...За подправяне на зеленчуци, супи, сосове, салати, рибни, птичи и месни ястия. Подходящо и като маслена подправка. Съставки: морска сол с антислепващо вещество E536, цветя от царевица в три цвята. Размер: около 46mm x 140mm
Артикулен номер: 0702152gm80
Размер: около 46mm x 140mm
Количество / Съдържание: 80 г...
... дъбови бъчви. Виното не е филтрирано и е добавено минимално количество сулфити непосредствено преди бутилиране.
Потенциал за отлежаване: 2020 - 2028.
Характеристики:
Отенъци на бледо червено в резултат на удължена мацерация. Носът получава елегантен баланс на червени плодове и намек за дървесен букет. Вкусът е закръглен, средно силен, с билкови и плодови нотки.
Съчетаване с храна:
Разполага с достатъчно сила, за да поддържа прилично ястие. Съчетаването с храна също е подходящо за ястия на основата на аспержи, птици и кремообразни сосове. Температура на сервиране: 12-16° C.
... баобаб в чаша вода, с малко канела, захарта се добавя в много малко количество, за да се запази добрият кисел вкус на праха.
Тя също така се смесва с фъстъчено масло, мляко и просо, за да се приготви сенегалският Нгалах, който е плътен десерт, който се приготвя по всяко време, но особено по време на Великденските празници.
Прахът от баобаб, използван в много африкански страни, има свързващи, сгъстяващи и киселинни свойства, и се включва в приготвянето на сосове, зърнени храни (просо, царевица, сорго, фонио...), кремове.
... капене. За целта има различни предоставени дюзи за абфилиране, които се избират в зависимост от диаметъра на стъклото.
Машината абфилира течности при температури от 10° до 95 °C.
С полуавтоматично ръчно абфилиране можете да постигнете около 250-400 опаковки/час. С използването на нашите въртящи маси ще постигнете по-висока производителност.
Електрониката дозира средството с точност от +/- 2 грама (пример при абфилиране на количество от 500 г). Количеството за абфилиране може да се настройва на стъпки от 1 грам между 5 г и 35 000 г.
Страна на произход: Германия...
...САРИЕТА - Сатурея
Вкус с леко пиперлив оттенък, който напомня едновременно на мента и мащерка. Наричана също и магарешки пипер.
Растение
Сариета - Сатурея.
Кулинария
Сосове, дивеч, прясно козе и овче сирене, бобови култури, фасул, тикви и тиквички, грах.
Форма / Количество
БИО СУХИ ПОДПРАВКИ / 40г - 220г.
Произход
Франция - 100% биологично растение.
Ползи
Стимулира храносмилането...
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
СЪСТАВКИ
Кайенски чушки
Пресни чушки
Чесън
Подправки
Сол
Зехтин
Име на продукта: Бербер Хариса
Тип: Гореща паста от чили
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Цвят: Червен
Вкус: Горещ и пикантен
Марка: MEDILIFE
МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО: 2 палета
Място на произход: Тунис...
...Естествено слънчогледово масло, подходящо за готвене, салати и сосове. Количество на склад: 20 736 единици по 1 литър. Общо: 33 палета. Ориентировъчна цена около 1,15 € за литър. Доставка е налична в цяла Европа.
...Стъклени буркани Weck Bobines 370 мл, диаметър 80 мм с стъклени капаци и уплътнения от натурален каучук. Клипове не са включени.
Перфектни за вашите сокове, сосове, пюрета, домашна майонеза, плодове в сироп, сезонни зеленчуци, супи, домашен крем за намазване...
Капацитет: 370 мл
Диаметър на отвора: 80 мм
Височина: 122 мм
За количество в грамове: около 300 грама
Гарантирано 100% без BPA, без олово и без фталати.
... слънце, докато побелее.
Този пипер пробужда деликатната и цветна страна на ягодата, като същевременно запазва собствената си свежест. Белият пипер от Мадагаскар прекрасно се съчетава с вашите сосове, риби или бели меса; и също така ще бъде предимство за вашите сирена и десерти.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1000 г...
... подправката се използва при приготвянето на: супи, сосове и яхнии, в ястия с месо, риба и ориз, в десерти и сладкиши. В Близкия изток и Индия е обичайно да се добавя към кафе и чай.
Използва се за
Използва се за индийски и азиатски ястия, хлебни изделия и сладкиши, в пикантни супи, десерти, греяно вино, кафе и чай.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 40,0
Мазнини (г / 100г)… 6,5
Въглехидрати (г / 100г)… 11,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 260...
... своите ядливи клубени (туберизирани корени), богати на нишесте. В Африка се отглежда в Гана и Того. Съдържа също така витамин C, витамин B6, витамин B9, мед, манган и много антиоксиданти (полифеноли), които често са в по-голямо количество в кората.
...6 буркана WECK Bobine® 370 мл с капаци и гумени пръстени (клипове не са включени).
Перфектни за вашите сокове, сосове, кули, домашна майонеза, плодове в сироп, сезонни зеленчуци, супи, пасти за домашно приготвяне …
Капацитет: 370 мл
Диаметър на отвора: 80 мм
Височина: 122 мм
За количество в грамове: приблизително 300 грама...
... разтворител от изсушени ризоми на Curcuma Longa L.
(Куркума) от индийски произход. Куркуминът се кристализира, изсушава и смляна, за да се постигне чистота. Куркумата може да бъде произведена в различни форми, включително водоразтворими и диспергируеми прахове или течности и може да бъде силно концентрирана, когато е необходимо.
Приложения:
Твърди бонбони, Маршмелоу, Кисели краставички, Сосове, Сосове и супи, Сладоледи и Йогурти,
Плодови препарати, Печивa, Издухани продукти, Подправки и сухи смеси...
... 500 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Кубчето може също да се добавя към храната по време на готвене в желаното количество, за да обогати и подчертае вкуса на супи, минестрони, варени зеленчуци, сосове, рагу, меса, ризото, яйца и др.
... мариновани храни, десерти, индустриална сладкария, бонбони, сладоледи, кафе и инфузии...
Разполагаме както с течни, така и с прахообразни аромати, сладки и солени аромати, естествени, идентични на естествени, изкуствени, цитрусови етерични масла и масла от ароматни растения и подправки...
Разработваме собствените си референции и нямаме минимално количество поръчка (доставяме от 1 кг продукт...
...а оцветителите се използват в минимално количество, за да не се променят външният вид и вкусът. Нашата ексклузивна линия 'aromAmore' е създадена за любителите на здравословната и вкусна храна. Нашият готвач е иновативен, но в същото време практичен. Отличителното качество на неговите творения произлиза не само от избора на първокласни съставки, но и от необходимостта да се създаде валидна алтернатива на продуктите, налични на масовия пазар.