...Пиле Maïski домат моцарела, панировано предварително сготвено пиле с сушени домати, моцарела и босилек. 125 г/брой на едро 3 кг = 2 x 12 броя или предварително опаковано 2 кг = 8 x 2 броя...
...Новата тенденция за закуски от Съединените щати, преработена от шефовете на Cocotine, за да предложи нови вкусове за вашите различни моменти на консумация.
Cocotine Egg Bites са налични в следните вкусове:
Чедър и бекон
3 сирена (ементал, моцарела, синьо сирене)
Чедър и пуешки бекон
Бяло: домат и босилек
Мека текстура, здравословни и питателни: високо съдържание на протеин и ниско съдържание на мазнини и холестерол.
... хранителната традиция на региона Молизе. Тези топки моцарела са обвити в златиста и хрупкава панировка, чиито съставки са напълно натурални, като избрана брашно, паприка и натурални мая без никакви консерванти.
За да се насладите на тази рецепта, готвенето се извършва в фритюрник, 2 до 3 минути готвене са достатъчни. Това е универсално ястие, което може да се сервира както като фингър фуд за предястие или аперитив, благодарение на бързината на приготвяне.
...Моцарела, паста фила и ръчно приготвена моцарела, налична в:
Нодини, Треция с тегло, също по желание на клиента.
Моцарела от буйфал, 100 гр. - 250 гр. - 500 гр. - 1000 гр.
Бурата: Изцяло ръчно произведена, пастата фила съдържа в себе си деликатно сърце от страчатела и сметана.
Рикота, ръчно приготвена от само краве мляко. Приятно богата и кремообразна, особено подходяща за употреба в кухнята.
Маскарпоне: Изключително свеж, на основата само на сметана от краве мляко, без консерванти.
...Соленият доматен състав на доматени флейки, босилек, риган. Доматени сосове. - Смес от домати и манго Hela, 450 г
За доматени сосове и супи, печива, дипове (майонеза, извара, йогурт), доматено масло, доматени салати, доматено-моцарела, пици, ястия с кайма, средиземноморски ястия, антипасти, чатни, риба, месо, птици.
Без добавки, които да бъдат декларирани в менюта (съгласно §9 от "Закон за...
...Моцарела е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност и снежнобял цвят, с еластична консистенция. Вкусът е сладък и деликатен, а ароматът е свеж и приятен. Предлага се в различни форми, плод на уменията на нашите майстори сиренари: от малки топчета, до възли, от плитки до плитки и до фиордилайте.
Обикновено моцарелата се консумира прясна сама по себе...
...Незаменимата съставка за пици и паста, тайната на вкуса на различни рецепти, моцарела сирене ще добави съвсем нов вкус на вашата кухня с преснотата на Гюндогду.
...Моцарела Julienne/на кубчета за пица, направена от пастьоризирано мляко и живи млечнокисели бактерии
СЪСТАВКИ: Пастьоризирано краве мляко, сол, сирище.
...ХИМИЧЕН
Мазнина
Минимум 45%
Максимум 48%
Влага
Минимум 42%
Максимум 45%
Средна сол 0.7-1.2%
МИКРОБИОЛОГИЧЕН
Колиформи <100 орг на г
E.coli <10 орг на г
Коагулазно положителни стафилококи <100 орг на г
Листерия ND в 25 г
Салмонела ND в 25 г
Тип: Твърдо сирене
Тип сирене: Моцарела
Тип обработка: Стерилизиран
Произход: Говеда
Опаковка: Чанта, Насипно, Пакет
Форма: Блок
Цвят: Светло жълто
Съдържание на мазнини (%): 45-48
Тегло (кг): 25...
...които перфектно се комбинират с маринованото филето аншоа в зехтин. Ако имате рецепта, която основно използва тези съставки, то можете без съмнение да добавите аншоа и да успеете всеки път:
- Зелена или черна маслина
- Домати (свежи, намачкани, черешови домати...)
- Каперси
- Печени чушки
- Тиквички
- Картофи
- Сирена моцарела и фета
- Варено яйце, майонеза или омлет
- Чесън.
...{"включително наситени":"13.6g","Деноминация на продукта":"МОЦАРЕЛА ДИ БУФАЛА КАМПАНА AOP","ХИМИЧЕН АНАЛИЗ (средни данни за 100 г)":"","НУТРИЦИОННИ СТОЙНОСТИ (средни данни за 100 г)":"","Текстура":"Влакнеста и разтапяща се","Описание на продукта":"Прясно сирене с влакнеста структура","Сол":"0.6g","Мазнини":"21g","Съставки":"Мляко от биволи, сол, сирище,","Влажност":"Макс 65%","Escherichia Coli...
...• лесно нарязва сварени картофи или моцарела на равномерно дебели резени
• съвет: професионалният потребител държи инструмента под лек наклон и притиска сварения картоф с плоска ръка през рязането...
...Историческата етикета на Ferrari Trento е създадена само от шардоне от планините. Тя изразява несравнимото съчетание с Трентино и елегантността на мехурчетата по Метод Класико, типични за този регион.
Идеално пенливо вино за аперитив, което може да се наслади заедно с други две големи звезди на италианската гастрономия - суровия шунка и моцарела фиор ди лате, но също така е подходящо да придружава цялото ястие. Перфектно е с пържени храни.
КУТИЯ ОТ 6
1 БР = 7,50 ЕВРО
1 ПАЛЕТ 72 КУТИИ ОТ 6
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТИ...
...Частично изпечен замразен хлебен продукт. Направен изцяло на ръка. Изработен с екстра върджин зехтин, моцарела и риган. Натурално втасване за 24 часа. Нередовна форма.
...Зехтинът екстра върджин на Франсоа Ромео, ароматизиран с босилек, носи всички средиземноморски аромати в една единствена бутилка. Идеален за придружаване на рибни ястия, ароматизиране на доматени сосове, подправяне на салати с домати и моцарела, ароматизираният зехтин с босилек също прави чудеса с вашите пасти. Пътувайте до Италия и южна Франция!
Нетно тегло: 0,250 KG
Капацитет: 25 CL...
...Франция Cake Tradition, производител на био торти от 1996 г., е подбрала за вас тези вкусни хрупкави пици с неустоим вкус, които можете да се насладите според вашите желания.
На аперитив, самостоятелно или с моцарела, сушени домати и други печени зеленчуци, като закуска в движение или просто като вкусна закуска.
...Пармиджана от патладжани, известна също като патладжани на парамиджана или просто парамиджана, е ястие на основата на пържени патладжани, запечени на фурна с доматен сос, босилек, чесън и едно или повече сирена, включително пармезан и моцарела, в удобни тави от 3,00 кг за 9/12 порции. Замразен продукт, готов за употреба.
... професионална машина за панини, известна също като професионален преса за панини, ще бъде полезна в вашата пекарна, закусвалня, сандвичарница и други заведения за обществено хранене.
Можете да приготвяте всякакви видове горещи сандвичи, като: Червени чушки и козе сирене, сандвичи REUBEN (солено говеждо, кисело зеле, швейцарско сирене и зехтин), Пиле с песто, Прошуто и моцарела, Пиле и сирене Фета...
...Тази пяна ще ви помогне да създадете красиви, хармонични и най-вече оригинални празнични маси.
Покрийте блока си с пяна с копринен хартия и забийте шишчета с бонбони, за да направите бар с бонбони. Можете също така да забивате този блок с шишчета за предястия като: домат моцарела, маслини/груер и т.н.;
Ваш ред е да действате.
Размери: 8Ш x 8Ш x 4В сантиметра
Размери: 8Ш x 8Ш x 4В сантиметра...
...Неутрални чували PELD или PEHD, подходящи за контакт с храни, сертифицирани по закон.
Полезни за опаковане на млечни продукти като моцарела, хлебни изделия като хляб, арабски хляб, безквасен хляб, питки, галета, тостер… и т.н.
Персонализирани с логото на компанията до шест цвята или 3+3 цвята.
За информация, обадете се на 0761 600651/6 или пишете имейл.