... царевични тортили, пълнени с разнообразие от съставки като месо, сирене, зеленчуци и сосове.
• Енчиладас: Тортили, пълнени с месо или сирене, навити и запечени с вкусен сос.
• Кесадилас: Тортили, пълнени със сирене и понякога с други съставки, след което се сгъват и готвят, докато сиренето се разтопи.
• Тостадас: Тортили, които се пържат или пекат до хрупкави и се гарнират с боб, месо, маруля, сирене и други добавки.
• Чилакилес: Парчета тортили, пържени или печени и след това задушени с сос, често сервирани с яйца, сирене и други гарнитури.
..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червено месо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
Производство на закуски на основата на месоза фритюрници. Всички наши продукти са изработени на 100 % по занаятчийски начин. Нашите продукти са налични както пресни, така и замразени: свински шишчета, говежди шишчета, пилешки шишчета, пуешки шишчета, шишчета от пилешки бутчета, провансалски шишчета, шишчета от мергез, кюфтета с доматен сос, говеждо карбонат, вол о вант.