Италия, Città Di Castello
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел! Сос с черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
Германия, Hamburg
... това къри специално удоволствие. Може да се поръча в вариантите: пилешко, веган или само сос. Препоръка за приготвяне Нашето премиум жълто тайско къри има кремообразен, нежен и леко сладък вкус. Това ястие е готово, свежо приготвено и готово за порциониране и сервиране. Просто добавете жасминов ориз или оризови нудли и впечатлете вашите гости. Никога не е било толкова лесно да предложите вкусно и здравословно ястие с малко усилия.
Обединени арабски емирства, Dubai Silicon Oasis
...Ореховият сос на Тамаки ще бъде най-доброто решение за всяка зеленчукова салата. Също така подходящ за ориз, риба, паста. Но е абсолютно перфектен – орехов сос с салата от водорасли Чука от Тамаки.
... хора използват зеленчуци и месо за плънка, докато в някои северни райони вместо това използват паста от червени бобчета. В Малайзия и Сингапур пролетните рулца се наричат попия. Вътре в попията има сос, зеленчуци и гарнитура. Коричката първо се намазва със сладък или пикантен сос, след което се добавят съставките. Пролетните рулца също са популярно ястие във Виетнам. Разликата между виетнамските...
Обединеното кралство, London
...Не можете да пропуснете сладко-киселия вкус на соса Belbri. Насладете се на соса Belbri с всяко ястие, използвайте го като сос в разнообразие от ястия, т.е.; като сос за пица, бургери, дипове, марината, риба, месо или зеленчуци и в други гарнитури. Могат ли любителите на люто да пропуснат познатия вкус, дори и по празниците? Затова нашият сос Belbri трябва да ви придружава по време на обедните почивки или пътувания извън вашето местоположение. Бутилка или малка опаковка в чантата. Подходящ за вегани и вегетарианци.
Франция, Grigny
...Сосът болонезе е на основата на смляно говеждо месо, домати, приготвен с зеленчуци и подправки според автентичната италианска рецепта. Този вкусен сос е лесен за използване и съхранение благодарение на високопроизводителния си пакет, който стои изправен и позволява загряване на съдържанието в микровълнова фурна. Съхранение: При стайна температура за 24 месеца. 3 дни в хладилник след отваряне на пакета.
Италия, Mugnano Del Cardinale
...Свинско месо, аромати, морска сол, кафява захар, доматен сос, кафе на прах, натурални аромати, подправки Съдържа алергени: Горчица, без консерванти и полифосфати Нутриционни и енергийни стойности за 100 г продукт Енергийна стойност 283kcal 1177kj Мазнини 15,0г от които наситени мазнини 6,3г Въглехидрати 1,8г от които захари 1,8г Протеини 25г хранителни влакна 0,01г сол 1,3...
Италия, Orsogna
...Сос от артишок с екстра върджин зехтин. Използване на внимателно подбрани суровини. Много универсален продукт, може да се използва за подправяне на паста, за придружаване на бяло месо или за създаване на вкусни предястия.
Испания, Sevilla
...СМЕС ЗА ПОДПРАВКИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА САЛСА ЧИМИЧУРИ. ИДЕАЛНА ЗА СТЕЙК, БАРБЕКЮ. ДРЕССИНГ ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ, РИБА. ИДЕАЛНА ЗА ПОТАПЯНЕ НА КРИОЛА ЕМПАНАДИ.
Франция, Rungis
...MARTIN е компания, специализирана в търговията на едро с месо. Опаковката в вакуум позволява по-дълго съхранение на продуктите при много добри условия. Благодарение на това съхранение качеството на продукта остава непроменено при отваряне на опаковката. Нашите продукти са основно от Англия, Ирландия, Австрия, Нова Зеландия и Аржентина. Имаме също така продукти, опаковани в PAD (готови за нарязване).
Португалия, Tortosendo
...Насладете се на богатия и вкусен вкус на нашата наденица "Extra meat sausage". Тази сушена наденица е направена от висококачествено свинско месо и мазнина, внимателно подправена с подбрани подправки. Процесът на пушене добавя дълбочина на вкуса, което я прави перфектен избор за изтънчени небца. Насладете се на този деликатес като част от плато с деликатеси или като ароматно допълнение към любимите ви ястия.
Франция, Levallois Perret
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол. Използвания на подправки за месо в кухнята: Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене. Ползите от подправките за месо: Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини. Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането. Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
Франция, Carquefou
...Рецептите на кетъринг от Maison Quillard предлагат индивидуални решения за семейни ястия: цяло или половин прасенце (за 20 или 10 души), печено, пълнено с зеленчуци и филе миньон, придружено с портвайн сос. То също така се предлага и като бут и филе (за 6 или 8 души).
Испания, Reus ( Tarragona )
...Незаменима на всяка калцотада за потапяне на типичните калцоти, а също така и за гарниране на ястия с риба, месо и зеленчуци. Верна на традиционната рецепта, сосът Калцоти Оливера д’Атена е приготвен на основата на домати, печени ядки и зехтин, който придава вкус и интензивност.
Италия, Mesoraca
... ръчно, за да образува "конска подкова". Узряването става в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (напр. Паста на фурна). Категория: Калабрийски колбаси ТЕГЛО: 300/350 г СЪСТАВКИ: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Тегло: 0.300 кг...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Франция, Castelnaudary
...Касулет артезанален една порция 100% домашно приготвено Съставки: Боб лингот, конфитирано патица, свинска наденица, свинско месо с корички, сос: лук, чесън, домат, сол, пипер, подправки, оцветители: карамел, СЛЕДИ ОТ СУЛФИТИ. Минимално нето тегло: 650 г. 12.50€ за порция. ТЕГЛО: 21 кг...
Италия, Villafranca
... форма на този формат. В кухнята пакерите са наистина универсални: те се съчетават отлично както с сосове, така и с зеленчуци, месо или риба. Пакерите Дел Везувио са разпознаваеми, просто ги подправете с добър месен сос или с печено ястие, за да освободят своята апетитна деликатност и уникален, неповторим вкус. Сравнение между прясна паста и суха паста: Да направим качеството избор за по-добър живот. 270 ккал/100г за прясна паста 350 ккал/100г за суха паста Прясна средиземноморска паста Made In Italy "Неапол" Рефрижериран транспорт Стеф...
Италия, Casoria
...готов сос на основата на лук и месо за хранителни услуги и търговия на дребно...
ufs.country_names.RU, Moscow
...В тази подправка съставките са подбрани така, че месото на скарата да бъде невероятно ароматно и сочно. Смесете подправката с зехтин, оставете соса да се накисне и след това намажете всяко парче месо с получения сос. Поставете стековете на решетка и печете за 5-7 минути. За да бъде месото сочно, се препоръчва да не го докосвате по време на печенето, а след това да му дадете "почивка...
Франция, Sète
...1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Германия, München
...съдържащи пластмаса (като прозорци) и залагаме на рециклирани хартиени торби с отпечатани изображения на продукта. Био лентите за паста са перфектната гарнитура за много ястия. Не само за супи. Лентите за паста най-често се сервират с сос, но има и много други версии на това ястие. Лентите за паста могат да се сервират с сирене, спанак, месо и вегетариански сосове. Благодарение на разнообразието...
Франция, Villeneuve Sur Lot
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...което ще ви съпровожда прекрасно по време на вашите аперитиви, но също така и на масата с риби в сос или бяло месо. Не се колебайте! Съдържание: 75cl Тип: Бяло вино Сорт: 100% Шардоне IGP: Долината на Лоара Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2026 Температура на сервиране: 8-10°C...
Италия, Palagonia
...Пилешки крилца в сос от прилеп, произход Италия. За информация и цени, моля свържете се с нас на нашия имейл. Възможност за персонализирани оферти.
Франция, La Jaille Yvon
... до 4 см масло) до получаване на златисто кафяв цвят. След това можете да ги добавите в сос или в друга рецепта. Нашите предимства MCÖ: Без добавени захари Без добавена сол Без фитохормони Без културни или религиозни ограничения (Халал, Кошер и др.) Размер: 200 г (10 до 12 броя) Опаковка: Пресни...
Франция, Malataverne
...Това червено вино от страната може да бъде на зимните маси, за да придружава червеното месо в сос и в края на ястието с краве сирене. Сервирайте при 16°.
Италия, Roma
....","Начин на употреба":"Идеален за подправяне на месо, студени ястия, варени меса, салати.","Нутриционни стойности на 100 гр":"Енергия: Kj 423 / Kcal 100 Мазнини: 1 г от които наситени мастни киселини 0,5 г Въглехидрати: 21 г от които захари 15 г Фибри: 0,6 г Протеини: 1,8 г Сол: 2,0 г","Срок на годност":"12 месеца.","Органолептични характеристики":"Външен вид: плътна крема Цвят: червен Мирис: типичен Вкус: естествен, типичен и приятен Състояние: твърдо"}...
Франция, Brue Auriac
... подправени с меки подправки и ванилия. След това преминава към нотки на пиперливи подправки и розови ягоди. В устата атаката е кръгла и плътна, с подправкови нотки, след което преминава към вкусни нотки на черни плодове и дървесни нотки, които поддържат красива и дълга финал. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА-ВИНО: Червени меса, меса в сос, гъби, сирена СЕРВИРАНЕ: 18-20°C СЪХРАНЕНИЕ: Да се пие сега или ще продължи да се подобрява в следващите 5 години...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play