...W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно тесто. Препоръчва се за всички приготвяния на основата на тесто: тарталети, сладки, канестрели и малка сладкарска продукция, сухи бисквити, вафли.
10КГ...
... на света благодарение на своята адаптивност към различни климатични условия и почви. Днес соргото е станало широко използвана съставка в международната кухня благодарение на невероятните си хранителни свойства. Био безглутеновото брашно от сорго е богато на витамини и минерали. Може да се използва за приготвяне на разнообразие от ястия - от паста и хляб до сладкиши и солени ястия. Неговата мека текстура и леко сладък вкус го правят подходящо за приготвяне на вкусни торти, бисквити, палачинки и много други.
...Солени безглутенови бисквити с нахутено брашно, вкусна закуска, богата на фибри и протеини. Идеални за предястия или като бърза закуска, те са хрупкави и имат типичния вкус на нахут. Продукт без глутен.
...Нови пристигания в категорията на бисквитите, за да увеличим избора на тези, които търсят безглутенови вегански опции. Безглутенови бисквити, ароматни, леки и вкусни, обогатени с какао и бадеми, без лактоза и яйца.
Приготвени ръчно с тесто на основата на оризово брашно, царевично нишесте и захар с добавка на растителни фибри.
Налични в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
... киселини и минерални соли (магнезий, фосфор, калий и желязо).
Идеални за борба с лошия холестерол.
Налични опаковки:
ЧАНТИ ПО 25 КГ
КАРТОНИ ПО 12.5
ОПАКОВКИ ПО 10 или 5 КГ СЪЩО И ПОД ВАКУУМ
ОПАКОВКИ ПО 1 КГ или 500 гр СЪЩО И ПОД ВАКУУМ
Възможност за EAN код и персонализирани етикети...
...ФУНДАМЕНТАЛНОТО ОТ ХЕЗЕЛНО ОРЕХОВО МЛЯКО СЕ ПОЛУЧАВА ЧРЕЗ СМЛЯНЕ И ПУЛВЕРИЗИРАНЕ НА ХЕЗЕЛНО ОРЕХ. (0/2-1/2 mm) ИЗПОЛЗВА СЕ КАТО СЪСТАВКА В КОНФЕКТУРНАТА И БАКАЛСКАТА ИНДУСТРИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДЕСЕРТИ, ТОРТИ, БИСКВИТИ И ПОДОБНИ.
...Това е пълнозърнесто брашно, получено от смилане на твърда пшеница Тимилия или Тумминия, сорт пшеница, отглеждан в Сицилия от много стари времена и напоследък отново открит и оценен. Подходящо за производство на хляб, пици и бисквити. Опаковка от 5 кг.
Dolci Amori del Gran Sasso е създадена от дългогодишния опит на основателите в международно известна фабрика забисквити. Нашата компания работи в сферата на изцяло безглутенови печива. Основно произвеждаме маслени бисквити, крекери и протеинови бисквити. Нашите продукти са автентични и вкусни благодарение на използването на съставки като оризово брашно, елдово брашно, брашно от теф и царевично...
... хранителни и нехранителни продукти, с цел да реализира персонализирани решения, подходящи за всякакви производствени нужди. Значителен е опитът, придобит в сектора на опаковането и пакетирането на пресни и сухи пасти, хлебни изделия като бисквити, хляб и кифли, както и други продукти като сушени плодове, чипс, сладкиши, замразени храни, зеленчуци, прахове като брашно, какао, кафе и технически продукти. Групата Mondial Pack се състои от 7 компании, които позволяват диверсификация на производството, така че да се постигне най-доброто съотношение качество-цена!
...Санти Ланфранко ди Санти Алесандро & C. sas, разположена в Миглиана, провинция Прато, се занимава с хранителни стоки, внос и износ, търговия и едро на големи количества. Благодарение на придобитата зрялост, компанията гарантира доставки по целия свят, включително и на големи количества хранителни материали, сред които брашно, масло, захар, вестници, храни, мляко, бисквити, паста и конфитюри. Санти Джанфранко е гаранция за професионализъм. Офисът се намира на улица Делла Касачия, 4.
...бадем. Кремове за намазване с búфало мляко и с мляко от камила. Сладки кремове за пълнеж. Екструдирани бисквити, пълнени с крем от лешник или бадем, без глутен. Екструдирани от ориз, сорго, елда, просо, без глутен. Енергийни напитки и за спорт.
... да се гарантира винаги свеж и ароматен бял ориз. Нашата обработка на ориза се извършва според традицията: оризовите зърна се обработват постепенно с белене, каменно смилане и завършване при стайна температура, за да се запазят непокътнати органолептичните качества на нашия ориз с висока хранителна стойност и гастрономически стил. Продуктите на crespiriso: Ориз Карнароли, ориз Виалоне нано, ориз Балдо, ориз Арборио, ориз Рома, ароматен ориз, черен ориз Венере, червен ориз Ермес, брашно от царевица, оризово брашно, оризови бисквити, готови ризота с Карнароли и черен трюфел, с гъби, оризова паста.
Продажба и директен износ на cash and carry по целия свят, директна продажба на ресторанти по целия свят, продукти, произведени в Италия, моцарела от буйволско мляко, моцарела за пица, фиор ди лате, домати Сан Марцано за пица, прясна паста, паста за италиански ресторанти в чужбина. Непобедими цени за типични италиански продукти, поръчайте на нашия уебсайт и ще получите продуктите директно в ресторанта си, вино, екстра върджин зехтин, брашно, бисквити ..... най-доброто от произведеното в Италия.
Нашите бисквити са изцяло ръчно изработени от 1992 година. Произвеждаме панфорте, ричарели, кавалучи, стинчети, амарети, меки амарети и кантучи с бадеми и кантучи от кестеново брашно и много други. Производство на семейна компания с високо качество и занаятчийска изработка. Нашите бисквити имат история... историята на Вал ди Корния и високата марема Тоскана, която Данте възпя, определяйки я от границата на хълмовете и брега от Чечина в посока на юг. Специалитетите са панфорте от Вал ди Корния и стинчети, бисквитка, която е невероятно вкусна и типична за нашите райони. Изработка, посветена на...
... с силози или цистерни, съдържащи материали като: брашно, захар, семолина, пшеница, ечемик, овес, кафе, мая, вино и др., които, за да изпълнят Регламент (ЕО) 852/04, изискват специализирана и призната интервенция за сертификация на извършената дезинфекция на техните силози.
... отглеждаме и смиламе на камък. Към производствената реалност се добавя и образователната част, която се осъществява на два фронта: мелницата и кухнята. Всъщност е възможно да се посети мелницата чрез маршрут, който води децата в познаването на процеса на извличане на зехтин. Към това се добавя училище по готварство за деца, в което се провеждат курсове, където учениците приготвят ястия от тосканската традиция, като хляб, домашна паста и бисквити, използвайки автентични съставки от фермата.