...свързано с изсушаването. Натуралният арганов сапун, благодарение на Argania Spinosa Kernel Oil (арганово масло), е естествен продукт, получен от семената на дървото Argania spinosa (вид, характерен за Мароко). Аргановото масло, богато на есенциални мастни киселини и антиоксиданти (включително витамини A, C, E, полифеноли, линолова киселина, омега-6 и стероли), често се използва като анти-ейдж помощно средство за кожата. Аргановото масло се прилага като естествено лечение за суха, увредена и накъсана коса, както и за здравословни проблеми на скалпа (като суха кожа на главата и пърхот).
... компоненти.
Киселинност: <0,12º
Това масло е продукт от събирането на първите дни на кампанията в сърцето на Природния парк Сиера де Казорла, Сегура и Лас Виляс.
ПРОТОКОЛ ЗА РАННО МАСЛО
Ранната реколта произлиза от маслини от сорта Пикуал с индекс на зрялост по-малък от два.
Става въпрос за здрави плодове, свободни от нападение от мухи или друг патогенен агент, в правилно хидратирано състояние.
ОЦЕНКА на органолептичните характеристики Среден плодов аромат > 4
Среден дефект = 0
Класификация на сензорните характеристики: ВИРДЖИН ЕКСТРА...
... филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържание на витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави зехтина един от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Зелен горчив и леко пикантен, вкус на зелени листа, прясно нарязана трева, зелени банани и артишок.
Аромат: Има аромат на зелени маслини, зелена ябълка, бадеми и артишок.
Съчетание: Перфектно се съчетава с всяко ястие,...
...В защитената територия, известна като "пътя на маслото" в Умбрия, на хълмовете на Америни, се отглеждат нашите маслини. Ние извличаме нашето масло FenOlio изключително от собствените си маслини.
Маслото е богато на полифеноли, мощни естествени антиоксиданти с високи нива на витамин E, способни да противодействат на вредните ефекти на свободните радикали.
Качеството на FenOlio не се характеризира...
...Продукт, получен от парна дестилация на свежи цветя на Rosa Damascena Trigintipetala.
-НЕАЛКОХОЛЕН ПРОДУКТ, 100% натурален, без добавени консерванти или синтетични аромати
-Подгрупа: цветя / ароматни растения, обработени и запазени чрез неалкохолна дестилация, без ферментация, с влажна наситена пара, в дестилационно оборудване изцяло от неръждаема стомана 304 AISI.
-Съставки: съдържа изключително дестилирани органични съединения, разтворими във вода - екстракт от свежи рози Rosa Damascena, филтрирана вода без замърсявания, полифеноли, гераниол, цитронелол, фенил етанол, етерично масло от роза.
... (витамин E, катехини и други полифеноли), го прави идеално масло за грижа за кожата на лицето, ръцете и тялото, както и за грижа за косата. Това масло е използвано от древността в Китай и Япония, където се счита за една от тайните на древните гейши. Маслото от камелия съдържа мастни киселини, които помагат за възстановяване на еластичността, баланса и мекотата на кожата. Поради това, това е масло...
... зехтин с изразителни горчиви и пикантни нотки, благодарение на високото съдържание на полифеноли, които го характеризират и го правят съюзник за защита на здравето; както и от маслини от сорта "оглиарола", с много балансирано, елегантно масло с нотки на бадеми и понякога на ябълка и прясно окосена трева. Основният бизнес на компанията е търговията с бадеми, налични на нашата територия под различни...
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
... е родена историята на едно масло, което днес се намира в гурме ъглите на най-добрите познавачи на екстра върджин зехтин.
Доверихме на технологията стратегическа роля за нашата идея за оценяване на територията и знанието на земеделците, но много неща останаха точно както бяха в началото: подкрепяме земеделците в техните решения за култивация, производство и продажба на Зелено Злато на Сицилия...
Пионери в ароматерапията, Лаборатории Мулталер създават през 1954 г. фитотерапевтичните грижи Yon-Ka® Paris. 100% френска и семейна, марката Yon-Ka предоставя на кожата това, което растението има най-ценно: неговото енергизиращо етерично масло, заредено със слънчева енергия, и допълнителните активни съставки (витамини, плодови киселини, полифеноли, пептиди, микроелементи...). Лаборатории Мулталер...
...Плодово и балансирано масло, богато на олеинова киселина и полифеноли. МАНЗАНИЛА КАСЕРЕНЯ: Масло, произхождащо от маслинови дървета в планината, с интензивни аромати на зелена банана, зелена ябълка, лайм, много свежо на вкус, сладко и много балансирано в горчивина и пикантност. Моноваритетно. Спечелило първа награда за най-добро масло от местна сорт в регионалния конкурс Сан Антон 2015/16. ПИКУАЛ...
...". Можете да поръчате тук в онлайн магазина и да избирате между малки и големи опаковки, както и пакетни предложения. ОЛИВКИ CORATINA И OGLIAROLA правят нашето оливково масло толкова уникално. Оливката Coratina, чиято основна зона на отглеждане е в Апулия, е известна с най-високото съдържание на полифенолив оливковото масло. Тя надвишава средната стойност на полифенолите на другите сортове маслини с до...
... начин за околната среда в Сиера Морена в Кордоба. Вариантите на тези маслини са Пикуал, Арбекина и Невадило Негро (последният е местен и уникален за тези земи). Получената смес е била изследвана от най-престижните учени, които заключават, че това масло предлага най-много ЗДРАВНИ СВОЙСТВА, благодарение на високото си съдържание на полифеноли (естествени антиоксиданти), което може да е три пъти повече от това на други масла от същата категория.
... трева и домат. Масло с голямо тяло, с леко горчиво и пикантно усещане, което е индикативно за по-високия процент антиоксиданти (полифеноли), характерни за маслините в верижния период от сорта Пикуал. С по-високо съдържание на олеинова киселина, което го прави по-здравословно и основен компонент в ценената днес средиземноморска диета. Особено препоръчително за консумация в суров вид, за тези, които...