Швейцария, Hendschiken
...Замразени продукти, предварително изпечени, 82 г. Съставки: Обезмаслено мляко, пшенично брашно, растителни мазнини и масла без хидрогениране (палмово масло (устойчиво), рапично масло), яйца, вода, сирене 8%, нишесте, бекон (консерванти / консервант E250, антиоксиданти E301), лук, соево брашно, готварска сол, захар, свързващи вещества (E466), усилватели на вкуса (E621), мая, подправки. Поставете...
Турция, Bursa
Германия, Sinn
... препарат за алуминий на водна основа е специално разработен за алуминиеви повърхности. Той интензивно почиства алуминий в суров вид, анодизиран и с прахово покритие и служи като консервант. За почистването и грижата за неръждаемите компоненти на прозорците, вратите и щорите, като дръжки, бутони и т.н., се грижи FENOSOL® Alunox и почистващ препарат за неръждаема стомана.
Франция, Massy
...Моно пропилен гликол (MPG) USP, отговарящ на критериите за чистота на фармакопеята USP, код E1520, може да се използва като безопасен овлажнител, разтворител и емулгатор в следните продукти: - ексципиент (неактивна съставка) на фармацевтични продукти - хранителна добавка (E1520) в ниски дози като емулгатор, консервант, усилвател на вкус и овлажнител, особено за приготвяне на ястия, сосове или...
Германия, Schlüchtern
...CAS-Nr.: 532-32-1 EC-Nr.: 208-534-8 Външен вид: бял, кристален прах Приложение: Антимикробен консервант за храни и напитки (в концентрации от 0,01 - 0,20%; в съответствие с местните законови разпоредби) Антиферментационна добавка за вина и др. (в концентрации от 0,05 - 0,15%; в съответствие с местните разпоредби) Средство за борба с гъбички при обработка на тютюн Консервант за фармацевтични...
Франция, Rungis
...), витамини A, E, C, B, минерали и микроелементи. 1 пакет е идеален за събуждане на вашите закуски или преди/след интензивна спортна сесия." Съставки: Печен бадем, печена тиквена семка, половинки червена боровинка, печен соев боб, годжи бери, златен грозд, слънчогледово масло, консервант E220 (сярен анхидрид).
Франция, Gisay La Coudre
... глас...) - стоматология (афти, херпес, гингивити...) - дерматология (резки, изгаряния, измръзвания, напуквания, микози...) Прополисът е консервант сам по себе си, няма проблеми с консервирането дори след отваряне, трябва да се съхранява при стайна температура. Референция: BUCC15...
Франция, Marseille
...Специализирани ли сте в хранителната индустрия? И интересувате ли се от бебе октопод с песто 2.9 кг? В приготвянето бебето октопод с песто се интегрира много добре. Съставки: Бебе октоподи (55%), слънчогледово масло, босилек (8%), кашу, орехи, настъргано сирене (мляко, сол, сирище, консервант лизозим от яйце), картофени флейки, оцет, сол, захар, зехтин екстра върджин, чесън, антиоксидант E300...
Франция, Paris
...Подправка е органичен материал с растителен произход, който е ароматен или пикантен. Тя се използва основно в малки количества в кухнята, като консервант, подправка или оцветител, но също така и в медицината, в багренето или в дестилацията. Богати на антиоксиданти Улесняват храносмилането Предотвратяват рисковете от сърдечно-съдови заболявания...
Нидерландия, Maastricht
...Калциевият формат 98% се използва като консервант за фуражи за животни. Той подкиселява фуража и по този начин предотвратява растежа на микроорганизми и увеличава срока на годност на фуража. Предотвратява растежа на бактерии и гъбички. Използва се като маскиращ агент при хромово дъбене на кожа, тъй като увеличава ефективността на проникването на хрома в кожата. Калциевият формат също така се...
Франция, Les Eyzies De Tayac
...Най-цененият от нашите хайвери, представен в подаръчна кутия с 2 лъжици от перли. Със своята сила и дълготрайност в устата, хайверът Perle Noire Classique ще ви напомни за руския хайвер от миналото. Референтен номер: PTCAVC30COF2C Състав: яйца от есетрови риби, сол, консервант E285 Отглеждане: Франция Вид: Сибирски есетри (Acipenser baerii) Съхранение: на хладно между 1 и 6° Препоръчителна количество: 15g / човек...
Франция, Mietesheim
...Специалната горчица Palette à la Diable е основната съставка, която ще придаде изисканост на вашето ястие. Тази горчица е създадена специално за покриване на месото и да устои на готвенето. Тази ценна кулинарна помощ позволява да се обогатят ястията за ресторанти и месарници. Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, пшенично брашно, сол, магданоз, шалот, подправки, аромати, консервант: натриев бисулфит.
Италия, Aprilia
... храна и укритие на охлювите. Характеристиките, които идентифицират нашата слуз, са: - Изключително висока концентрация на активните съставки, съдържащи се в охлювната слуз. - Обща бактериална натовареност под 10CFU/gr Естествен консервант Сорбат на калий в постоянни дози от 0,2%, подходящ както за козметична, така и за хранителна употреба. Проследимост на продукта (който винаги ще бъде придружен от Сертификат за анализ, завършен за производствения партид, извършен от АКРЕДИТИРАНА лаборатория).
Франция, Talant
...Като алтернатива на захарната паста, можете да използвате тази Паста от шоколад за моделиране - Шоколад. Със своя вкусен шоколадов аромат, тя е лесна за работа, а вашите творения ще могат да се залепят лесно без добавки. Съставки: Захар, Глюкозен сироп, Какаово масло, Картофено нишесте, Какао 22-24%, вода, емулгатор E422 и E415, консервант E202, аромат. Възможни следи от: Глутен, Яйце, Фъстъци...
Германия, Gorxheimertal
...мануков мед, акациев мед; стабилизатор глицерин; сух екстракт от шипки (Rosa canina L.), титриран до 70% витамин C, лиофилизиран прах от пчелно млечице до 4% в 10HDA, корен от елеутерокок (Eleutherococcus senticosus (Rupr. et Maxim.) Maxim (Acanthopanax senticosus (Rupr.) et Maxim.) Harms)) сух екстракт, титриран 0,8% в елеутерозиди; киселинност: лимонена киселина; консервант: калиев сорбат...
Германия, Hamburg
...Най-често това съединение се използва под формата на торове. То съдържа всички макронутриенти, необходими за растежа на растенията. Калият е от съществено значение за растежа на растенията, а азотът помага те да узреят напълно, вместо да забавят растежа си. Използването на калиев нитрат като консервант за храни е било широко разпространено през Средновековието. Днес той се използва в много процеси, като например при осоляване на месо, приготвяне на саламура и приготвяне на корнед биф.
Тунис, Hammam Sousse
...Сладки портокали, Средиземноморски портокали Портокалите са изключително популярни и представляват около 70% от световното производство на цитрусови плодове. Невероятният им вкус не само ги прави популярна закуска, но също така е основна съставка в няколко ястия. Портокаловият сок се използва широко като консервант, както и за придаване на вкус на различни ястия. Хранителни стойности на...
Испания, Albolote-Granada
...Прясно кралско желе, екстракт от прополис, витамин C (L-аскорбинова киселина), калциев лактат, екстракт от пшеничен зародиш, калциев глицерофосфат, витамин B12 (цианокобаламин), фруктоза, консервант (калиев сорбат, натриев бензоат), регулатор на киселинността (лимонена киселина) и пречистена вода. Традиционно приложение: - Укрепва нервната и циркулационната система. - Ускорява възстановителните...
Турция, Istanbul
... прах 1%, модифициран тапиока нишесте, сол, овлажнител (сорбитол), какаова маса 0.4%, мляко масло, емулгатор (соев лецитин), консервант (сорбинова киселина), ароматизатор (шоколад), емулгатор (тартарова киселина естери на моно и диглицериди), консервант (калциев пропионат), емулгатор (натриев стеарол лактилат), консервант (калиев сорбат), антиоксидант (аскорбинова киселина), лешниково масло 0.06%. Предупреждение за алергени: Съдържа яйца, лешници, мляко, соя, пшеница. Може да съдържа фъстъци и ядки (бадеми, шамфъстък).
Съответстващи продукти
Днес Кроасан Шоколад 40GrX20
Днес Кроасан Шоколад 40GrX20
Обединеното кралство, London
...Сиропът с високо съдържание на малтоза е хранителна добавка, използвана като подсладител и консервант. Повечето от захарта е малтоза. Той е по-малко сладък от сиропа с високо съдържание на фруктоза и съдържа малко или никаква фруктоза. Въпреки това, той е достатъчно сладък, за да бъде полезен като подсладител в търговското производство на сладкиши и замразен йогурт. За да получи етикет "висок...
Франция, Saint-André-Le-Puy
...Описание: Създадохме тези мини колбаси от месо на френски свине, като добавихме пипер "Espelette AOP". Идеални за аперитив! Списък на съставките: Месо от свиня, свинска мазнина, сол, ЛАКТОЗА, подправки (включително пипер "Espelette" 0,3%), декстроза, захароза, ароматно растение, натурален аромат, консервант: калиев нитрат, ферменти, годен за консумация колагенов черва от говеждо. Да се съхранява при температура под 18°C. Месо от свиня: Франция. Не съдържа глутен. Срок на годност: 45 дни...
Други Продукти
сосиски от Оверня
сосиски от Оверня
Турция, Adana
...USP24/BP98/E330 Прах от лимонена киселина, безводна лимонена киселина, лимонена киселина монохидрат Лимонената киселина се използва основно като ароматизатор, консервант и агент против застаряване в хранително-вкусовата промишленост. Лимонената киселина може също да се използва като антиоксидант, пластификатор и детергент в химическата, козметичната и детергентната индустрия. Като хранителна...
Франция, La Rochelle
...Фината сол, получена от едрата сол, е изсушена и смляна до подходяща гранулометрия, която позволява да се подчертае вкусът на нашите храни. Не забравяйте, че сивата морска сол не само е отличен консервант, но и усилвател на вкуса! Фината сол се използва за масата и, разбира се, в кухнята! ТЕГЛО: 0.500 кг...
Нидерландия, Boxtel
... сироп, вода, стабилизатор E471, лимонена киселина E330, консервант E202, оцветители E104, E133. Ярко оранжева захар (произход от ЕС), глюкозен сироп, вода, стабилизатор E471, лимонена киселина E330, консервант E202, оцветител E110. Ярко розова захар (произход от ЕС), глюкозен сироп, w...
Франция, Objat
...Съставки: Бадеми, конфитюр от пъпеш (произход Франция) (пъпеш, сироп от глюкоза-фруктоза, коректор на киселинността: лимонена киселина), захар, пудра захар, лавандулов мед, сироп от инвертирана захар, сироп от глюкоза, безглутенов хляб (картофено нишесте, вода, слънчогледово масло), натурален екстракт от цветове на портокал, конфитюр от портокалова кора (портокалова кора, сироп от глюкоза-фруктоза, захар, консервант: E 202, коректор на киселинността: лимонена киселина). Яйчни белтъци...
Франция, Arles
...Л'артизан Попол Горчица с балсамов оцет и мед Съставки: семена от горчица, о, балсамов оцет (вино, сок от грозде, карамелен оцветител, E150d) 15% мед, 15% оцет, сол, захар, подправки, консервант натриев сулфит.
Германия, Wörrstadt
...Чистата лимонена киселина на Lecker е отлична за традиционното приготвяне на сладка, желета и конфитюри. Тя действа както като регулатор на киселинността, така и като консервант. • Чистата лимонена киселина на Lecker подчертава естествения вкус на вашите плодови приготовления • Подпомага желирането на сладка и конфитюри Съставки: Лимонена киселина *=от контролирано биологично производство Алергени: не съдържа Вегетариански: Да Веган: Да...
Полша, Wrocław
...), консервант: калиев сорбат, регулатор на киселинността: лимонена киселина, аромат: етила ванилин, сол, оцветител: каротини. Може да съдържа сусам. В допълнение към какаовото масло, шоколадът съдържа растителни мазнини. Какаови твърди вещества в шоколада: 40.5%.
Обединеното кралство, Stockport
... белезите след операция - Коригиране на анемия - Подобряване на физическата сила Хитозанът може да се използва и в продукти за устна хигиена, като вода за уста или дъвка, за да помогне за намаляване на кариеси и зъбна плака. Ранните изследвания показват, че може да се използва и в капки за сухи очи. Ние също предлагаме хитозан, разтворим във вода, от гъби, който може да се използва като естествен консервант и в напитки, като вино. Този продукт е веган, халал, кошер и без глутен. Свържете се с нас днес за повече информация.
Украйна, Kyiv
...Въглехидратите са основните доставчици на енергия за човешкото тяло. Захарта се произвежда основно от захарно цвекло или захарна тръстика. Захарта е основна съставка за приготвяне на сладки ястия и напитки. Тя се добавя към чай, кафе и какао, за да им придаде сладък вкус, който намалява стандартната горчивина. Захарта служи като добър консервант за приготвяне на различни продукти от плодове и ягоди – сладко, мармалад, желе. Хранителната стойност на 100 г от продуктите е 1666.4 кДж или 398 ккал (съдържание на въглехидрати) – 99.8 г. За повече информация, моля свържете се с нас.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play