... до желаната концентрация и да се използва директно в ферментацията. Основен недостатък при използването на сок от захарна тръстика е липсата на стабилност през продължителни периоди на съхранение.
Меласата е некристализируемият остатък, който остава след кристализацията на захарозата от сока от тръстика. Този тежък вискозен материал е съставен от захароза, глюкоза и фруктоза с обща концентрация на въглехидрати от 50-60 %. Меласата може лесно да се съхранява за дълги периоди от време и да се разреди до необходимата концентрация преди употреба.
...Съставки:Какао на прах 45,5%, захар, фруктоза, натурален картофен нишесте, ванилин, сол, гуарова гума [E412], ксантанова гума [E415], аромат на ванилия.
Алергени: Може да съдържа следи от мляко, глутен, ядки и естествени сулфити поради присъствието им в зоната.
Избор:Пакет - 500 гр
Енергия:405 Ккал / 1711 Кж
Нутриентни елементи:На 100г
Мазнини:8,8г
От които наситени:7,2г
Въглехидрати:71,6г
От които захари:47,7г
Протеини:9,9г
Сол:0,57г...
...Belgosuc произвежда полуфабрикати на основата на естествени селектирани захари, които се продават както на едро, така и в контейнери и малки опаковки. Със собствена гама и продукти по поръчка, Belgosuc се насочва към занаятчийската и индустриалната хранителна индустрия в цяла Европа: фондан, течни захари, инвертни захари, захаросани плодове, цветен карамел, храна за пчели и пчели, карамели, фруктоза, глюкозни сиропи, полиоли / глицерин, пралини, сухи специалитети, биосиропи и -захари и смесени сиропи.
Вече 145 години Вонделмолен радва своите клиенти с вкусен меденки и меденкови продукти, приготвени по стари семейни рецепти. Благодарение на това ние сме се утвърдили като най-голям производител на меденки в Белгия. През пет поколения успяхме да запазим нашата основна философия и да почитаме традициите си. В същото време постоянно инвестираме, за да защитим вашето здраве и околната среда по най-добрия начин. Нашите продукти: меденки, меденки с мед, меденки с плодове, Couque Dinant,artisanale меденки, меденки с фруктоза, биологични меденки.