артезански консерви в Перигор г-жа Мудри разработва рецепти, които са изцяло перигорски, в съответствие с традициите, придобити през тридесетте години опит в производството на консерви, приготвени или полу-приготвени с патици и гъшидроб, произвеждайки изделия като конфитюри, рилети и др. Наградена 12 пъти за 4 години в различни конкурси, като Общонационалния селскостопански конкурс и Националния конкурс за гъшидроб, нашата работилница има капацитет да произвежда количества, съчетавайки уникално ноу-хау. Стремим се да осигурим основно гъшидроб за посредниците, след което остава да се обсъди.
Гастрономически луксозни продукти и висококачествени деликатеси, подбрани от дипломиран специалист от престижното гастрономическо училище в Брюксел и роден в семейство на ресторантьори от три поколения. Създадохме Melba Diffusion с цел да оценим изкуството и кулинарната традиция. Всички наши продукти могат да бъдат поръчани онлайн на нашия уебсайт: http://www.melba-diffusion.com. Нашите качествени...
Фермата Грезелад е разположена в един от регионите, известни с отличната си кухня - Керкси-Перигор.
Семейният бизнес е специализиран в производството на консерви на основата на фоа гра. Фирмата произвежда пресни продукти и домашни консерви. Тя предлага фоа гра (блок фоа гра, цяло фоа гра от патица и полусготвено фоа гра), магрети от патица, конфити и готови ястия. Освен това предлага предястия кат...
DROSERA GOURMANDE е компания, специализирана в ръчното производство на регионални хранителни специалитети.
DROSERA GOURMANDE произвежда множество храни на основата на патица, като фоа гра, блокчета фоа гра, мусове от фоа гра, гизери, конфити, магрети от патица и др.
Компанията предлага също трипоу, колбаси, пастети, фритони, касулети, галантини, терини за аперитив и терини от дивеч.
Нашата ферма включва различни култури: нашето животновъдство, нашите насаждения, нашите овощни градини, засадени с древни сортове плодове (високи стъбла, Бигаро Наполеон, Прекос Фаворит, Рейн-Клод Кротее, Приз, Мари-Жозеф д'Оте, Добро Ябълково дърво, Легипон и др. толкова много звучни имена и несравними вкусове) и нашата цветна градина. Нека уточним, че нашето плодово дърводелство стриктно спазва ...
Всички наши патици се отглеждат на повече от 20000 м2 парк. Семейна ферма, практикуваща самостоятелно отглеждане, хранене с бял царевица, одобрена консервна фабрика. Нашата политика е основана на качеството на отглеждането и проследимостта на храната на животното. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Предлагаме асортимент от консервирани продукти, строго произхождащи от нашето ...
J.BLANC SA е занаятчийска компания, специализирана в производството на фоа гра, пастети и готови ястия. Продукти от висок клас, в съответствие с традициите, без оцветители и консерванти. Сертификация BIO за линия пастети, както и за ябълково пюре. Три вегетариански терини в каталога. Изработка на гастрономически пакети за общини и фирмени комитети. Възможен експорт и големи обеми.
От 1929 г. компанията BESSE FOIE GRAS е специализирана в производството и търговията с фоа гра.
Така компанията предлага полу-сготвени фоа гра, фоа гра от патица, фоа гра от гъска и специалитети с фоа гра. Тя предлага също така терини, пастети, конфитюри от патица, касулети Ланд и гурме комплекти за фирмени комитети.
Къщата Жан Ларноди е специализирана в производството на регионални специалитети на основата на патица. Така компанията произвежда фоа гра, конфити, терини и готови ястия. При Жан Ларноди, цялото фоа гра все още се приготвя ръчно и по традиционен начин.
Заседнала от повече от 60 години в Лот в Керси, Жан Ларноди е преди всичко мъже и жени, привързани към регионалното майсторство и страстни към тоз...
Verso Food е търговска организация, която чрез своите търговски формули (De Beenhouwers, Vleesmeester и Ikana) в сътрудничество с дистрибуцията, месарници и магазини за деликатеси управлява. Заедно с нашите 280 служители, разпределени в региона Фландрия и Брюксел, управляваме тридесет и седем магазина.
MASSE Къщата на Фоа Гра от 1884 г. Къщата MASSE остава специалист в суровия фоа гра за професионалисти. Разположена в цяла Франция, присъстваща в Европа и извън нея, тя знае как да идентифицира нуждите на всеки, за да предостави прецизен и качествен отговор. Силна от своя опит, внимавайки за клиентите си, къщата MASSE също е изградил асортимент от пресни продукти, практични замразени решения и дел...
Основана през 1929 г., къщата BARTHOUIL произвежда и търгува с пушена сьомга и фоа гра.
Патетата BARTHOUIL произхождат от ексклузивни производители, разположени в близост до компанията. Особено внимание се обръща на патетата от отглеждането до клането, готвенето, подправянето и узряването.
Пушенето на сьомгата се извършва по традиционни датски техники. Благодарение на това ноу-хау и на старинни ...
Alimentation Fine de France е водещият френски търговец на деликатеси, благодарение на стриктната си политика за качество: селекция на продукти на базата на строги вкусови и качествени критерии, като се избягват максимално различни добавки, оцветители и консерванти, и се насърчава лесната употреба и иновациите, в съответствие с френската кулинарна традиция. Внедряване на пълна проследимост на прод...
Palais Gourmands популяризира и разпространява ръчно изработени хранителни продукти или "деликатеси", основно на панаири и в магазини. С тази цел, "доставчикът на деликатни вкусове" е подбрал занаятчиите, които приготвят тези продукти, заради тяхната строгост и постоянен контрол на качеството. Palais Gourmands ви предлага възможността сами да създадете своя пакет от продукти от неговата гама или п...
Периго́р е преди всичко състояние на духа, нежност на живота и извънредна гастрономия.
През последните години Патрик Гоаври реши да живее своята страст. Днес той споделя този вкус към добрите неща в своята деликатесна магазинче на Площад Муш в Ембур, адрес, който гурманите от Лиеж охотно споделят.
Ако декември е идеалният момент да откриете тези ястия, през цялата година любителите се стичат в дел...
От 1896 година са изминали 121 години и умението на Консервите от Миналото продължава да се обогатява.
121 години, в които упражняваме нашата професия с страст, строгост и креативност… Нашето кулинарно наследство, богато, плод на многобройни рецепти, разработени от нашите готвачи през всичките тези десетилетия, ни предоставя днес ценен опит, произтичащ от това наследство.
Разположени в сърцето ...
Къщата Матис осигурява на професионалисти и частни лица дивеч и птици. Тя предлага широк избор от продукти: всички видове дивеч, пиле, пуйка, патица, заек, пъдпъдък, сертифицирани птици, агне, патешки и гъшидроб, ирландско говеждо месо и различни ръчно приготвени терини. Тя също така предлага асортимент от халал продукти.
Основана преди повече от 30 години, компанията MOULIN DE LA MOLLE е специализирана в производството на патешки и гъши фоа гра.\nГъските и патките се хранят и подбират внимателно, за да не загубят мазнина по време на готвене.\nТака MOULIN DE LA MOLLE произвежда патешки или гъши фоа гра в различни формати. Компанията предоставя всичките си умения на своите клиенти във Франция и в чужбина.
Ние сме унгарска кланица. Сред нашите продукти са: угоен патешки черен дроб, патешки магре, угоен гъши черен дроб и гъши магре. Изнасяме тези продукти. Имаме собствени развъдници за мулард патки и за гъски, имаме инкубатори и собствени ферми, където птиците се отглеждат. Това е интеграция, която ни позволява да проверяваме всички етапи на развъждане, отглеждане и клане. Имаме сертификати ISO и HACCP.