...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнени каши в суров хляб за приготвяне на пухкави питки.
Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно.
• 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие
Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: Глутен
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки.
Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон).
* Съставки от биологично земеделие
Порция около 140 г.
Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина.
Средни хранителни стойности за 100 г:
1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г
150 г...
...Битей бисквитките са хранителна бърза закуска на основата на зърнени храни, плодове, ягоди и зеленчуци.
Формата на бисквитките в всяка опаковка следва определена тема: Космос, Животни, Подводен свят и Динозаври.
Препоръчват се за храненето на деца от ранна възраст над 1,5 години.
Съставки: оризово брашно (49%), кокосово масло, царевично нишесте, концентриран ягодов сок (10%), сироп от фурми, прах...
... месец на вашето бебе! Naturpy Органик Пълнозърнесто Брашно с Козе Мляко за Бебета съдържа органичен оризов брашно, органично брашно от рожков, органичен ябълков сок, мляко, яйца и органично пълнозърнесто брашно, което можете да добавите към хранителния план на вашето бебе по време на прехода към твърда храна.
Препоръка за консумация
От 6-ти месец; Поставете 5-6 или повече Naturpy Бисквитиза Бебета...
...Сладкарски мазнини с висока скорост на кристализация за широк спектър от продукти: мазни пълнежи за вафли, вафлени торти, рулца, пълнежи за бонбони, рулца, сандвич бисквити, различни видове сладкарски изделия от брашно.
...Произходът на медения хляб датира много назад в историята: още по времето на древните египтяни се е консумирал меден хляб, след което гръцкият Аристофан споменава за "мелитунта", приготвена от сусамово брашно и намазана с мед, докато "Атеней" хвали "мелилатес", произведен на Родос.
Плиний Стари съобщава, че римляните познавали "панис меллитус", пържен хляб, полят с мед, но това били само...
...Мобилно лабораторно измервателно устройство за определяне на водната активност и изход на Aw-стойността за храни с регистратор на данни.
Подходящо за измерване на материали като масло, плодови смеси, подправки, гранули, гъби, ксилитол, брашно, бисквити или колбаси, както и за всички други храни, за които е необходимо проверка на Aw-стойността.
Също така подходящо за например пластмасови гранули и...
...":" автоматична система за подаване на тесто в екструдер","- options for additional equipment":"- опции за допълнително оборудване:","Equipment set of the line":"Комплект оборудване на линията:","- laminator":"- ламинираща машина","- proofing of product":"- ферментация на продукта в ферментационна камера за подобряване на качеството на продуктите","- dough kneading device":"- устройство за...
...Добавете хрупкавост и хрупкави нотки към вашите творения с нашите блестящи крêп дентел (раздробени гавоти), произведени във Франция, гарантирано без палмово масло. Създайте основи за хрупкави десерти, десерти на чиния, бисквити и сладолед.
Блестящата крêп дентел Деко ’Релиеф е натурална, без палмово масло, без оцветители, без консерванти и е съставена от пшенично брашно, захар, масло...
... на закваска за бира и квас, за печене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто.
Хранителна стойност в 100 г от продукта:
Протеини: 9 г
Мазнини: 1.7 г
Въглехидрати: 61.5 г
Енергийна стойност: 300 ккал.
...тъй като все още се прави на ръка. С рецепта, внимателно преработена, за да се получат най-добрите аромати, се получава хрупкава и деликатна ванилова вкус, която се съчетава прекрасно с една от напитките, които правят репутацията на Лангедок-Русийон – розето… Сигурно познавате вината от Бордо или Бургундия… но знаете ли, че Лангедок-Русийон е най-старата винена област?
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни
Био от местно производство!
- Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция.
- Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция.
- Минимум 95% от съставките с...
...Сабле с черен чесън, произведени ръчно. Идеални за споделяне по време на хрупкава и вкусна аперитивна закуска.
Саблетата с черен чесън и комте ще бъдат на всички харесвани, за да обогатят аперитива с семейство или приятели. Те са изработени в бисквитерия в Маноск (04).
Съставки: Брашно от ПШЕНИЦА*, Черен чесън*, КОМТЕ*, кокосово масло*, акациева гума*,
Пудра захар* (захар от светла тръстика**, картофено нишесте*), ЦЕЛИ яйца на прах*, сол от Геранд.
*съставки от биологично земеделие.
**Съставки от справедлива търговия.
...Бисквити с подправки и смокини 250г,
Ингредиенти
Мед от Централния регион 50%, пшенично и ръжено брашно (глутен), смокини 5%, пресни яйца, пресен масло, набухвател сода бикарбонат, сол, подправки.
Съдържа глутен. Възможни следи от ядки.
Да се съхранява на сухо, защитено от топлина.
Енергийна информация
за 100 г продукт
Енергия 1313 KJ / 314 Kcal
мазнини 2.7 г
от които наситени мастни киселини 1.4...
...Абрикосовото дърво е разпространено на 5 континента, но над 50% от световното производство на абрикоси се извършва в Средиземноморския басейн. Рецепта за веган бисквити с абрикоси: 160 гр брашно от пшеница T65 70 гр кафява захар 1/2 чаена лъжичка канела 1 щипка сол 6 супени лъжици зехтин 6 супени лъжици растително мляко 10 сушени абрикоса в ябълков сок
Ean13:3770010599142
Референция:АбрикосБиоФр1...
...Кой иска да пече бисквити и да ги раздава? Всички съставки, необходими за приготвянето и сервирането на вкусни бисквити, са налични в този красив комплект миксер. Комплектът съдържа един цветен миксер с бъркалка, която наистина може да се върти, една чиния с бисквити, една купа за тесто, две половинки яйца, едно шишенце мляко, един пакет захар и един пакет брашно.
Това ще бъде прекрасно печене...
...Meelunie е доставчик на селскостопански съставки и предлага тапиока нишесте в категорията си за хранителни продукти. Тапиоковото брашно е нишестен и влакнест хранителен прах, получен от корените на растенията касава след мокър и сух процес на смилане. То се използва в производството на широка гама от продукти, включително хлебни изделия (бисквити), плоски и екструдирани закуски, супи, сосове, сосове за месо, пудинги и пълнежи за пайове, прахове за пудинг и млечни десерти, преработено месо и др. Също така се използва в различни приложения в хартиената индустрия. Това е бял прах с неутрален вкус.
... вкус на тези нарязани кайсии е чудесен върху овесени ядки и зърнени закуски или добавени в салати. Опитайте ги в смеси за пътеки или печива. Нашите нарязани кайсии добавят страхотна текстура и вкус на бисквити, сконсове, барове и мъфини. Смесете ги в бисквитите за плодово лакомство. Тяхната сладост добре допълва и солените ястия. Не се колебайте да експериментирате с нарязаните кайсии в рецептите си!
...Тесто за самоса
300 г брашно
100 г разтопено масло
150 мл вода
25 г царевично нишесте
Плънка от картофи
2 картофа
150 г грах или по избор
1 лук
2 супени лъжици растително масло
2 скилидки чесън, нарязани
½ ч.л. гарам масала
½ ч.л. смлян кориандър
1 ч.л. нарязан джинджифил
½ ч.л. куркума
сол, черен пипер
½ лимонов сок
1 ч.л. червен пипер на прах
2 супени лъжици нарязан кориандър
½ нарязан червен пипер...
... киселини и минерални соли (магнезий, фосфор, калий и желязо).
Идеални за борба с лошия холестерол.
Налични опаковки:
ЧАНТИ ПО 25 КГ
КАРТОНИ ПО 12.5
ОПАКОВКИ ПО 10 или 5 КГ СЪЩО И ПОД ВАКУУМ
ОПАКОВКИ ПО 1 КГ или 500 гр СЪЩО И ПОД ВАКУУМ
Възможност за EAN код и персонализирани етикети...
...ФУНДАМЕНТАЛНОТО ОТ ХЕЗЕЛНО ОРЕХОВО МЛЯКО СЕ ПОЛУЧАВА ЧРЕЗ СМЛЯНЕ И ПУЛВЕРИЗИРАНЕ НА ХЕЗЕЛНО ОРЕХ. (0/2-1/2 mm) ИЗПОЛЗВА СЕ КАТО СЪСТАВКА В КОНФЕКТУРНАТА И БАКАЛСКАТА ИНДУСТРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕСЕРТИ, ТОРТИ, БИСКВИТИ И ПОДОБНИ.
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки
- Вкусен в рецепти за печене
- Доставя се в удобен 1.6 кг буркан
Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати.
Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
...Това е пълнозърнесто брашно, получено от смилане на твърда пшеница Тимилия или Тумминия, сорт пшеница, отглеждан в Сицилия от много стари времена и напоследък отново открит и оценен. Подходящо за производство на хляб, пици и бисквити. Опаковка от 5 кг.
...Качество: конвенционално, био
Произход: Австрия
Приложение: печене, десерти
Особености:
Сусамовото брашно е почти безвкусно и е отлично за приготвяне на бисквити, торти и сладки хлябове – придава на крайния продукт леко орехов вкус. Безглутеновото брашно предлага много предимства, като например ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на качествени протеини и фибри. Освен тези положителни свойства, брашното осигурява на нашето тяло важни минерали като желязо, магнезий и цинк.