... се събира от пчелите през април-май от полския клен. Той е богат на минерали и има уникален състав. Съдържа 50% фруктоза и само 30% глюкоза, което позволява да бъде включен в диетата дори на диабетиците. Събран свеж, той запазва всички свои хранителни и лечебни свойства и остава течен за много дълго време.
... протеини, здравословни въглехидрати и диетични фибри - идеална за закуска или междинно хранене. Без захароза, глюкоза, фруктоза или други добавени захари. За да изпечете мъфин, ще ви трябват голяма чаша, вилица, микровълнова, яйце, кефир или йогурт и прах Mugcake. Инструкции за приготвяне: разбийте едно яйце с вилица в голяма чаша, добавете 60-80 г кефир или йогурт. Разбъркайте, добавете 2 равни супени...
...Произведен от царевично семе чрез процес на хидролиза на нишесте с използване на амилолитични ферментативни вещества, последвано от филтрация на хидролизата, деминерализация и варене до определено тегловно съотношение на сухите вещества.
Сухи вещества в 100 г, не по-малко от 77,6 г/g
Въглехидрати, %, не по-малко от 100
Мазнини, % 0
Протеини, % 0
Енергийна стойност, kcal/100 г 310,4
Състав: Патока 100% / Сироп 100%
Сухи вещества, %, мин: 78,0
рН: 3,5 – 5,0
SO2, ppm, макс: 10 mg/kg
Обща пепел, % макс: 0,40
Фруктоза %: 9,0 - 12,0
Малтоза %: 18,0 - 35,0
Глюкоза, %: 36,0 - 42,0...