...Томатеният кетчуп Develey, с класическия си пълен и деликатен вкус, е идеален за придружаване на месни ястия, хамбургери, пържени картофи и хот-дог.Най-ароматната сос, която съществува, е направена от домати от най-високо качество, оставени да узреят на слънце. Останалото? Рецептата е тайна.Съставки:
Концентрат от домати (69%), Сироп от глюкозо-фруктоза, Оцет от ракия, Модифициран царевичен...
...D-Rафиноза Пентахидрат е естествено съединение в класа на полизахаридите, съставено от глюкоза, галактоза и фруктоза. Може да бъде открито в различни източници от растения, като боб, броколи, зеле, цели зърна и други.
Cat. Nr: NST-10-83
CAS: 17629-30-0
Чистота: 98% (HPLC)
Молекулна формула: C18H42O21
Молекулно тегло: 549,50...
...Суровина:
Свежа национална свинска бут, избрана без кокал, кг 13,50, преработена и обезмаслена от излишното, без добавяне на полифосфати, млечни производни и глутен. След охлаждане, шунката се увива в защитна еластична обвивка, която може да се затвори отново. След това се завързва, опакова и пастьоризира.
Размер:
Около кг 10,00/11,00
Съставки:
свинска бут, сол, аромати и подправки, декстроза, фруктоза, антиоксидант E 316, консервант E 250.
Опаковка:
Прозрачни Cryovac торби...
...Екстрактът от малц е завършен продукт, произведен от малц, който е напълно натурален и основно се използва в пивоварството и за печива. Екстрактът от малц е предимно съставен от различни видове захар, като малтоза, декстрин, глюкоза и фруктоза. Съставките са богати на натурални захари, протеини и минерали, полезни за здравето.
... до желаната концентрация и да се използва директно в ферментацията. Основен недостатък при използването на сок от захарна тръстика е липсата на стабилност през продължителни периоди на съхранение.
Меласата е некристализируемият остатък, който остава след кристализацията на захарозата от сока от тръстика. Този тежък вискозен материал е съставен от захароза, глюкоза и фруктоза с обща концентрация на въглехидрати от 50-60 %. Меласата може лесно да се съхранява за дълги периоди от време и да се разреди до необходимата концентрация преди употреба.
...Лек агавов сироп е естествено подсладител на фруктоза, получен от агавата Салмеана, синята агава на Мексико. Сиропът се извлича от сърцевината на агавата, която може да тежи между 23 и 70 кг. След като листата на растението бъдат отстранени, сокът се извлича, филтрира и загрява, за да се произведе агавов сироп. Той е 1,4 пъти по-сладък от рафинираната захар и съдържа почти половината от калориите на въглехидратите.
...Бразилска ICUMSA 45 бяла рафинирана захар от тръстика
• Гранулирана захар. Гранулираната захар е захарта, която се признава като обичайната "бяла" или "маслена" захар. ...
• Захар на прах. Подобно на гранулираната захар, захарта на прах има същия състав, но с много по-фина текстура. ...
• Захар за сладкарство. ...
• Кафява захар. ...
• Захар от тръстика. ...
• Царевично сироп и сироп с високо съдържание на фруктоза.
...С много светъл и прозрачен цвят, акациевият мед предлага деликатен аромат с цветни и плодови нотки, и много сладък вкус. Неговият фин и приятен вкус е идеален за подслаждане на чай или коктейли. Този мед е течен, тъй като е богат на фруктоза, което прави кристализацията му много бавна.
...Кристална захар
Бяла захар в качества EG I и II
Тръстикова захар
Тръстикова захар от различни части на света като сурова тръстикова захар или бяла захар
Други захари
Декстроза, Фруктоза...
...плодове и ягоди също остава пълна с витамини и минерали.
Прополисът в състава осигурява допълнителни ползи.
Без добавена захар (в меда - глюкоза, фруктоза и захароза).
6 витамини и 6 минерала дават на напълно натуралния състав на бара още повече ползи.
Първият бар в Украйна с изразена медена ориентация.
...Съставки
Съставки
Минерална вода (80%), захар, екстракт от листа на индийски черен чай (1,5%), фруктоза (0,5%), аромати, киселинност - лимонена киселина, лимонов сок (0,1%) от концентрат, антиоксидант - аскорбинова киселина
Забележки
Опакован в стъклено съкровище, напомнящо на опаковките на ориенталските парфюми, този чай ни пренася в луксозен и модерен свят! Изключителна смес, направена с листа...
...Бисквити, приготвени с стевия и фруктоза, декорирани с мармалад. Опаковани в цветна опаковка, с тегло 165 г. Стевията е естествен подсладител, който често се използва, за да придаде сладост на продуктите. Листата на това растение се използват за приготвяне на сироп, който след това се използва вместо захар.
Продуктите със стевия се препоръчват за хора с наднормено тегло, диабет, метаболитни...
...Напитка с аромат на червени гроздове, без утайка, чийто освежаващ вкус съчетава характерния вкус на червени гроздове с подслаждащото действие на фруктоза, декстроза и екстракт от стевия, заедно с ободряващото действие на разтворена арония.
... обработка с по-дълго време за сушене, поради което активните съставки са по-големи и незабавни.","MANUFACTURER":"Произведено и опаковано в Южна Корея от Da Jung Co.,Ltd\nВнесено от PT Srl – Via Marchesina 31-20090 Trezzano S / N (Милано) Италия\nwww.persalute.it","INGREDIENTS":"Корен на Panax Ginseng на парчета: 51%, Изомалт-олигозахарид: 22.27%, Сироп от фруктоза: 22.27%, Мед: 4.46%."}...
...Съставки:
Киви от Франция, сироп от глюкоза-фруктоза, лимонена киселина.
Внимание!
Съдържа сулфити.Хранителна стойност за 100г:
Енергия 310 Ккал / 1310 кДж
Мазнини < 0,5г
от които наситени мастни киселини 0,2г
въглехидрати: 76г
от които захари 48г
фибри 1,5г
протеини 1г
сол < 0,1г
Ean13: 3770010599609
Референтен номер: KiwiBioFrance1...
... недостатъци в разграждането
Малабсорбция на захароза и фруктоза
Прекомерен растеж на бактерии в тънките черва
Време на чревен транзит
Специални характеристики
Лесна работа чрез сензорния екран, подходящ за работа с ръкавици
Графично ръководство за потребителя и анимация на пациента
Таблици с резултати за няколко пациента
Непрекъснато актуализирана история на резултатите
Без време за загряване
Автоматично...
...Добавки в течни ампули на основата на мед, масло от манука, витамини и растителни екстракти. Съдържащата се пантотенова киселина, рибофлавин, витамин B12 и витамин C допринасят за намаляване на умората и липсата на енергия. Рибофлавинът и витамин B12 спомагат за поддържане на нормалните червени кръвни клетки. Витамин C помага за защита на клетките от оксидативен стрес.
Съставки: вода, фруктоза...
... се събира от пчелите през април-май от полския клен. Той е богат на минерали и има уникален състав. Съдържа 50% фруктоза и само 30% глюкоза, което позволява да бъде включен в диетата дори на диабетиците. Събран свеж, той запазва всички свои хранителни и лечебни свойства и остава течен за много дълго време.
... природата или поне компостирани в индустриални съоръжения. PHA от захар и TPS от нишесте, например, са биобазирани и биоразградими. Има и пластмаси от биогенни суровини, които не са компостируеми, например PEF от фруктоза или био-полиестер на основата на захарна тръстика. Пазарният доклад разглежда също и петрохимически пластмаси, които са биоразградими - като PCL, PBAT или PBS.
Глава 3 предлага полезни профили на компаниите на най-значимите производители на биопластмаси.
...Бъзът с мед е старо изпитано домашно средство с напълно натурални съставки, като сок от бъз 60%, мед, фруктоза и цветове от бъз.
Свойства на бъза
Черният бъз съдържа много биоактивни вещества като фибри, танини и оцветители; като особено ценен е оцветителят самбуцианин, който принадлежи към флавоноидите и има медицинска стойност. Той трябва да предотвратява сърдечно-съдови заболявания и настинки...
...Нашето сливово сладко се приготвя по традиционен начин, като се смилат сливи с парченца кора в сладкото. Съставът на сливовото сладко съдържа 80-85% от плодовете на сливата, а останалите 15-20% от сладкото са подсладени с фруктоза. В сладкото на SCHMEKERS не са добавяни консерванти, изкуствени оцветители или други съставки. Продуктът е защитен само чрез процеса на пастьоризация. Това сладко е диетичен продукт и е с ниско съдържание на калории.
... протеини, здравословни въглехидрати и диетични фибри - идеална за закуска или междинно хранене. Без захароза, глюкоза, фруктоза или други добавени захари. За да изпечете мъфин, ще ви трябват голяма чаша, вилица, микровълнова, яйце, кефир или йогурт и прах Mugcake. Инструкции за приготвяне: разбийте едно яйце с вилица в голяма чаша, добавете 60-80 г кефир или йогурт. Разбъркайте, добавете 2 равни супени...
...Сиропът с високо съдържание на малтоза е хранителна добавка, използвана като подсладител и консервант. Повечето от захарта е малтоза. Той е по-малко сладък от сиропа с високо съдържание на фруктоза и съдържа малко или никаква фруктоза. Въпреки това, той е достатъчно сладък, за да бъде полезен като подсладител в търговското производство на сладкиши и замразен йогурт. За да получи етикет "висок...
...Листата от черна касис подпомагат благосъстоянието на носа и гърлото. Общите екстракти от Лемурия предлагат много висока бионаличност благодарение на ефективния процес на извличане и транспортиране във фруктоза.
...Съставки:Какао на прах 45,5%, захар, фруктоза, натурален картофен нишесте, ванилин, сол, гуарова гума [E412], ксантанова гума [E415], аромат на ванилия.
Алергени: Може да съдържа следи от мляко, глутен, ядки и естествени сулфити поради присъствието им в зоната.
Избор:Пакет - 500 гр
Енергия:405 Ккал / 1711 Кж
Нутриентни елементи:На 100г
Мазнини:8,8г
От които наситени:7,2г
Въглехидрати:71,6г
От които захари:47,7г
Протеини:9,9г
Сол:0,57г...