Австрия, Wien
... знак за качество Austria. Подходяща е за всякакъв вид печено и гриловано месо, както и за колбаси, леберкез, кайма и много други. С нея се подобряват майонези или се приготвят ремолади. Намазки, сосове като яйца, извара или сос тартар получават специална изтънченост с нея. Особено добре се справя при готвене. Рулетите от говеждо месо и говеждите шницели, приготвени с горчицата Ramsa English Special, стават отлични. Награда: Веган...
Обединеното кралство, Widdington
... храненията • Изискват минимално пространство за съхранение • Лесно се транспортират при пътуване • Имат дълъг срок на годност • Приготвени от месо с най-високо качество • За приготвянето на 100 грама закуски използваме около 400 грама прясно месо • Порция от 100 грама съдържа над 85 грама протеин • Месото е изсушено на въздух в перфектни условия • Закуските не съдържат консерванти, захар или химически съставки Без алергени, без глутен Подходящи за кето и карнивори Подходящи за диабетици Съдържа: Пилешки филета, само сол...
Украйна, Dnipro
...Пастьоризирани ястия в вакуумни опаковки с различно разнообразие и вкусове. Примери за ястия: ПАСТА С ГЪБИ И КОЛБАСИ В СМЕТАНОВ СОС Съставки: паста от твърда пшеница, лук, гъби (шампиньони), колбаси, сметана, зелени подправки, подправки. КАРТОФИ С ПИЛЕ В СОС САЦЕБЕЛИ Съставки: картофи, пилешко месо, царевица, моркови, чушка, грах, аспержи, млади фасулчета, лук, целина, сос Сацебели, зелени...
Франция, Paris
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци. Чакалака е традиционен африкански сос за подправяне и едно от най-известните ястия от тази кухня. Нашата смес подправки Чакалака е перфектна за зеленчукови яхнии, за грил, за потапяне и подправяне на месо, риба и зеленчуци. Основата е червено къри с много допълнителен...
Франция, Paris
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души. 6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода. Отцедете и подправете. Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци. Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание. Ean13:3701511702359 Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
Франция, Mietesheim
...Сосът от хрян е готов за употреба, подправка, предназначена за загряване. Той приятно подчертава с пикантния и пиперлив вкус всички ваши ястия на основата на месо, риба или дори зеленчуци. Богат на витамин C, хрянът се приготвя от френски корен, отглеждан в Елзас и обелен ръчно. Съставки: Вода, корени от хрян, слънчогледово масло, мляко, оцет, пшенични влакна, царевично нишесте, сгъстител: гуарова гума, ксантанова гума, сол, натурални аромати, киселинност: лимонена киселина, консервант: натриев дисулфит.
Финландия, Turku
...плътен и жив след това. С добра текстура и отлично алкохолно балансирано.","Appearance":"Външен вид","Food Pairing":"Хранителни комбинации","Pasta With White Sauce, Fish, White Meat":"Паста с бял сос, риба, бяло месо","100% Vermentino":"100% Верментино","13.5%":"13.5%","Region":"Регион","Good Progression Of Aromas With Scents That Develop From Rosemary, Typical Of This Grape Variety, To Elder Flowers...
Тунис, Hammam Sousse
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти. В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия. Име на продукта: Бербер Хариса Вкус: Горещ, пикантен Брикс (%): 10 Срок на годност: 2 години Име на марката: MEDILIFE Място на произход: Тунис...
Франция, Auxerre
...Нос отворен, букетен, с нотки на какао и индийско орехче, щипка от сос от сини сливи, щипка кожа Устата мека атака, кадифени танини, дълги и мазни, красива обвивка, характер на запечени червени плодове и подправки Съчетание с храна: червено месо, бяло месо, меко сирене Винификация: бетонен съд. Ферментации при температури от 26 до 28°C; 2 до 3 промивки на ден. Малоалкохолна ферментация в съдове...
Германия, Lauingen
... месо, ориз, свинско. Разбира се, той не може да липсва в нито една BBQ сос и придава на соса несравним аромат. Червеният пипер не обича силна топлина, иначе става горчив. Това е типичната подправка за испанската колбасна специалитет Чоризо.
Франция, Roubia
...\nDEGUSTATION\nЗабележителен гранатовочервен цвят с виолетови отенъци. Ноти на черни плодове, череши в ракия и ягодово сладко, както и подправки и ванилия. Вкусът е структурен с копринени танини и приятна свежест, която остава фина и с приятен финал.\n\nACCORD METS-VINS\nГардиан на бик с ориз от страната на Катар.\nКасулет от Лангедок и месо в сос.\nСиренето на Ксавиер препоръчва „Пиер-Персе“ полусухо.\nНай-добре се сервира на 16°/17°.\nДа се декантира 1 час преди сервиране за пълно изразяване.\n\nКонтейнер (Л): 0,75\nБруто тегло (кг): 1,3"}...
Гърция, Thessaloniki
...Сосът NEA с горчица е идеален за печено месо (пиле и свинско). Може да придружава месото, както и картофи. Много добра способност за намазване и текстура. Може да се "държи" добре в сандвичи на всякаква хлебна ролка. Богато усещане в устата. Усещането за горчица е дискретно, но всички останали съставки и подправки са перфектно балансирани!
Франция, Arles
...Консерви Гинтранд Загрейте нашата ницианска рататуй в тенджера на слаб огън и я комбинирайте с червено или бяло месо, като добавите запазения сос от готвенето. Ако нямате месо за гарнитура, нашата ницианска рататуй ще бъде истинско удоволствие, просто загрята и полята с капка зехтин. Студена или леко охладена, тя ще бъде много приятно оценена така, в летните ястия, като предястие или зеленчуци, също полята с лека струйка суров и плодов зехтин.
Гърция, Kiato Korinthias, Peloponnese
... Използваме грахови и бобови брашна, отглеждани в Пелопонес, Гърция, замесени и изсушени в нашата работилница. "• Съпътства изключително печено месо или риба. • Това е просто основно ястие с доматен сос или бял сос и гъби • Може да бъде и основна съставка на студена салата с зеленчуци. • Идеално за вегани • Идеално за деца...
Испания, Murcia
...Бонито дел Норте се лови в Кантабрийско море между месеците юни и октомври с селективни риболовни уреди, един по един, с куки. Характеризира се с бяло и нежно месо, гладък вкус и сочна текстура. Консервирано е и покрито с лек маринован сос. Не съдържа глутен. Храна, подходяща за целиаци.
Германия, Waldkirch
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария. Мед от смърч/ела Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят. Рецепти: Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед Съставки: (за 2 души) 2 свежи агнешки филета по 120 г малко зехтин 50 г сушени кайсии 100 мл сухо червено вино 1 скилидка чесън, фино нарязана 1/2 лук, фино нарязан 150 г агнешки бульон (или бульон от месо) 2 супени лъжици мед от ела Wernet малко пресен кориандър кайенски пипер сол...
Нидерландия, Rijswijk
...SHAWARMAMA Представяме ви нашата растителна алтернатива на Дюнер Кебап – вкусно изживяване, което е истинско парти на вашата чиния! Завийте го, сервирайте го на пита хляб или го комбинирайте с пържени картофи и залейте с нашия сос Пинки Чесън за вкусна закуска! Наличен за хранителни услуги и търговия на дребно.
Франция, Saint Cannat
...ВИНОВЕ Малбек (Минервуа - Лангедок) 70% Сира (Лангедок) 30% ВИНОФИКАЦИЯ Източник за Малбек: - Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността. Източник за Сира: - Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки. ДЕГУСТАЦИЯ Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки. Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата! Идеално сервирано на 12°C-14°C...
Франция, Guenange
...Тази френска люта соска е създадена през 2014 година. Чипотле, кайенски пипер, хабанеро и лимон имат за цел да ви накарат да слюнчите, доматеното пюре добавя текстура и сладост, а подправките, кориандър, чесън и лук придават дълбочина. Тя ще бъде идеално допълнение за вашето говеждо месо, фахити, тартар и др... Съставки: Само натурални съставки, без оцветители и консерванти: Пюре от кайенски...
...Този комплект прибори, включващ 72 висококачествени части с огледално покритие, се характеризира с елегантна линия, която ще украси масите на вашите клиенти при всякакъв повод. Освен това, този комплект прибори Cook D'Lux за 12 гости идва в опаковка с чекмедже, за да защити и организира приборите. Размери на кутията: приблизително 45 x 14 x 36 см. Включва: 12 лъжици 12 вилици 12 ножа 12 чаени лъжички 12 десертни вилици 2 сервизни лъжици 1 лъжица за сос 1 черпак 2 вилици за месо 1 вилица за салата 1 лъжица за салата 1 супена лъжица 1 нож за торта 1 лъжица за сладолед 1 захарница.
Франция, Valréas
...Средно силна дижонска горчица, която придобива своята благородност благодарение на фината арома на черната трюфел от Прованс. Съвети за дегустация: С месо, в салата, сос, тарт или ястие по ваш избор.
Нидерландия, Halle
...Фрикандо се реже от задната част на прасето и е едно от най-нежните меса. Фрикандо може да се маринова и подправя като печено месо и след това да се приготви във фурната. Фрикандо също така се използва много за сандвичи, помислете за сандвича с топло месо и сос сате. Произход: Месо от истински свободно отглеждани прасета от Ахтерхок, директно от нашата малка ферма. Нашите прасета прекарват...
Франция, Saint Christol De Rodières
...81 % Биологичен бял винен сос* - 19 % Намален биологичен гроздов сок * Продукт от биологично земеделие Без консерванти, без алергени Не пастьоризиран Може да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати. Този бял балсамов сос ще допълни вашите предястия, ястия с месо или риба. Неговият балансиран вкус е подходящ за всички ваши топли или студени ястия. Това е сос, а не оцет, тъй като киселинността му е само 5,4 %. Този продукт е наличен също в бутилка от 25 литра, кубове от 3-5-10 литра, бъчва от 220 литра и в контейнер от 1000 литра по поръчка.
Германия, Hofheim
... подходящи диспенсери и рязащи устройства. Особен акцент са нашите фолиа за печене и пликове за печене от Rotipac, които перфектно улавят аромата, готвят месото в собствен сос и безопасно задържат течности в плика. Хранителна безопасност: Да...
Германия, Hamburg
... доматен - чили сос Бургер микс Бургер вариации с интересни съставки Гарнитури Цветна зеленчукова смес Цукини - моркови - царевица - праз - захарен грах Картофени wedges пикантни картофени резени, печени на фурна Хляб от кошница с много прясно бяло хлебче и чеснов хляб Такос Дипове и сосове голямо разнообразие от сосове мека и пикантна селекция от сосове за потапяне с прясно бяло хлебче или за месо Десерт Палачинки с кленов сироп Сладки мъфини шоколад - боровинка - орех Донъти...
Съответстващи продукти
Американски Бюфет
Американски Бюфет
Други Продукти
DJ и Анимация
DJ и Анимация
Франция, Marseille-14e-Arrondissement
...4 натурални рецепти (без консерванти, без оцветители, без изкуствени аромати) сертифицирани AVS с френско производство: - равиоли с чисто говеждо месо и италиански сос - равиоли с доматен сос - равиоли болонезе - канелони. Гама за цялото семейство, която децата особено обичат. Всичко е събрано, за да се насладите на храната! http://avs.fr/categorie-produit/lesdelicesdeyemma/...
Съответстващи продукти
Деликатесите на Йемма
Деликатесите на Йемма
Франция, Rungis Cedex
... гра няма тайни за EUROVOLAILLES, който предлага фоа гра от високо качество. При EUROVOLAILLES качеството е на първо място с много широк асортимент и множество референции: фермерски птици и разфасовки Label Rouge от Запада и Орлеан, пъдпъдъци и разфасовки от Ландите или Нормандия, магрети от патица от Жер, патици от Луе или дори гълъби на пара или имперски. Не забравяйте и някои специалитети, които отличават компанията, като козлето, агне от мляко Label Rouge. Древно умение и традиция за сухо оперение на капон. Доставка е възможна.
...- бавно готвени свински бузи в сос, - пастет, - колбас, - месо в сос. Някои продукти са опаковани в фолио, консерви и буркани. Благодарение на това, нашите вкусни лакомства могат да бъдат взети и на път. Ние се грижим за качеството на продуктите и не използваме канцерогенни вещества по време на производството, което за съжаление се случва в много други месарници. Всички продукти, които представяме тук, съдържат 99% свинско месо. Не се колебайте да се свържете с нас – Мична Фуд от Пелплин.
Гърция, Larisa, Greece
...температура -18 C - Консервирани охлюви в натурален бульон - Консерви в сос. Нашите охлюви се размножават и излюпват в специални стаи - камери, където хигиената, температурата и влажността се контролират строго. Охлювите се отглеждат в екологична зона, без близка индустрия, движат се и се хранят свободно с подбрана растителност и специални френски фуражи, в съответствие с френската система на отглеждане...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play