... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични.
Награда: Веган...
... храненията
• Изискват минимално пространство за съхранение
• Лесно се транспортират при пътуване
• Имат дълъг срок на годност
• Приготвени от месо с най-високо качество
• За приготвянето на 100 грама закуски използваме около 400 грама прясно месо
• Порция от 100 грама съдържа над 85 грама протеин
• Месото е изсушено на въздух в перфектни условия
• Закуските не съдържат консерванти, захар или химически съставки
Без алергени, без глутен
Подходящи за кето и карнивори
Подходящи за диабетици
Съдържа: Пилешки филета, само сол...
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци.
Чакалака е традиционен африкански сосза подправяне и едно от най-известните ястия от тази кухня.
Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци.
Основата е червено къри с много допълнителен...
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
...Сосът от хрян е готов за употреба, подправка, предназначена за загряване. Той приятно подчертава с пикантния и пиперлив вкус всички ваши ястия на основата на месо, риба или дори зеленчуци. Богат на витамин C, хрянът се приготвя от френски корен, отглеждан в Елзас и обелен ръчно.
Съставки: Вода, корени от хрян, слънчогледово масло, мляко, оцет, пшенични влакна, царевично нишесте, сгъстител: гуарова гума, ксантанова гума, сол, натурални аромати, киселинност: лимонена киселина, консервант: натриев дисулфит.
...плътен и жив след това. С добра текстура и отлично алкохолно балансирано.","Appearance":"Външен вид","Food Pairing":"Хранителни комбинации","Pasta With White Sauce, Fish, White Meat":"Паста с бял сос, риба, бяло месо","100% Vermentino":"100% Верментино","13.5%":"13.5%","Region":"Регион","Good Progression Of Aromas With Scents That Develop From Rosemary, Typical Of This Grape Variety, To Elder Flowers...
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия.
Име на продукта: Бербер Хариса
Вкус: Горещ, пикантен
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
...Нос
отворен, букетен, с нотки на какао и индийско орехче, щипка от сос от сини сливи, щипка кожа
Устата
мека атака, кадифени танини, дълги и мазни, красива обвивка, характер на запечени червени плодове и подправки
Съчетание с храна: червено месо, бяло месо, меко сирене
Винификация: бетонен съд. Ферментации при температури от 26 до 28°C; 2 до 3 промивки на ден. Малоалкохолна ферментация в съдове...
... месо, ориз, свинско. Разбира се, той не може да липсва в нито една BBQ сос и придава на соса несравним аромат. Червеният пипер не обича силна топлина, иначе става горчив. Това е типичната подправка за испанската колбасна специалитет Чоризо.
...\nDEGUSTATION\nЗабележителен гранатовочервен цвят с виолетови отенъци. Ноти на черни плодове, череши в ракия и ягодово сладко, както и подправки и ванилия. Вкусът е структурен с копринени танини и приятна свежест, която остава фина и с приятен финал.\n\nACCORD METS-VINS\nГардиан на бик с ориз от страната на Катар.\nКасулет от Лангедок и месо в сос.\nСиренето на Ксавиер препоръчва „Пиер-Персе“ полусухо.\nНай-добре се сервира на 16°/17°.\nДа се декантира 1 час преди сервиране за пълно изразяване.\n\nКонтейнер (Л): 0,75\nБруто тегло (кг): 1,3"}...
...Сосът NEA с горчица е идеален за печено месо (пиле и свинско). Може да придружава месото, както и картофи. Много добра способност за намазване и текстура. Може да се "държи" добре в сандвичи на всякаква хлебна ролка. Богато усещане в устата. Усещането за горчица е дискретно, но всички останали съставки и подправки са перфектно балансирани!
...Консерви Гинтранд
Загрейте нашата ницианска рататуй в тенджера на слаб огън и я комбинирайте с червено или бяло месо, като добавите запазения сос от готвенето. Ако нямате месоза гарнитура, нашата ницианска рататуй ще бъде истинско удоволствие, просто загрята и полята с капка зехтин. Студена или леко охладена, тя ще бъде много приятно оценена така, в летните ястия, като предястие или зеленчуци, също полята с лека струйка суров и плодов зехтин.
...
Използваме грахови и бобови брашна, отглеждани в Пелопонес, Гърция, замесени и изсушени в нашата работилница.
"• Съпътства изключително печено месо или риба.
• Това е просто основно ястие с доматен сос или бял сос и гъби
• Може да бъде и основна съставка на студена салата с зеленчуци.
• Идеално за вегани
• Идеално за деца...
...Бонито дел Норте се лови в Кантабрийско море между месеците юни и октомври с селективни риболовни уреди, един по един, с куки. Характеризира се с бяло и нежно месо, гладък вкус и сочна текстура. Консервирано е и покрито с лек маринован сос. Не съдържа глутен. Храна, подходяща за целиаци.
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария.
Мед от смърч/ела
Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят.
Рецепти:
Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед
Съставки:
(за 2 души)
2 свежи агнешки филета по 120 г
малко зехтин
50 г сушени кайсии
100 мл сухо червено вино
1 скилидка чесън, фино нарязана
1/2 лук, фино нарязан
150 г агнешки бульон (или бульон от месо)
2 супени лъжици мед от ела Wernet
малко пресен кориандър
кайенски пипер
сол...
...SHAWARMAMA
Представяме ви нашата растителна алтернатива на Дюнер Кебап – вкусно изживяване, което е истинско парти на вашата чиния! Завийте го, сервирайте го на пита хляб или го комбинирайте с пържени картофи и залейте с нашия сос Пинки Чесън за вкусна закуска! Наличен за хранителни услуги и търговия на дребно.
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Тази френска люта соска е създадена през 2014 година. Чипотле, кайенски пипер, хабанеро и лимон имат за цел да ви накарат да слюнчите, доматеното пюре добавя текстура и сладост, а подправките, кориандър, чесън и лук придават дълбочина.
Тя ще бъде идеално допълнение за вашето говеждо месо, фахити, тартар и др...
Съставки: Само натурални съставки, без оцветители и консерванти: Пюре от кайенски...
...Този комплект прибори, включващ 72 висококачествени части с огледално покритие, се характеризира с елегантна линия, която ще украси масите на вашите клиенти при всякакъв повод.
Освен това, този комплект прибори Cook D'Lux за 12 гости идва в опаковка с чекмедже, за да защити и организира приборите. Размери на кутията: приблизително 45 x 14 x 36 см.
Включва:
12 лъжици
12 вилици
12 ножа
12 чаени лъжички
12 десертни вилици
2 сервизни лъжици
1 лъжица засос
1 черпак
2 вилици замесо
1 вилица за салата
1 лъжица за салата
1 супена лъжица
1 нож за торта
1 лъжица за сладолед
1 захарница.
...Средно силна дижонска горчица, която придобива своята благородност благодарение на фината арома на черната трюфел от Прованс.
Съвети за дегустация:
С месо, в салата, сос, тарт или ястие по ваш избор.
...Фрикандо се реже от задната част на прасето и е едно от най-нежните меса. Фрикандо може да се маринова и подправя като печено месо и след това да се приготви във фурната. Фрикандо също така се използва много за сандвичи, помислете за сандвича с топло месо и сос сате.
Произход:
Месо от истински свободно отглеждани прасета от Ахтерхок, директно от нашата малка ферма. Нашите прасета прекарват...
...81 % Биологичен бял винен сос*
- 19 % Намален биологичен гроздов сок
* Продукт от биологично земеделие
Без консерванти, без алергени
Не пастьоризиран
Може да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
Този бял балсамов сос ще допълни вашите предястия, ястия с месо или риба.
Неговият балансиран вкус е подходящ за всички ваши топли или студени ястия.
Това е сос, а не оцет, тъй като киселинността му е само 5,4 %.
Този продукт е наличен също в бутилка от 25 литра, кубове от 3-5-10 литра, бъчва от 220 литра и в контейнер от 1000 литра по поръчка.
... подходящи диспенсери и рязащи устройства.
Особен акцент са нашите фолиа за печене и пликове за печене от Rotipac, които перфектно улавят аромата, готвят месото в собствен сос и безопасно задържат течности в плика.
Хранителна безопасност: Да...
... доматен - чили сос
Бургер микс
Бургер вариации с интересни съставки
Гарнитури
Цветна зеленчукова смес
Цукини - моркови - царевица - праз - захарен грах
Картофени wedges
пикантни картофени резени, печени на фурна
Хляб
от кошница с много прясно бяло хлебче и чеснов хляб
Такос
Дипове и сосове
голямо разнообразие от сосове
мека и пикантна селекция от сосове за потапяне с прясно бяло хлебче или замесо
Десерт
Палачинки с кленов сироп
Сладки мъфини шоколад - боровинка - орех
Донъти...
...4 натурални рецепти (без консерванти, без оцветители, без изкуствени аромати) сертифицирани AVS с френско производство:
- равиоли с чисто говеждо месо и италиански сос
- равиоли с доматен сос
- равиоли болонезе
- канелони.
Гама за цялото семейство, която децата особено обичат.
Всичко е събрано, за да се насладите на храната!
http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
... гра няма тайни за EUROVOLAILLES, който предлага фоа гра от високо качество.
При EUROVOLAILLES качеството е на първо място с много широк асортимент и множество референции: фермерски птици и разфасовки Label Rouge от Запада и Орлеан, пъдпъдъци и разфасовки от Ландите или Нормандия, магрети от патица от Жер, патици от Луе или дори гълъби на пара или имперски. Не забравяйте и някои специалитети, които отличават компанията, като козлето, агне от мляко Label Rouge. Древно умение и традиция за сухо оперение на капон. Доставка е възможна.
...- бавно готвени свински бузи в сос,
- пастет,
- колбас,
- месо в сос.
Някои продукти са опаковани в фолио, консерви и буркани. Благодарение на това, нашите вкусни лакомства могат да бъдат взети и на път. Ние се грижим за качеството на продуктите и не използваме канцерогенни вещества по време на производството, което за съжаление се случва в много други месарници.
Всички продукти, които представяме тук, съдържат 99% свинско месо.
Не се колебайте да се свържете с нас – Мична Фуд от Пелплин.
...температура -18 C - Консервирани охлюви в натурален бульон - Консерви в сос. Нашите охлюви се размножават и излюпват в специални стаи - камери, където хигиената, температурата и влажността се контролират строго. Охлювите се отглеждат в екологична зона, без близка индустрия, движат се и се хранят свободно с подбрана растителност и специални френски фуражи, в съответствие с френската система на отглеждане...