Германия, Wörrstadt
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнени каши в суров хляб за приготвяне на пухкави питки. Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно. • 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно* *= от контролирано екологично производство Алергени: Глутен Вегетарианско: Да Веганско: Да...
Франция, La Seauve Sur Semene
...Малки квадратчета, пълнени с добър черен шоколад 48% какао без лецитин. Бисквитката? Оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко! Идеални за вашите здравословни и вкусни закуски! Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
Франция, Essey-Les-Nancy
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки. Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон). * Съставки от биологично земеделие Порция около 140 г. Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина. Средни хранителни стойности за 100 г: 1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г 150 г...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Битей бисквитките са хранителна бърза закуска на основата на зърнени храни, плодове, ягоди и зеленчуци. Формата на бисквитките в всяка опаковка следва определена тема: Космос, Животни, Подводен свят и Динозаври. Препоръчват се за храненето на деца от ранна възраст над 1,5 години. Съставки: оризово брашно (49%), кокосово масло, царевично нишесте, концентриран ягодов сок (10%), сироп от фурми, прах...
Турция, Ankara
... месец на вашето бебе! Naturpy Органик Пълнозърнесто Брашно с Козе Мляко за Бебета съдържа органичен оризов брашно, органично брашно от рожков, органичен ябълков сок, мляко, яйца и органично пълнозърнесто брашно, което можете да добавите към хранителния план на вашето бебе по време на прехода към твърда храна. Препоръка за консумация От 6-ти месец; Поставете 5-6 или повече Naturpy Бисквити за Бебета...
Германия, Badenweiler
...Смес от оризово брашно за теста и бисквити...
Франция, Objat
...Съставки: брашно произход Франция, шоколад мляко 38% (какао, захар, какаово масло, емулгатор: лецитин от рапица), 18.14% ядки, кафява захар, пудра захар, масло, яйце, набухвател. Хранителни стойности за 100г: Енергия 2098Kj, 502Kcal, мазнини 30g, от които наситени мастни киселини 13g, въглехидрати 51g, от които захар 32g, протеини 7.1g, сол 0.05g.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Сладкарски мазнини с висока скорост на кристализация за широк спектър от продукти: мазни пълнежи за вафли, вафлени торти, рулца, пълнежи за бонбони, рулца, сандвич бисквити, различни видове сладкарски изделия от брашно.
Франция, Provins
...Произходът на медения хляб датира много назад в историята: още по времето на древните египтяни се е консумирал меден хляб, след което гръцкият Аристофан споменава за "мелитунта", приготвена от сусамово брашно и намазана с мед, докато "Атеней" хвали "мелилатес", произведен на Родос. Плиний Стари съобщава, че римляните познавали "панис меллитус", пържен хляб, полят с мед, но това били само...
Австрия, St. Ruprecht An Der Raab
...Мобилно лабораторно измервателно устройство за определяне на водната активност и изход на Aw-стойността за храни с регистратор на данни. Подходящо за измерване на материали като масло, плодови смеси, подправки, гранули, гъби, ксилитол, брашно, бисквити или колбаси, както и за всички други храни, за които е необходимо проверка на Aw-стойността. Също така подходящо за например пластмасови гранули и...
Украйна, Kiev
...":" автоматична система за подаване на тесто в екструдер","- options for additional equipment":"- опции за допълнително оборудване:","Equipment set of the line":"Комплект оборудване на линията:","- laminator":"- ламинираща машина","- proofing of product":"- ферментация на продукта в ферментационна камера за подобряване на качеството на продуктите","- dough kneading device":"- устройство за...
Франция, Talant
...Добавете хрупкавост и хрупкави нотки към вашите творения с нашите блестящи крêп дентел (раздробени гавоти), произведени във Франция, гарантирано без палмово масло. Създайте основи за хрупкави десерти, десерти на чиния, бисквити и сладолед. Блестящата крêп дентел Деко ’Релиеф е натурална, без палмово масло, без оцветители, без консерванти и е съставена от пшенично брашно, захар, масло...
Сърбия, Novi Sad
...Ядливото царевично брашно е най-фината фракция от царевичните зърна и се използва за приготвяне на царевично хлебче, бисквити...
Украйна, Kyiv
... на закваска за бира и квас, за печене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто. Хранителна стойност в 100 г от продукта: Протеини: 9 г Мазнини: 1.7 г Въглехидрати: 61.5 г Енергийна стойност: 300 ккал.
Франция, Malataverne
...тъй като все още се прави на ръка. С рецепта, внимателно преработена, за да се получат най-добрите аромати, се получава хрупкава и деликатна ванилова вкус, която се съчетава прекрасно с една от напитките, които правят репутацията на Лангедок-Русийон – розето… Сигурно познавате вината от Бордо или Бургундия… но знаете ли, че Лангедок-Русийон е най-старата винена област?
Франция, Tonneins
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни Био от местно производство! - Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция. - Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция. - Минимум 95% от съставките с...
Франция, Sendets
...Сабле с черен чесън, произведени ръчно. Идеални за споделяне по време на хрупкава и вкусна аперитивна закуска. Саблетата с черен чесън и комте ще бъдат на всички харесвани, за да обогатят аперитива с семейство или приятели. Те са изработени в бисквитерия в Маноск (04). Съставки: Брашно от ПШЕНИЦА*, Черен чесън*, КОМТЕ*, кокосово масло*, акациева гума*, Пудра захар* (захар от светла тръстика**, картофено нишесте*), ЦЕЛИ яйца на прах*, сол от Геранд. *съставки от биологично земеделие. **Съставки от справедлива търговия.
Франция, Faverolles-Sur-Cher
...Бисквити с подправки и смокини 250г, Ингредиенти Мед от Централния регион 50%, пшенично и ръжено брашно (глутен), смокини 5%, пресни яйца, пресен масло, набухвател сода бикарбонат, сол, подправки. Съдържа глутен. Възможни следи от ядки. Да се съхранява на сухо, защитено от топлина. Енергийна информация за 100 г продукт Енергия 1313 KJ / 314 Kcal мазнини 2.7 г от които наситени мастни киселини 1.4...
Франция, Paris
...Абрикосовото дърво е разпространено на 5 континента, но над 50% от световното производство на абрикоси се извършва в Средиземноморския басейн. Рецепта за веган бисквити с абрикоси: 160 гр брашно от пшеница T65 70 гр кафява захар 1/2 чаена лъжичка канела 1 щипка сол 6 супени лъжици зехтин 6 супени лъжици растително мляко 10 сушени абрикоса в ябълков сок Ean13:3770010599142 Референция:АбрикосБиоФр1...
Нидерландия, Zeerijp
...Кой иска да пече бисквити и да ги раздава? Всички съставки, необходими за приготвянето и сервирането на вкусни бисквити, са налични в този красив комплект миксер. Комплектът съдържа един цветен миксер с бъркалка, която наистина може да се върти, една чиния с бисквити, една купа за тесто, две половинки яйца, едно шишенце мляко, един пакет захар и един пакет брашно. Това ще бъде прекрасно печене...
Нидерландия, Amsterdam
...Meelunie е доставчик на селскостопански съставки и предлага тапиока нишесте в категорията си за хранителни продукти. Тапиоковото брашно е нишестен и влакнест хранителен прах, получен от корените на растенията касава след мокър и сух процес на смилане. То се използва в производството на широка гама от продукти, включително хлебни изделия (бисквити), плоски и екструдирани закуски, супи, сосове, сосове за месо, пудинги и пълнежи за пайове, прахове за пудинг и млечни десерти, преработено месо и др. Също така се използва в различни приложения в хартиената индустрия. Това е бял прах с неутрален вкус.
... вкус на тези нарязани кайсии е чудесен върху овесени ядки и зърнени закуски или добавени в салати. Опитайте ги в смеси за пътеки или печива. Нашите нарязани кайсии добавят страхотна текстура и вкус на бисквити, сконсове, барове и мъфини. Смесете ги в бисквитите за плодово лакомство. Тяхната сладост добре допълва и солените ястия. Не се колебайте да експериментирате с нарязаните кайсии в рецептите си!
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Тесто за самоса 300 г брашно 100 г разтопено масло 150 мл вода 25 г царевично нишесте Плънка от картофи 2 картофа 150 г грах или по избор 1 лук 2 супени лъжици растително масло 2 скилидки чесън, нарязани ½ ч.л. гарам масала ½ ч.л. смлян кориандър 1 ч.л. нарязан джинджифил ½ ч.л. куркума сол, черен пипер ½ лимонов сок 1 ч.л. червен пипер на прах 2 супени лъжици нарязан кориандър ½ нарязан червен пипер...
Италия, Modugno
... киселини и минерални соли (магнезий, фосфор, калий и желязо). Идеални за борба с лошия холестерол. Налични опаковки: ЧАНТИ ПО 25 КГ КАРТОНИ ПО 12.5 ОПАКОВКИ ПО 10 или 5 КГ СЪЩО И ПОД ВАКУУМ ОПАКОВКИ ПО 1 КГ или 500 гр СЪЩО И ПОД ВАКУУМ Възможност за EAN код и персонализирани етикети...
Италия, Vairano Scalo
...ФУНДАМЕНТАЛНОТО ОТ ХЕЗЕЛНО ОРЕХОВО МЛЯКО СЕ ПОЛУЧАВА ЧРЕЗ СМЛЯНЕ И ПУЛВЕРИЗИРАНЕ НА ХЕЗЕЛНО ОРЕХ. (0/2-1/2 mm) ИЗПОЛЗВА СЕ КАТО СЪСТАВКА В КОНФЕКТУРНАТА И БАКАЛСКАТА ИНДУСТРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕСЕРТИ, ТОРТИ, БИСКВИТИ И ПОДОБНИ.
Турция, Istanbul
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки - Вкусен в рецепти за печене - Доставя се в удобен 1.6 кг буркан Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати. Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...
Италия, Catania
...Това е пълнозърнесто брашно, получено от смилане на твърда пшеница Тимилия или Тумминия, сорт пшеница, отглеждан в Сицилия от много стари времена и напоследък отново открит и оценен. Подходящо за производство на хляб, пици и бисквити. Опаковка от 5 кг.
Германия, Niederkrüchten
...Качество: конвенционално, био Произход: Австрия Приложение: печене, десерти Особености: Сусамовото брашно е почти безвкусно и е отлично за приготвяне на бисквити, торти и сладки хлябове – придава на крайния продукт леко орехов вкус. Безглутеновото брашно предлага много предимства, като например ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на качествени протеини и фибри. Освен тези положителни свойства, брашното осигурява на нашето тяло важни минерали като желязо, магнезий и цинк.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play