... пълнозърнестото брашно. IN3 следва път, насочен към търсене на по-естествени процеси: чрез по-грубо смилане, се уважават най-ценните части на пшеницата, която така запазва своите органолептични качества, както и влакната от триците.
Това брашно комбинира отлични хранителни характеристики с по-голяма способност за обработка в сравнение с пълнозърнестото брашно, което води до крайния продукт, който е ръстикален, ароматен и разтопяващ се, с интензивен вкус и по-тъмен цвят.
...Цялозърнестобрашно от елда се използва за печене на бисквити, палачинки, мъфини и други сладкиши. Понеже продуктът не е достатъчно глутенов, препоръчваме да го смесвате с други видове брашно. Брашното от елда е богато на калий, фосфор, желязо, селен, цинк, манган и магнезий. Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство. Garnec беше първият в Русия...
...Нашето брашно включва цялото зърно. То е богато на протеини, фибри, минерали и витамини. Полезно за здравето. Зърното, зародишът и обвивката осигуряват по-добра хранителна стойност. Гранулометрията на нашето брашно позволява лесна и ежедневна употреба.
Насладете се на всички ползи от семето, като запазите своите кулинарни навици.
Употреба: самостоятелно или в смес за всички ваши солени или сладки приготвяния: торти, кишове, палачинки, сосове, кремове, хляб...
...Цели овесени ядки 66%, захар от тръстика, слънчогледово масло, ориз, пълнозърнесто брашно, сол, оризов сироп, пшенично брашно, ечемичен малцов сироп.
Може да съдържа следи от соя, фъстъци или ядки. Произходът му е от швейцарския лекар Максимилиан Бирхер-Бенер (всъщност, на швейцарски немски този продукт се нарича birchermuesli, на името на доктора и muesli, което буквално означава "малко пюре...