Франция, Tarascon
Създадена през 1920 г., компанията Жан Мартин винаги е поставяла на почит провинциалната кухня, съчетавайки хармонично зеленчуци от юга и маслини от долината Бок дьо Прованс. Ристе от патладжан, рататуй, тапенад… и други големи класики се приготвят с уважение към традиционните рецепти, с постоянна грижа да се създават прости, оригинални и изискани приготовления, които винаги са много бързи за готвене.
Франция, Vernosc-Les-Annonay
... на плодове. Предлагаме ви незаменима гама от препарати на основата на кестени, предназначени за професионалисти в ресторантьорството и хранително-вкусовата промишленост: • Крем от каштани • Паста от каштани • Пюре от каштани • Каштани в сироп CONCEPT FRUITS предлага рецепти за кремове и пюрета от каштани с автентичен вкус, съобразени с традиционните рецепти на Ардеш за традиционна и щедра кухня...
Франция, Pujols
... от интегрирани и напълно контролирани вериги. Нашите масла са уникални, елегантни и 100% натурални. Никакви химически добавки не се използват в нашия производствен метод. Нашият процес е дублиран за всички наши масла и продукти, за да ви гарантира съставки с високо качество. Нашите масла могат да обогатят ежедневни ястия, да подчертаят рецепти на готвачи, но също така да допълнят козметични...
Франция, Flagnac
...Кантал и Лот. Зеленчуците, сиренето, яйцата, млякото и хлябът са произход от Окситания. •Aligot Express е разработила в своята R&D работилница различни замразени регионални рецепти, адаптирани към изискванията на ресторантьорите, като: •Алигот: Съществува в няколко формата, отговарящи на всяка работна методология. •Aper’ligots: Перли от Алигот, които могат да се консумират като тапас, в салата или...
Франция, Carquefou
... рецепта: печено месо, чеснов салам * Патé по старинна рецепта в глинена форма: селски патé, патé от черен дроб, с чесън. * Патé в коричка Печено месо: * Шунка за печене BRASEROL, варена шунка с кост, варена шунка с отстранена кожа, варена шунка, печена на фурна. * Варено гърди, печено гърди на фурна, Рила, мини Рила * Грилони, нантски бекон * Варено ребро Празнични рецепти: * Терини: Терина от...
Франция, Colombes
... останем верни на ценностите, които защитаваме: качество, екологична отговорност, местна ангажираност и най-вече страст! Всички наши рецепти са разработени без добавяне на оцветители и консерванти и предлагат срок на годност от една година. Нашите коктейли, изкусителни на вкус, отговорни и забавни, ще зарадват и задържат вашите клиенти. Избрахме за вас гама от готови за пиене коктейли: - A la...
Франция, Melrand
... много форми, от сапунче под формата на овца до колекции тикви за Хелоуин! Всеки Petit Savon е уникален и ви носи специфични ползи. Нашите рецепти са оценени от лицензирана фармацевт-токсиколог и отговарят на действащите регулаторни изисквания. Нашите сапуни се произвеждат в рециклирани или изработени от нас форми. Всички наши сапуни са биоразградими. Не използваме никакви вредни за здравето продукти. Не се колебайте, и персонализирайте вашите малки сапуни! Пенливо Ваш,...
Франция, Paris
... - черни чайове - зелени чайове - изключителни чайове - инфузии - специални инфузии - инфузии за деца - ройбос от Южна Африка Съставките на нашите чайове и инфузии произхождат от сертифицирано био земеделие ECOCERT. Нашите продукти са внимателно подбрани, за да създадат истински еликсири. Качеството на нашите продукти се илюстрира чрез уникални рецепти, създадени от къщата Паскал ХАМУР.
Франция, Provins
... консерванти и съставките, които използваме, произхождат от биологично земеделие. Открийте нашата гама от бисквити, произхождащи от исторически рецепти, които ще зарадват вашите клиенти: - келтски галети - медиевистки макарони - марципан - меденки Нашите бисквити се разпространяват във Франция и Европа, включително на исторически места. Дистрибутори, поискайте вашия професионален достъп. Търсите...
Франция, Camaret Sur Aigues
... хмел от 2019 г. Той е маркер на нашия тероар благодарение на нашите 320 растения от сорт каскад. - От бирите, които варим: От варенето до бутилирането, ние извършваме всички етапи на производството в нашата пивоварна. Произвеждаме 600 хл, разпределени в асортимент от 9 бири. - Brew pub за споделяне: Дух на селски площад с концерти, изложби, фудтрак. Това е и мястото, където тестваме на живо нашите нови рецепти пред нашите клиенти!
Франция, Mirebeau-Sur-Bèze
...• Смилане по поръчка • Хомогенизация по поръчка (създаване на рецепти) • Разделяне / сортиране на смлени или нарязани материали Ние подкрепяме нашите клиенти в разработването на нови продукти на базата на рециклирана пластмаса от много години. Осигуряваме пълна проследимост на нашите рециклирани материали от доставчика до клиента. Винаги сме на разположение за нови проекти и сме в състояние да отговорим на вашите различни нужди, включително поемане, трансформация и повторно интегриране на вашите производствени отпадъци в цикъла на вашето производство.
Франция, Paris
... (сушени ягоди, сушена манго от Иран, - Възможно е био. 2/ Доставчици на продукти с бял етикет: - Създаваме рецепти за вас, - Проектираме етикета заедно, ако нямате графичен дизайнер, - Съпровождаме ви при изготвянето на вашето техническо задание. 3/ Снабдяване с гастрономически продукти "Произведено във Франция": - Мрежа от партньори, които могат да ви помогнат в търсенето на продукти, произведени във Франция. Масло, подправки, конфитюри и др. С HAUS BOTEH всичко е възможно. Ние предлагаме персонализирани услуги, за да отговорим на вашите очаквания и нужди.
Франция, Lyon
Трима приятели, запалени по гастрономията и обичащи природата, Томас, Тибо и Андреа, създадоха JOKO. Тяхната амбиция е да оценят месото от дивеча във Франция и свинското месо от черния прасец на Bigorre AOP, използвайки кратки вериги за доставки. Те предлагат натурални продукти с високо качество чрез автентични и иновативни рецепти, като същевременно се борят с хранителните отпадъци, свързани с...
Франция, Prades Le Lez
... нови рецепти или продукти, оптимизация на производствените процеси. . Задачи за заместване или временно укрепване на вашия екип по качество. . Изследвания на хранителни вериги, проучвания за техническа и търговска осъществимост.
Франция, Roeschwoog
...- Освен това, ще намерите всички съставки, хранителна декорация и продукти от фината гастрономия, за да приготвите вкусните Bredele: мед, конфитюр, брашна, подправки, помощни средства за сладкарство, захарна паста, бадемова паста, хранителна декорация, безглутенови листа... - И разбира се, всичкото оборудване за вашите Bredele: над 500 модела формички, пълна гама от тави, рамки, кръгове и инструменти за ежедневното сладкарство. - Но също така: глинени форми от Сюфленхайм (кугелхопф, лангхопф, терини...), селекция от книги с рецепти от Елзас и др.
Франция, Bonneuil Sur Marne
... създаване на собствени рецепти. Хрупкави при готвене, просто е необходимо да се напълнят фило тестото и кадаифа, за да се получат разнообразни и креативни ястия. Благодарение на своето ноу-хау, нашата компания има способността да отговаря на изискванията на нашите клиенти: - Опаковане в модифицирана атмосфера за оптимално съхранение, - Устойчиво тесто, лесно за готвене и хрупкаво, - Продажба под марка на дистрибутор благодарение на ефективното си опаковъчно средство, - Висока производствена способност, - Проследимост и контрол на качеството през цялата производствена верига.
Франция, Parthenay
... качеството и разходите на съществуващите си рецепти. Тази двойна компетентност прави FAVID предпочитан партньор за множество и разнообразни приложения. Най-големите френски и международни групи се доверяват на компанията да ги подкрепя в развитието им на пазарите в секторите на колбасите, солените храни и готовите ястия.
Франция, Buc
Къщата Леоние умело съчетава най-древните традиции на индийската сладкария с френското майсторство, признато по целия свят. Майстор-сладкарите на къщата - произхождащи от елитни френски институции - се обединяват с най-добрите индийски готвачи, за да разработят сложни рецепти с уникални вкусове, произтичащи от перфектна комбинация на най-благородните съставки от двете култури. В търсене на...
Франция, Avignon
От 1987 г. AGIS се отдава изцяло на страстта към вкуса. Постоянното създаване на нови рецепти и търсенето на най-добрите съставки са израз на уникално кулинарно майсторство, в услуга на традиционното приготвяне на ястия и световните кухни.
Франция, SARTENE
...Бисквитерия Тамбурини е семейна компания, която от 1974 година произвежда традиционните корсикански бисквити, канистрели. Разположена в Сартен, в "най-корсиканския от корсиканските градове", тази занаятчийска компания произвежда своите бисквити благодарение на ценни рецепти, предавани от поколение на поколение.
Франция, Le Rheu
APIA Технологии изгражда ефективни инсталации за пренос и дозиране на прахообразни продукти, специално за хранителната индустрия. Например, ние реализираме инсталации „на ключ“ за изпразване на силози, изпразване на големи торби и тръби за изпразване, за да захранваме теглещи бункери, които извършват автоматизирано формулиране на рецепти, както и зареждане на резервоари за разреждане. гъвкав механичен пренос, захранване на машини, дозиране на прахове, пренос на прах, пренос на насипни продукти, изпразване на големи торби, изпразване на силози, транзитни тръби, гъвкави винтове …...
Франция, Villefranche De Rouergue
От създаването си през 1962 г. компанията SACOR е специализирана в производството на сухи колбаси от югозападна Франция. SACOR предлага хранителни продукти, основани на традиционни и регионални рецепти. Компанията предлага суха наденица, сух колбас, плато с деликатеси, чоризо, сух шунка, коппа, панчета, салам, пушена гърда и др. Компанията се ангажира с прозрачността и отличния вкус.
Франция, Caumont Sur Aure
Намерете много рецепти за натурални продукти за поддържане на дома, за декорация, рецепти за здравословно готвене. Рецепта за домашен прах за пране със сапун от Марсилия, домашни таблетки за съдомиялна, препарат за премахване на петна от текстил, продукт за почистване на тоалетната, таблетки за премахване на варовик за тоалетната...
Франция, Agen Cedex 9
... рецепти за напитки, ястия, млечни продукти, сладкарски изделия,... Ще имате възможността да създавате по-типични формули (прясна мента от Лот и Гарон, лимон от Сицилия, пипер от Еспелет,...), да използвате квалификациите "естествен произход", био (за гамата Bio-Rouages) и да представяте нашите суровини на етикетите на вашите продукти.
Франция, Paris
...спецификата на Пелмени е пелмените, невероятно популярните сибирски равиоли в Русия от средновековието, приготвени от твърда пшеница и пълнени с месо и/или зеленчуци, консумирани с бульон, сметана и пресни подправки като копър. Пелмени преосмисля традиционните пелмени, предлагайки нови рецепти, по-вкусни за гурманите и по-изискани. Пелмени се снабдява предимно от доставчици с кратки вериги, за да ограничи своя въглероден отпечатък. Продуктите с високо качество най-често ще бъдат етикетирани като "БИО", AOP или Label Rouge.
Франция, Brillon
Атаvik е френска марка, специализирана в храненето на кучета и котки. Основана през 2012 г. от бивш развъдчик на ротвайлери, Никола Нолф, марката не спира да предлага здравословни и балансирани рецепти, за да отговори на нуждите на домашните любимци. Днес Атаvik предлага както беззърнести гранули, така и консерви, лакомства, хранителни добавки и дори сурово месо, известно още като BARF. При...
Франция, Landeleau
Делиците на Ландело е семейна компания за производство на крепове, глетки, блини и подобни продукти от 1955 година, използвайки традиционни рецепти и качествени съставки. От оригиналния продукт, традиционната бретонска крепа, асортиментът от продукти се е обогатил, за да предложи продукти, които отговарят на новите тенденции в потреблението и нуждите на различни диетични режими. Предлагаме...
Франция, Toulouse
JapCook предлага иновационни решения за японска кухня, съчетаващи традиция и креативност. Нашата работа се състои в разработването на добре обмислени продукти, създадени и тествани с грижа, за да гарантираме премиум качество. Благодарение на нашата гъвкавост, ние в JapCook можем да ви предложим рецепти, специфични за вашия пазар. Европейският лидер в японската улична храна, JapCook се позовава на...
Франция, Carpentras
Консервната фабрика DAVIN ви предлага да откриете вкусовете на един характерен регион с автентична гама, която уважава провинциалните традиции. С над 30 години опит в разработването на готови ястия, рецепти на основата на домати, производството на сосове и терини.
Франция, Narbonne
... традиционна кухня, основана на местни рецепти с медитеранско вдъхновение, както и на вина от региона. Този кетъринг предлага и магазин, където ще намерите голямо разнообразие от ястия за деня, зеленчуци и предястия, както и деликатесни хранителни продукти и регионални вина. Предлага различни ястия за взимане: паеля, гардиян, зарзуела, кус-кус, бурид, тапас, касуле, буябес. За предприятията в Од (11), Трейтор дел Пайс доставя вкусни обедни плато, с цени от 10.80 € до 17.20 €.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play