...Комплект принадлежности за вино и сирене. Комплект за маса, изработен от дърво и метал. Промоционален подарък, ценен от най-добрите клиенти или от служителите. Може да бъде маркиран с лого или име, което предоставя реклама на компанията.
Размер на продукта: 29 x 20 x 3,6 см, Тегло 1.170 гр. Поддържа маркиране с лазер и ситопечат. Единствен цвят в дърво.
...Правим нашите дегустации на вино в уютни барове в стария град на Валенсия. Вина, кави (игристо вино), вермут, шерита... каквото пожелаете. С или без тапас (закуски).
Дегустацията на вино не трябва да бъде скучна или сериозна работа, разбира се! Редовно организираме дегустации на вино за момински партита и подобни събития, както и за групи млади хора, които обикновено не пият вино – те винаги се забавляват.
Дегустацията на вино може да бъде истинско забавление!
...Висококачествени агломерирани тапи, произведени от собствено микрогранулирано вещество. Нашите микрогранулирани тапи са резултат от технологичния напредък и постоянната иновация в производството на технически тапи. Те са изцяло съставени от микрогранулиран корк, произтичащ директно от производството на корка, използван в нашите натурални тапи. Благодарение на внимателното предварително извличане на кората на корка, ние осигуряваме пълна сензорна неутралност в крайния продукт.
...Дъбови бъчви от американски или френски дъб с капацитет 225L, използвани преди за червено вино. Подходящи за повторна употреба за отлежаване на спиртни напитки, бира, вино или оцет.
Работим с клиенти, които използват тези стари бъчви за производството на своите напитки.
Разполагаме и с греди или метални стойки за съхранение в изба или дестилерия.
Извършваме доставки отИспания до целия свят с камиони или пълни контейнери.
Свържете се с нас за повече информация.
... позволявайки по-голямо разнообразие от продукти на разположение. Превръщаме всяко пространство в уникално изживяване с напитки, чрез чиста, устойчива и практична система, която поддържа свежестта и качеството на всяка напитка, било то вода, бира, вино, вермут, коктейли, комбуча, сайдер, медовина или охладено кафе с азот.
Основни линии на услуги на Install Beer:
Продажба и разпространение на техническо...
...-голяма площ. Той е перфектно адаптиран към континенталния климат и каменистата почва. Въвеждането на този сорт в Испания се приписва на мосарабите. Без наличието на писмени свидетелства, се смята, че произходът на това отглеждане в този район датира от XI век, по времето на царуването на Алфонсо VI, съвпадащо с повторното заселване, също от мосараби, на басейна на река Дуеро.
...Еднокомпонентни цилиндрични коркови тапи, с порите "лентицели" запълнени с корков прах, получен от обработката на естествените тапи, водоразтворимо лепило и естествена смола. Произведени от 100% естествени коркови плочи отИспания и Португалия.
Запълненият тапи притежава отлични качества на естествения тапи, съчетани с добър визуален вид и по-конкурентна цена.
Те са добро решение за вина с умерено и кратко отлежаване. Млади вина, които не изискват отлежаване в бутилка.
... като аперитив с фоа гра, сини сирена, пастети и морунски пайове. Също така с десерти, пионони, сладкарски изделия, торти и каталонска крема.
Anchurón се намира в испанската провинция Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна височина от 1000 метра над морското равнище, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите на производство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, уважителни към околната среда.
...Вино за аперитив, препоръчва се да се сервира много, много студено, между 3º и 5º по Целзий, фрапе или гласе. Препоръчва се да се комбинира с морски дарове, риби от скали и мариновани риби, сини сирена и всякакви видове пастети и десерти.
Произход: Вини от Земята на Кастилия и Леон
Сорт: Вердехо - натурален сладък
Година: 2019
Отлежаване: Изработено от 100% вердехо, с контролирана ферментация и спиране на 9º алкохол
Дегустационни бележки: Цвят слонова кост. Чисто, с висок ароматен профил и отлично обем в устата.
...Това вино е резултат от нежното пресоване на селекция от нашите най-добри органични темпранильо грозде, събрано ръчно в нашия лозов масив Ел Алто де Миндиарте.
Винен тип: Розе. Органично
Произход: D.O.Ca. Риоха
Сорт грозде: 100% Темпранильо
Земеделие: Органично земеделие
Почва: калциеви мергели
Беритба: Ръчно. Октомври 2019
Първи реколта: 2018
Брой произведени бутилки: 3.000
Размер на бутилката: 0,75л...
Inno Food Company BV е представител, дистрибутор и търговец на едро на (нови) марки и продукти в хранителния сектор, основана през 2009 г. в Нидерландия. Дизайнер и поддръжник на хранителни концепции, за да подобрите формулата на магазина си и ROI. Ние помагаме на нашите клиенти да разработват и подобряват правилните концепции, продукти и (нови) марки. По този начин можете навреме да отговорите на...
...Чили е дълго зелено чушка, което се използва за мариноване. Когато се маринова с вода, сол и бяло вино, цветът на чилито става по-мек, преминавайки към жълто. Именно пикантността на чили е полезна за стомаха. Химическият компонент, който го съставя (капсаицин), предизвиква повишаване на общата температура на организма. В резултат на това тялото ще се нуждае от допълнителен енергиен принос и ще се...
...Lussory White произлиза от сортовете грозде Airen, които съчетават сладостта и аромата на произхода си с плътността, необходима за да направят това вино фантастичен акомпанимент.
То е внимателно приготвено, така че алкохолното съдържание да бъде отстранено точно преди бутилиране, запазвайки органолептичните си характеристики, като се премахва само алкохолното и калоричното съдържание на това...
...Ръчно изработени бъчви от селектиран испански дъб, сушен на открито минимум 36 месеца от най-добрите гори на северна Испания, ще придадат на вашето вино цялата мекота и елегантна ароматност, която този специален вид дърво предлага. Даваме на потребителя възможността да избере типа на печене, за да адаптира бъчвата към своите нужди.
...Употребявани бъчви за червено и бяло вино, изработени от френски или американски дъб. Освен това, капацитетът им може да варира от 225 литра до 500 литра и могат да бъдат намерени в Логроньо (Ла Риоха).
...Еноцианинът е естествен оцветител, извлечен от кожата на гроздето (в прахообразна и течна форма), с червено-виолетов цвят. Използва се в сектора на винопроизводството и дестилериите за множество приложения, например: за придаване на червени или тъмни нюанси на бялото вино или на бели алкохолни напитки.
... potenciando la fracción frutal.":"Това вино е произведено от внимателно подбрани парцели от сорта Вердехо, които растат в тероари, най-добре адаптирани към техните винени характеристики. Така се осигурява пълна зрялост, с която сортът изтъква своите растителни нотки, усилвайки плодовата фракция."}...
...Aitzalde е Txakoli с наименование за произход от Getaria (D.O.). Свежест, баланс, качество. Това са прилагателните, които описват това младо и плодово гурме бяло вино с характерна киселинност, резултат от внимателна подготовка.
...Лоли Голдоли, винаги в търсене на най-удовлетворяващите кулинарни удоволствия, откри това оцет, който се произвежда от XIX век в района на Морилес, в провинция Кордоба (Андалусия) и с удоволствие го споделя именно с онези небца, които изискват от своите подправки благороден вкус и силна личност.
Този оцет, с намалена киселинност, запазва характеристики, които напомнят на лекото вино, от което се извлича.
...Коледни пакети и кошници от 11€ (без ДДС) за компании. Доставяме до цялата територия на Испания. Отлично съотношение качество/цена.
Коледен пакет, идеален за компании, представен в внимателно изработена картонена кутия с дръжки и коледна декорация.
Пакетът включва:
Бутилка Cava Jaume Serra Brut Nature 75cl
Бутилка червено вино DO Catalunya 75cl
Блокче Тортон Коко la Fama 150 гр
Деликатеси от Тортон Antiu Xixona 100 гр
Ръчно изработени неули Antiu Forn 100 гр
Класически трюфели с какао Antiu Xixona 100 гр
Парченца ананас в сироп Don Frubbo 580ml
Сардинки в зехтин Rianxeira 90 гр...
...естествено и изкуствено; земно и шикозно; практично и духовно.
Стъклото е издухано на ръка и докато е още горещо, се разтяга върху парче корен от Гамал, след което стъклото втвърдява формата на дървото за перфектно прилягане. Те са изработени с използването на натурален продукт, с ръчни инструменти по традиционния балийски начин. Предлага уникална рамка за камъни и въздушни растения, нарязани цветя, аквариум или декантер за вино.
...НАЗВАНИЕ НА ПРОИЗХОД: ЦИГАЛЕС
Гроздето беше събрано в края на септември. Розето е произведено по традиционния метод на отцеждане. Мостото остана в контакт с твърдите части на гроздето (кожи) за кратък период от време (1 час), след което беше прехвърлено в съд. Ферментира при контролирана температура от 15ºC в продължение на 16 дни, след което беше извършено преливане за последваща пречистване, стабилизация и бутилиране.
...100% собствено производство: семейства от няколко поколения сме собствениците на лозята; засаждаме, грижим се, берем, винфицираме в собствената си изба и директно търгуваме с вината. 100% ангажимент.
"Ètim" означава корен и произход. Използваме местните сортове, разнообразието на почвите и климатичните условия на нашия уникален ландшафт, за да ти предложим автентични вина. Чрез нашите вина...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...който ще запазят с голяма любов за дълго време. Можем да направим безплатен дигитален тест, за да можете да оцените резултата от персонализацията преди да направите покупката си. Извършваме персонализацията с специални ситопечатни мастила, които фиксираме върху стъклото чрез печене при висока температура, което осигурява дълготрайността на нашите маркировки. Също така имате опция за лазерно гравиране...
...Манифолд, приложен в няколко линии, позволява почистването на един резервоар, докато друг работи в режим на зареждане или разтоварване, без риск от смесване на продуктите от различните линии.
Те са валидно решение за хранителните сектори, например млечни продукти или сокове, в напитки като бира, вино, както и в козметичния и фармацевтичния сектор.
...Ако търсите да купите подправени маслини, представяме ви нашата маслина Machacamoya за хотелиерството в кофа от 4.5 кг, подправена с ароматни билки, червен пипер, чесън и оцет. Лесно се запомня с типичния си горчив вкус и винаги е идеалният спътник на бира и чаши вино в баровете.