...Ако искате да впечатлите с различно ястие от аншоа, това е най-добрият избор. За големите любители на аншоата!
Вкусни аншоа от Сантоña 00, приготвени с риба от Кантабрийско море и по традиционен метод, за да получите у дома най-добрите аншоа и в най-добрите възможни условия. Отнасяме се с грижа и уважение към нашите продукти, и това ще го усетите на вашата маса.
Съставки: Филета от аншоа...
...Вид: Tuber Borchii Vittadini
Многофункционален, Бянчето играе същата роля като белия трюфел. Неговият силен вкус и аромат могат да придружават почти всяко ястие с сос.
Сезон: От средата на зимата до пролетта, приблизително от януари до април.
MCR Equipements е специализирана в онлайн продажбата на оборудване и аксесоари, предназначени за професионалисти в ресторантьорството.
Онлайн продажба на CHR оборудване, ресторантско оборудване, професионално оборудване за ресторанти, закусвални, барове, сандвичарници, пицарии, кафенета, бързо хранене,...
В магазина на MCR Equipements можете да закупите вашето хладилно оборудване за ресторанти:...
От 2017 г. PIERRE PAUL JACQUES произвежда и търгува с бижута за съвременния мъж, като постоянно се стреми към качество и естетика.
Работим с благородни материали като 925 сребро, кожи и качествени скъпоценни камъни. За да отговорим на все по-високите изисквания на този пазар, представяме 2 колекции годишно: Пролет/лято и есен/зима.
Нашето производство е френско, а всички наши изделия се изработв...
Трима приятели, запалени по гастрономията и обичащи природата, Томас, Тибо и Андреа, създадоха JOKO. Тяхната амбиция е да оценят месото от дивеча във Франция и свинското месо от черния прасец на Bigorre AOP, използвайки кратки вериги за доставки. Те предлагат натурални продукти с високо качество чрез автентични и иновативни рецепти, като същевременно се борят с хранителните отпадъци, свързани с ло...
...Средно силна дижонска горчица, която придобива своята благородност благодарение на фината арома на черната трюфел от Прованс.
Съвети за дегустация:
С месо, в салата, сос, тарт или ястие по ваш избор.
...Екстра Вирджин Зехтин.
Произведен и опакован в Португалия.
Използването на екстра вирджин зехтин не изисква никаква подготовка или обработка. Препоръчва се за всяко ястие, готвене, диета или дори за хранене на деца.
...ХРУПКАВИ ЧИЛИ КРЕВЕТКИ
Нашите Хрупкави Чили Креветки имат твърд, но сочен вкус, задоволителен хрупкавост и щипка чили. Перфектни като гарнитура или закуска. Или ги използвайте, за да придадете пикантност на всяко ястие, което харесвате! Готови ли сте да опитате най-горещите растителни креветки в града?
Съвет: Комбинирайте с един от нашите вкусни сосове Vegan Junkstar.
...Пакетът El Finca Badenes Picual y Coupage е изключителна селекция от зехтини от първокласен екстра клас, която включва две бутилки от 500 мл и една туба от 5 литра. Този пакет е идеален за тези, които търсят продукт с високо качество и автентичен вкус. Перфектен е за употреба в суров вид или за подчертаване на вкуса на всяко ястие.
...Изработени с грижа и внимание, нашите смеси с ароматни билки от Сицилия и подправки, богати на аромат и мирис.
Включва също: Подправка за риба, Подправка за картофи, Подправка за сосове, Подправка за спагети.
Незаменими в кухнята, за да придадат нотка на вкус и аромат на всяко ястие.
Разликата са нашите натурални и ароматни билки, които позволяват да предложим подправки с автентичен вкус от Сицилия.
Налични в стъклени буркани, дозатори, PET буркани и пакети.
Формати за търговия на дребно, специализирани магазини, гастрономия, GDO, едро.
...ПОДГОТВЯМЕ ПОПУЛЯРНИ ХРАНИ ДО 25000 МЕСТА. ПАЕЛИ, ФИДЕУАС, ПЕЧЕНИ ЦЕЛИ ЖИВОТНИ (АГНЕ, СВИНЯ, ГОВЕЖДО), ТОРТИЛИ, ЯСТИЕ ОТ АГНЕ, ЯСТИЕ ОТ БИК, ГИГАНТСКИ САНДВИЧИ, САРДИНИ... И Т.Н. АВТЕНТИЧНИ ЯСТИЯ: МАРМИТАКО, ЕМПЕДРАО, ФАБАДА, ЗЛАТЕН ТРЕСК, ЕСПАРДЕНЯ, ГАЗПАЧО МАНЧЕГО, МИГАС, ГАЧАС… И Т.Н. МЕЖДУНАРОДНИ ЯСТИЯ: ХАДЖ АРОЗ, НЕМСКИ ГРИЛОВЕ. РАЗПОЛАГАМЕ С МАТЕРИАЛИ, ПЕРСОНАЛ И ПОСУДА, ЗА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ...
...сол
Благодарение на балансираната си рецепта, тя е идеална за хора, които се грижат за фигурата и/или здравето си.
Тази палачинка е добре изпечена с цел запазване.
Консумира се студена в сандвич, или за закуска и следобедна закуска (намазана с масло или с шоколад, конфитюр...) и пълнена за обяд и вечеря.
Идея за ястие:
За ястието можете да я напълните с всичко, което можете да си представите:
- масло, грюер, шунка, яйце,
- масло, пушена сьомга, лимонов сок
- сирене, салата
- наденица
- пушен бекон
- с малки зеленчуци...
...Вкусен средиземноморски сладкиш, приготвен от здравословна сусамова паста (тахини) и захар с различни аромати и плодове. Студен или топъл, това е много здравословна закуска или дори сладък завършек на добро ястие.
... освобождава цветния връх на таймера нагоре. Pop-Up таймерите са налични за различни степени на готвене от 52° C до 85° C.
Pop-Up таймери:
Печени ястия точно приготвени!
Независимо дали е английски, среден или добре сготвен, за всяко желание и всяко печено ястие има подходящ Pop-Up таймер. Просто изберете Pop-Up таймера в зависимост от желаната температура.
Оптимално използваеми за:
Всякакъв вид месо
Кюфтета
Риба
Пастети
Области на приложение:
Фурна
Тиган
Микровълнова...
...Bauer, който винаги внимателно избира най-добрите зеленчуци, обогати рецептата на своя био зеленчуков бульон с добавянето на мисо, получено от соя от биологично земеделие. Био Мисо Бульон Bauer обогатява ястията ви с вкусна нотка, идеална за приготвяне на иновативни рецепти и придаване на характер на всяко ястие без добавяне на други аромати.
За да получите приятен бульон, разтворете 1 кубче в...
...Черните маслини са ценени в испанската кухня заради своите вкусови качества и прекрасен аромат. Могат да се харесат веднага или с времето да "пораснете" за тях, откривайки великолепния, уникален вкус. Маслините отлично увеличават апетита, затова се използват като предястия преди основното ястие. Поднасят се студени, направо от хладилника, а от маринатата се изваждат точно преди сервиране на...
... интензивен плодов вкус с балансирана горчивина и пикантност, се препоръчва за подправяне на всяко ястие, приготвено с висококачествени съставки.
Формат: 500 мл.
Съставки: 100% италианско екстра върджин зехтин.
Сортове маслини: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Система на извличане: Студено пресоване.
Период на събиране: 19 октомври.
Метод на събиране: Предимно механизиран.
Плодовост: Интензивна.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и топлина.
... "месото на удоволствието" от големите любители.
Месото му е с изключителна сочност и притежава изразен вкус. Това е месо с характер, което остава много деликатно. Неговият йоден и леко маслен вкус го прави изключително изненадващо на вкус.
Цената му остава достъпна, което го прави подходящо ястие за случайни поводи и напълно подходящо за вечеря с приятели или семейство. Три разреза са много разпространени за Aberdeen Angus: фалшивото филе, филето и реброто. Месо, с което не можете да сбъркате, независимо от парчето, което изберете.
... филтриране
Метод на извличане: Студено извличане
Киселинност: ≤ 0,8%
Индекс на пероксидите: ≤ 20
Ползи: Високо съдържание на витамин E, полифеноли и олеинова киселина. Това прави зехтина един от най-здравословните AOVE в света.
Вкус: Зелен горчив и леко пикантен, вкус на зелени листа, прясно нарязана трева, зелени банани и артишок.
Аромат: Има аромат на зелени маслини, зелена ябълка, бадеми и артишок.
Съчетание: Перфектно се съчетава с всяко ястие,...
...Сготвените гръцки нахут на прах са добро алтернативно решение за бързо приготвяне на ястие. Можем да ги имаме в шкафа и да ги използваме по всяко време. Хумус от нахут: смесете 50 г прах с 200 мл гореща вода и съставки по ваш избор и ще получите най-велурения пюре.
...Амароне Латиум Морино е задължителен за италианската енология. Почти непроницаем в своя интензивен рубиненочервен цвят с леки гранатови отенъци. Комплексен, зряла череша почти като мармалад, лакрица, подправен с черен пипер, ненатрапчив тоскански тютюн. На вкус е топъл и мек, с доминиращи танини върху приятна минералност в основата.
Както всички велики вина, не трябва да се комбинира с никакво ястие, за да бъде дегустирано в своята максимална изразителност.
2011 е велика година, може спокойно да почива в домашната изба за цели десет години.
...ОБЕЛЕНИТЕ ЛЕШНИЦИ, ПРИДОБИТИ ЧРЕЗ ВНИМАТЕЛЕН ПРОЦЕС НА ОБЕЛВАНЕ В НАШАТА ФАБРИКА, СЕ КАЛИБРИРАТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. (9-11, 11-13, 13-15 мм) ОБЕЛЕНИТЕ ЛЕШНИЦИ МОГАТ ДА СЕ СЪЧЕТАЯТ СЪС СЛАДКО ИЛИ СОЛЕНО ЯСТИЕ. ТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЯДЕНИ КАТО СНАК МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА. БОГАТИ НА МИНЕРАЛНИ СОЛИ И ПЕРФЕКТНО НАТУРАЛНО ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ СПОРТИСТИ. ИЗПОЛЗВАТ СЕ ОТ ФИРМИ, ИЛИ ЗА ДИРЕКТНА УПОТРЕБА, ИЛИ ЗА ПО-НАТАТЪШНА СТЕПЕН НА ПЕЧЕНЕ.
...1 % Аромат на мед от биологично земеделие
-- 99 % Ябълков оцет
- Непастьоризиран, Без консерванти и алергени
Може да се използва в ястие с круши, бадеми и шамфъстък с карамел от меден оцет.
Този оцет е подходящ за вашите бели меса, салати, морски дарове и фоа гра.
Този продукт е наличен в 25 cl.
...Олио с аромат на трюфел за паста, сосове, салати, яйца, месо и риба. Работим и по олио с 100% натурални аромати!
Олио с аромат на трюфел, приготвено с най-доброто екстра върджин зехтин. Използвайте само няколко капки, за да придадете незабравим вкус на всяко ястие: паста, ориз, месо, пълнени ястия, омлети, салати.
...Обядът, предлаган с услугите за училищно хранене, от основно ястие, което да се сервира на децата на бедно общество, днес означава хранене, което е хранително здравословно и социализиращо за деца и тийнейджъри, които в средно живеят в условия на излишък на храна или монотонност на ястията, или самота на масата.
Училищното хранене днес, следователно, има за основна задача да предложи прост...
...Автори: Д-р Джозеф Леви
Дата на публикуване: 14 февруари 1995
Издател: Издателство "Едишънс дю Рошер" (3-то издание)
Брой страници: 324
Дали водата от чешмата е добра за здравето или трябва да се консумира минерална вода? Вредни ли са компютърните екрани и микровълновите фурни? Знаете ли, че консумацията на ястие с моркови от биологично земеделие два до три пъти седмично е ефективна превенция...
... работните места. Тази дейност позволява да се приготви бюфетно ястие, към което просто трябва да се добавят напитки.
Възможно е в заседателна зала или в вашите помещения (при условие, че са осигурени електрически контакти и достъп до воден източник).
...Тези малки сфери с вид на хайвер се разпукват в устата ни с всяка хапка. Това предизвиква експлозия от вкус, която се смесва с останалите съставки. Освен това трябва да се вземе предвид и аспектът, който придобива всяко ястие с този малък детайл. Определено тази презентация прави една добра рецепта отлична.
Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години нашата...