... като Choco-Story, където посетителите могат да открият тайните на шоколада и да се запознаят с над четирите хиляди години история на какаото, от древната цивилизация на олмеките до наши дни. Музеят, който се простира на три нива и около 850 кв. м, съхранява повече от хиляда оригинални артефакта. Освен историческата перспектива, посетителите могат да открият най-съвременните техники за производство на шоколад и да опитат широка гама от шоколадс изключително високо качество.
...Вкусна смес от подправки с нотки на карамел, ябълков пай, канела, топъл джинджифил, ванилия, деликатен шоколад и щипка черен пипер. С перфектния баланс между сладост и подправки, нашият Sixtowns Spiced Rum е идеалното допълнение към любимата ви напитка. Препоръчваме ви да го комбинирате с качествена кола, прясно изцеден лайм и много лед.
...История: Шато Гривиер разполага с 36 хектара лозя на глине в общините Бланян, Пригнак и Ордоннак. Семейство Шарло управлява динамично тази собственост, което се потвърджава от преминаването на лозята към интегрирано земеделие.
Сортове: Мерло, Каберне Совиньон
Дегустация: Червен гранатово виолетов. Нотки на шоколад, карамел и лакрица. Фина, плодова атака. Тялото е леко кремообразно и разполага с добре интегрирани танини. Структурата поддържа плодовете и придава малко свежест. Вино, което вече е много достъпно. То ще донесе удоволствие в младостта си.
...Нежният и плодово-ароматен вкус на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Оцетът с пулпа от малини е много оригинален и се съчетава отлично с вашите салати и сурови зеленчуци, но може също така да направи голяма разлика за десерти с лимон или шоколад.
Съставки: Пулпа от малини (42%), бял оцет 8° (41%), захар, желатинизиращ агент: пектин.
...Какаото от Того обикновено има плътен вкус, подобно на ганайските зърна. Можете също да намерите нотки на билки, дърво, кокос и бадем. Тези нюанси го отличават от зърната от други съседни региони.
Що се отнася до бар шоколад от Того, той ще има сладък вкус. 70% от баровете от Того могат да имат вкус толкова сладък, колкото бар с 60%, който е много по-сладък и произлиза от други източници.
Тоголският шоколад е рядка деликатес, но такава, която може да има значително влияние върху общността, която го произвежда.
...Класическо сухо марсала вино от Сицилия, отлично за кухнята и за пиене. Има аромати на задушени кайсии, ванилия, тамаринд и кафява захар, много подобно на Мадейра. Често може да се комбинира с храни, които са трудни за съчетаване, включително аспержи, брюкселско зеле и шоколад.
Обем: 750ml...
... изключителна купаж, характеризираща се с копринена текстура и сложна ароматна палитра, белязана от нотки на череши, карамфил, черен пипер и лакрица. В устата разкрива деликатни вкусове на портокал, шоколад и дървесни подправки.
'The Old Garden' предлага уникално вкусово изживяване и се съчетава перфектно с агне на скара с розмарин, ризото с диви гъби или черен шоколадс морска сол.
... шейкове с млечен протеин, които сме разработили с оглед на конкретни целеви групи.
Тук ще намерите някои примери за нашите протеинови напитки:
◦ Високопротеинов RTD шейк Ванилия
◦ Високопротеинов RTD шейк Шоколад
◦ Високопротеинов RTD шейк Банан
◦ Високопротеинов RTD шейк Ягода...
...Типове: шоколад, сметана, ванилия, ягода, йогурт
Описание: картонена кутия от 10 кг – 10 пакета по 1 кг.
Как да се приготви:
Приготвя се един пакет (1 кг) с 3 литра вода = 4 кг мек сладолед, като се разбърква до получаване на хомогенна смес.
... диня, с рикота, Череши от Етна.
Всички наши продукти следват древната рецепта с Вода, Захар и Плод, без оцветители или химически консерванти. В практична опаковка от 3,30 литра, могат да се съхраняват във фризер при -18° и са готови за сервиране. Извършваме доставки в цяла Европа.
...Израз на елегантност и комфорт. ELE носи стил навсякъде, където бъде поставен. Удобен и красив диван, който в рамките на няколко секунди се трансформира в легло с размери 140x200 см.
Цветове на рамката: необработен/натурално масло/бяло/шоколад
Размер на матрака 140x200 см.
... гъбесто тесто, което запазва изключителните характеристики на основния материал и притежава уникално качество.
Вкусове на крем Нола: Фисташо - Черен шоколад, портокал и джинджифил - какао и лешници
Вкусове на панетон: Шоколад и круша - Бял шоколад и лимон - Фисташо - Ябълка, джинджифил и канела - Стафиди и портокал - Тирамису - Ананас, кокос и манго...
...% макс). Специално препоръчва се за обезмасляване на замърсени и мазни повърхности и основи, като аспиратори, фритюрници, работни плотове, хладилни камери и др. Лесно премахва шоколад, протеини и хранителни замърсявания. Две възможни приложения на студено за активна и стабилна пяна върху вертикални и хоризонтални повърхности. Перфектен за хигиенни централи. Загрят до минимум 35°C, формулата остава...
...Системата Gentle-boil SchoKo 2.0 е инсталирана там, където изпарението винаги е било най-ефективно - между вихровата камера и охладителя на мъката. Това е подобно на условията, които така нареченият Kuehlschiff (на англ. Cooling tun) е предоставял в миналото, само че тук процесът протича в херметична система, свободна от контакт с кислород. Пивоварите могат да очакват финален продукт с перфектна...
...Шезлонг полипропилен Атлантико
Наклоняем
С колела
Структура от полипропилен
Финиш в бяло, кафяво, антрацит и шоколад
Укрепен с фибростъкло
Седалка и гръб от текстилен
Дължина: 204 см
Ширина: 70 см
Височина: 35 см
Тегло: 16 кг
Стакуем по 8
Реф: 11.073...
... кръгъл характер. Абсолютно удоволствие, което може да се наслаждава както като аперитив, така и за десерт с парче шоколад.
Къщата: Роден през 1894 г. в семейство производители на саке, Масатака Такецуру днес се счита за баща на японското уиски. След обучение по химия, той е нает от компанията Settsu Shuzo, която го изпраща в Шотландия през 1918 г. за стаж. Масатака се запалва по уискито и решава да посвети живота си на него.
Тип: Уиски Single Grain
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 45%...
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от
екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни
избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята
допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на
въображението на потребителя.
Намира се в различни видове:
-Аромат на шоколад
-Аромат на дим
-Аромат на бяла трюфел
-Аромат на босилек
-Аромат на шунка
-Аромат на портокал
-Аромат на къри...
...За креативни и оригинални презентации в витрина, заложете на тази чиния от ABS без BPA с хранително качество, използвана в месарници, пекарни, ресторанти, хотели, кетъринг...
Тази чиния за презентация в витрина е подходяща за всички видове храни, като месо, риба, колбаси, паста, салати, сосове, маринати или шоколад.
Спестете време и съхранявайте вашите приготвяния в тази чиния за презентация...
...Да подариш чай за Свети Валентин е много повече от идея, това е сигурен успех! Чаят е подарък, който се развива изключително много през последните години, затова Very Thés е създало две деликатни и ароматни творения, които са много красиви за гледане и подаряване: нашият ройбос с манго и ягоди, както и нашият зелен чай сшоколад и малини! Съчетанието на манго и ягоди в един великолепен и изискан ройбос. „Обичам те безумно“ ще ви предостави сладко и изключително ароматно усещане!
Референтен номер:RECROOORA102...
...Информация
Вид: Неутрален
Велико вино от Бордо - Кюве Традиция 2008 Червено 75 cl Златен медал
Червено вино AOC Бордо Супериор - отлежавало в дъбови бъчви - бутилирано в Шато Златен медал - Устойчиво земеделие - Уважаващо околната среда - Сертификация AREA
Дълбок цвят с фини отенъци на еволюция.
Носът е сложен и отворен, с нотки на череша в ракия, шоколад, кедър и подправки.
При разклащане...
... предлагаме също така и висококачествени инструменти за приготвяне на сладкиши и шоколад. Качеството и прецизността са гарантирани.
Ще намерите и всичко необходимо за работа с тесто: точилки, разбивачи, резачки за тесто, формички и др...
Също така ви предоставяме всичко необходимо за лесно приготвяне на равиоли.
Накрая, предлагаме и секция "пицария", в която ще намерите лопати за пица, тави за пица, резачки и професионални кутии за съхранение на вашите теста!
...Вариантите за последваща обработка са многобройни: Има безкостилкови сливи, пълнени с сливова паста, сливи, ароматизирани с ванилия или портокал, мариновани в арманяк, обвити в черен шоколад, фина сливова паста или сливов сок.
...
Капсулирането на бурканите е основано на изключително здрав концепт, който е доказал своето добро функциониране през годините.
Машината може също да бъде наета или лизингована.
Опции:
елеватор
вакуум детектор
система за пълнене
събираща маса (въртяща се маса)
Приложения: майонеза, зеленчуци, сосове, готови продукти (вол-о-ван, ...),
мед, конфитюр, шоколад, напитки, ...
...Черната ванилия от Мадагаскар, предлагана от Épices des îles, е селекция от висококачествена ванилия. Премиум гъската черна ванилия или гурме ванилия излъчва мощен аромат с нотки на шоколад.
Съдържание на влага: 33 до 37 %
Съдържание на ванилин: 1.6 до 1.8
Размер: 13 до 22 см
Вид: месеста, блестяща и пулпеста
Цвят: тъмен кафяв до черен
Тип: разцепена или неразцепена
Използване: Черната ванилия от Мадагаскар е много ценена от звезди на кулинарията и фината гастрономия.