - Антихлъзгащи санитарни саботи с унисекс нос, Safe way SB EA Src EVA подметка, в бяло за санитарни оператори и физиотерапевти,
оператори на болници и RSA столови, готвачи, оператори в хранителния сектор и оператори
на Ho.re.ca, грижата и почистването на сгради.
Професионален сабот, който е на висота пред всяко...
... ганаши, пълнежи за макарони, сладкиши, пътуващи торти, сладоледи и фланове, между другото.
Съвети от готвачи: Натуралният био аромат Роза е концентриран, добавете няколко капки в зависимост от желаното дозиране и разбъркайте с помощта на нашите гъвкави шпатули в приготвките. Включете на студено или на стайна температура. Ако приготвката трябва да се готви, увеличете дозировката в зависимост от времето...
... до 72 часа. Със своята плътна текстура и великолепен вкус, това награждавано масло е ценено от взискателни готвачи и домашни готвачи.
Вкус
Сладък, кръгъл, пълен на небцето, но не агресивен. Вкусът след това е кремообразен, сладък, кръгъл и приятен.
Съставки
Центрофугирана сметана
Произход на млякото
Италия – Пиемонт
Производител
Fattorie Fiandino – Вилафалето (CN) – Пиемонт...
...Апрон за кухня 100% органичен памук, регулируеми ленти, дебели връзки, произведен с вятърна енергия. Идеален за създаване на обща точка между най-големите готвачи и любителите.
Състав: 100% органичен памук
Налични размери: Един размер
Грамаж: 210g/m2
Видове маркиране: Ситопечат
Етикети: GOTS, Fairtrade...
...Стъклената кухненска дъска е перфектен продукт за любителите на готвенето, но също така и за професионалните готвачи. Тя ще намери приложение както у дома, така и в ресторант. Освен практическата си полезност, всеки получател ще оцени оригиналността и чара на всеки дизайн и мотив.
SKU:FC60x52_00007...
...Леки и практични, подходящи за готвачи и служители в хранително-вкусовата промишленост. Много устойчиви, хидрофобни и изработени от микрофибър, дишащи, гъвкави и подходящи за пране на 30°. Със своя композитен защитен нос, този модел защитни мокасини е много лек и удобен за носене. Тегло 450 гр.
Антистатична стелка, която може да се пере и е подвижна, обработена против гъбички и бактерии. Външна подметка с противохлъзгаща повърхност, антистатична, устойчива на масла и киселини. Регулируема езичка с велкро.
...Първият професионален робот за готвене, който може да смесва, замесва, нарязва, емулгира... Той ще ви позволи да загрявате и готвите едновременно всякакви видове приготвяния.
Роботът Cook е незаменимият кулинарен асистент за всички готвачи.
В допълнение към смесването, нарязването, емулгирането, пулверизирането, смесването и перфектното замесване, Роботът Cook ще ви позволи, благодарение на...
LE VIDE INDUSTRIEL проектира, изработва и инсталира вакуумни системи в областите на аерокосмическата индустрия, хранително-вкусовата промишленост, оръжейната индустрия, корабостроенето, химията, фармацията, десалинизацията, енергетиката, торовете, геотермалната енергия, ядрената енергия, производството на хартия, парфюмерията, петрохимията, металургията, обработката на отпадъци, пречистването на в...
... цилиндър ускорява скоростта на инфузия между алкохол и различни масла, за начало. Ускоряването на този процес подобрява текстурата, вкуса и външния вид на ястията. Прецизността, която Бързият газов крем зарядник може да предостави, прави този инструмент утвърдена част от кухнята както за професионални готвачи, така и за домашни готвачи.
Но как да го използвам заедно с кремовия сифони? Ще разгледаме...
...Шредерът за какао е проектиран за готвачи или сладкари и позволява приготвянето на малки количества паста в сравнение с индустриалните рафинатори.
С него можете да създадете шоколад "От зърно до бар" с капацитет на рафиниране до 20 микрона, с перфектно рафинирана и неуловима текстура, течна и еластична, която ще ви позволи да запълните идеално вашите форми.
...Най-доброто качество (сава) на коренища на васаби се произвежда от растения, които растат в защитена, сенчеста среда в течаща изворна вода с температура 11 - 14°С. Коренищата могат да бъдат събрани след 2 години.
Събирането на коренища на васаби е трудоемък ръчен процес.
След събирането SirGreenWasabi осигурява, че коренищата пристигат в Нидерландия в рамките на два работни дни за директно разпространение на готвачи, ресторанти или частни лица на фиксирана ниска цена от 0,55 € на грам (без такси за доставка).
...• Пара стерилизирани подправки.
• Качеството на подправките е тествано от професионални готвачи.
• Професионално качество - Всички подправки преминават през 7 етапа на пречиствателния процес. Този процес отговаря на високите стандарти за безопасност на храните, които защитават ключовите характеристики на подправките, като етерични масла, куркумин и капсаицин, които допринасят за вкуса, аромата и...
...Различни мисии при Най-търсените професионалисти са тези в кухнята (главни готвачи, готвачи на части, помощници в кухнята, миячи…) и в обслужването (сервитьори, глави на ред, отговорници на зала…). От страна на хотелиерството, позициите на рецепционист, консиерж, служител на етаж.
... рибни порции са отлично решение за главни готвачи, които искат да отговорят на очакванията дори на най-взискателните клиенти. С тях е възможно приготвянето на разнообразни ястия, както традиционни, така и модерни. Освен това можете да спестите време и да намалите разхищаването на храна, тъй като се използва само толкова порции, колкото е необходимо в момента. Останалото може да се съхранява в замразено състояние за дълго време. Замразените рибни порции все по-често се използват и от собствениците на столови като алтернатива на червеното месо или птицата.
...Предпочитани от баристи и готвачи, сиропите за коктейли Cenova ви позволяват да създавате вкусни презентации благодарение на тяхната консистенция и уникален аромат.
...НАЙ-ДОБРОТО ОТ РУНЖИ ПОД ЕДИН ПОКРИВ!
Създаден през 1969 г. в Рунжис, важен център на световната гастрономия, Le Delas е доверена компания с призната репутация в Франция и в 45 държави. Неговата амбиция е да предложи на големите готвачи автентичния вкус на внимателно и изисквано подбрани продукти.
Изключителен доставчик на най-големите готвачи и професионалисти в хранителната индустрия, неговите...
...С гурме качество, сортът бурбон черен е самата съвършенство на ванилията от Мадагаскар.
Намерете нашите гурме гъсеници от бурбон черен ванилия 100% натурални, опаковани в херметически затворени чанти:
3 гъсеници от ванилия от Мадагаскар бурбон черен
Отглеждана в региона САВА, в североизточната част на остров Мадагаскар, гурме ванилията бурбон е ценена от най-големите готвачи и сладкари...
...Правилата за качество на почистването и дезинфекцията на работната повърхност се прилагат от всички готвачи и професионалисти в ресторантьорството.
Премахването на замърсявания, обелки от плодове и зеленчуци, изваждане на вътрешностите на птици и риба изисква честота на почистването и дезинфекцията на оборудването.
За да улесни тази хигиенна задача, този бактерициден и дезинфекциращ препарат е...
... прецизна, че днес започва да отнема вниманието на цели шушулки от най-големите готвачи.
Състои се от умело смесени зърна ванилия и мощен концентрат от бурбонска ванилия.
Шушулките ванилия, използвани за неговата подготовка, произхождат изключително от Мадагаскар.
Съвети за употреба: Супремът на ванилия е идеален за всички ваши сладки приготовления: торти, кремове, сметани, йогурти, сладоледи, бисквити, десерти и други сладкиши, с или без печене.
...Естрагонът е уникален по свой собствен начин: той е единственото растение от вида пелин, което няма силна горчивина на вкус. Тревата има силен пикантен и кисел аромат, освежаващ вкус, а френските готвачи напълно се възползваха от тези свойства, създавайки много кулинарни рецепти с него. Естрагонът, както пресен, така и сушен, се използва за подправяне на разнообразие от ястия: отлично допълва...
...Разположени в сърцето на кестеновите гори на Ардеш, Роджер Дескур и неговата дъщерна компания CONCEPT FRUITS от 1975 г. отглеждат любовта към кестена.
Избираме най-добрите сортове кестени във Франция от нашия тероар в Ардеш и в Европа.
Кестените след това се преработват в нашия завод при стриктно спазване на стандартите IFS и BRC, за да отговорят на изискванията на най-големите готвачи по света.
... Либиг за подобряване на супи, сосове или бульони. В зависимост от вкуса и количеството на ястието, дори и само една щипка месен екстракт е достатъчна.
Говеждият екстракт е изобретен от немския химик Юстус фон Либиг (1803-1873), за да се използва излишното месо в Уругвай и Аржентина. Юстус фон Либиг разработи метод, който позволява да се извлече екстракт от неизползваното мускулно месо, в който остават най-ценните хранителни вещества.
Екстрактът от месо на Либиг днес е тайна на професионалните и любителските готвачи. Някои...
...Извлечение от първото готвене на черни трюфели, перфектно узрели, трюфеловият сок, премиум (в буркан от 150 мл), произведен във Франция от Maison Caudalie, е предпочитан от нашите най-големи готвачи. Натурален продукт, без добавки и консерванти. Всички наши пратки се транспортират при контролирани температури; качеството е ценност, с която Maison Caudalie не прави компромиси!