Шоколадите YVES THURIES представляват умението на традиционен френски шоколадие, Ив Тюри. Шоколадерията произвежда шоколади с чисто какаово масло. Тя произвежда шоколадови плочки, шоколадови кутии, шоколадови макарони, шоколадови хапки и други изискани шоколади с ексклузивни рецепти. Шоколадите YVES THURIES са с отлично качество и изключителна автентичност. Те се предлагат във Франция и по целия свят.
... рецепти, за да свържем тези два прекрасни продукта от тероара. Повод да наградите и изненадате вашите клиенти, сътрудници и VIP препоръчители. Доставка в рамките на 48 часа до дома или до пункт за доставка. Wine & Bee е създадена в началото на 2015 г. от двойка, влюбена в вкуса: Ева и Себастиен. Седалището ни е в Дром, в Валанс, и сме в близост до партньорските винари и пчелари. Нашето меню в...
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
...Няма нужда от големи думи, за да изразим любовта си към занаята. И когато говорим за уменията, предавани от поколение на поколение, за месото, което избираме без компромиси, за методите на колбасарство, които искаме да запазим занаятчийски, за производството, което винаги идва от нашите ръце, за оригиналните вкусове на "стари" традиционни местни рецепти, онлайн продажба, за автентичните...
AUZIER-CHABERNAC, сладкар от 1890 г., продължава традицията на Монпелие с уменията си и традиционните си рецепти за ванилова паста, паста от лакрица, лакрица с мед, маршмелоу и, разбира се, драже.
Provence Alpes е компания, която произвежда и търгува с подправки, подправки, оцети, готови сосове... Тя разработва асортименти от подправки, подправки и гурме храни с високо качество, приготвени според рецепти и качествени продукти от региона.
Производител на ръчно изработени провинциални бисквити.Нашата гама включва: Наветки (Цветове на портокал, Анасон, Зехтин), Хрупкави бисквити с бадеми, Макарони с бадемово брашно, Хрупкави бисквити с анасон, Лимонови и портокалови деликатеси, Гибасие и Съблета.Нашите продукти се произвеждат по стари рецепти, които пазим в тайна и са напълно ръчно изработени.
... процес на пастьоризация и след това замразяване, а продуктите му са без консерванти. Agrodoubs е сертифицирано по IFS на високо ниво и разработва рецепти с био съставки.
Миризми от боровинки или карамел за шоколадови фабрики, смеси за лимонови или шоколадови тарталети, крем брюле или сладкарски кремове са някои от специалитетите на фабриката, построена в селото Флажи. AGRODOUBS залага на...
Мари Пажет е родена в Чад, в сърцето на Сахара. Тя е много привързана към корените си, но също така е вдъхновена от чистия урбанизъм и се обръща към всички жени, които, подобно на нея, живеят своята красота с изискване и благородство. Именно като отделя особено внимание на етиката на своята гама чрез строг избор на натурални растителни съставки, Мари Пажет е разработила линия за грижа, посветена на тъмен и матов тен. Гама, проектирана с най-чисто уважение към хилядолетните традиции, свързани с красотата, черпейки вдъхновение от наследството на древни рецепти.
Le Comptoir de Mathilde, френско и ръчно изработено от 2007 г. Фина хранителна стока, шоколад, кремове за намазване, баби, толкова много наследствени рецепти за удоволствието на гурманите и оригинални идеи за подаръци.
Майстор в изкуството на приготвянето на най-добрите шоколади и специалист в френските кремове за намазване, без палмово масло и без ГМО, ние разкриваме нашето занаятчийско...
Romanzini е френският специалист по приготвянето на охлюви в консерви, черупки и пълнени охлюви... Охлювът е семейна работа. Romanzini е верен на гастроподите от 1921 г.: охлюви в натурален вид, охлюви в сос, ястия с охлюви, тарталети с охлюви, масло с магданоз, миди, жаби, охлюви в натурален вид, рецепти за охлюви в консерви, замразени или охладени охлюви. Ние предлагаме и специалитети...
...Ние сме специалисти в нарязването на зеленчуци. В So'Cut™ предлагаме основно качествени кухненски продукти. Предлагаме гама от мандолини, вариращи от много малки до много големи, за да можете да приготвяте рецепти и ястия според вашите нужди, дайте воля на въображението си. Извършвайте нарязвания, рендосвания, юлиени без край! Нашите уреди за нарязване на зеленчуци спестяват време при готвене...
... функциониране на занаятчийска консервна фабрика: безупречни суровини, търсене и прилагане на наследените ни традиционни рецепти.
Той построи консервна фабрика в Ферма Борднев и нае една от известните готвачки от Лораг, г-жа Сикар, която, въпреки сладкия си глас и бабинската си усмивка, управляваше кухнята си с желязна ръка.
Това позволи, с помощта на шеф Гил Гужон (трипътен звезден шеф на Мишлен), да разработим нашите финални рецепти, които са подходящи за консерви и за небцето на най-изтънчените гурмани.
Разположена в ПРОВАНС, нашата консервна фабрика, под ръководството на своя създател г-н Луи МАРТИН, развива от 1918 г. своето майсторство в производството на качествени продукти. Сезонната дейност по преработка на пресни плодове и зеленчуци, основно от региона и отговарящи на нашите изисквания, ни позволява да произвеждаме суровини, напълно под наш контрол. Те са напълно подходящи за производството на продукти от вторична преработка: горещи сосове, кетчуп, приготвени зеленчуци, традиционни рецепти...
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив.
Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет.
Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
... нужди. Къщата Мефр проектира и реализира своите рецепти в лаборатория с площ над 1000 м2, напълно климатизирана, съобразена с Европейските стандарти. Тази лаборатория, която беше модернизирана през 2018 г., позволява да отговорим на изискванията за качество на нашите клиенти. Нашата логистика на материалите ни позволява да осигурим над 3000 хранения на ден.
Открийте всички автентични вкусове на голямо ръчно изработено ликьор от Прованс. Grand Rubren е ликьорна фабрика, специализирана в производството на ликьори чрез мацерация на растения или плодове. Рецепти, коктейли, ликьори и напитки, които трябва да откриете.
... като БИО, 100% натурални, без консерванти, без изкуствени аромати и без добавена захар. Snooze е 8 рецепти за зърнени храни, здравословни, вкусни, екологично отговорни и солидарни! С нашите зърнени храни искаме да предадем нашите ценности и да предложим на клиентите здравословни и вкусни зърнени храни с нулев отпадък и солидарна система.
... е полезна и за хора, търсещи хранителен баланс. Оливие Микроалги произвежда своята спирулина по занаятчийски начин, използвайки своите оранжерии, разположени близо до Нант. За да отговори на нуждите на всички потребители, спирулината се предлага в няколко формата. Всъщност, възможно е да се консумира спирулина под формата на капсули, люспи, прясна или на прах. За да се създадат вкусни рецепти на...
... традиционната ни любов към хляба. Днес, Daunat приготвя също така салати, десерти, натурални закуски, междинни хранения... Голямо разнообразие от рецепти за откриване... Сандвичи багети. Сандвич клуб и сандвичи триъгълници. Урап. Салати. Торти. От салати до триъгълници, през десерти или закуски, Daunat ви предлага пауза за закуска, отговаряща на всичките ви желания. Хапнете всеки момент.
Това преди всичко е историята на занаятчийска фабрика за бисквити от Гард, свързана с добрия вкус и качеството. Стари рецепти, преработени с аромати от региона. Със страст произвеждам сухи или меки бисквити, сладки или солени, във всякакви форми. Няма нужда да говоря повече! Трябва да се опита...
Bridor предлага асортимент от над 30 вкусни рецепти, разработени от майсторите хлебари на училището Lenôtre в Париж. Широка селекция от багети. Малки и големи хлябове на плоска основа. Хрупкави и златисти, предназначени за професионалисти в хотелиерството и ресторантьорството. Продукти, изцяло от краве масло и без хидрогенирани мазнини. Доставчик на хлебарство. Доставчик на хляб. Доставчик на сладкиши. Доставчик на сладкарски изделия. Производител на замразени сурови сладкиши. Доставчик на предварително втасали замразени сладкиши. Търговец на едро на замразени сладкарски изделия.
Слънчеви вкусове, аромати от средиземноморския бряг се редуват, за да украсят масите за аперитив или да придадат неочакван вкус на класически рецепти. ТАПЕНАДИ, зелена, черна, патладжан, кориандър, лимон, пикантна, черен пипер, босилек, домат, аншоа АНТИ-ПАСТИ, сушени домати в зехтин, печени патладжани в зехтин, сърца от артишок в зехтин. Салати от артишок, патладжан, тиквички, чушки, домати...
Жул Жирар, установен в Жонкиер-en-Provence от 1924 г., предлага на любителите пълен асортимент от пастис, аперитиви и ликьори. Дестилерията ви представя своите рецепти, произлизащи от вековна традиция, с най-фините вкусове на тероарите на Прованс, за които само той знае тайната...
Произведени с майсторството на френската пекарна, хлябовете от серията Le Pain Héritage на Délifrance се пекат в каменна пещ, която им придава свежа среда и неустоимо хрупкава коричка. Серията включва хлябове за споделяне, сандвичи и индивидуални хлябове и се предлага в три уникални и вкусни рецепти: Зърнени (с плодови и печени нотки, както и хрупкавостта на зърната), Пулиш (с деликатни аромати на зърнени храни и сладък бадем) и Закваска (с по-изразени нотки: лека киселинност, нотки на ръж и закваска).
... си в снимките си. Изработвам вашите кулинарни снимки за вашите менюта, уебсайтове, публикации на книги с рецепти. Защото една красива снимка се поглъща с очите! Изработвам всички ваши кулинарни снимки в цяла Франция. Независимо дали сте звезден готвач, малък ресторантьор или голяма марка, аз ще дойда при вас, за да визуализирам най-красивите ви гастрономически творения. Повече от всякъде, в кухнята, изображението, фотографията е много важна, защото именно тя е това, което вашият клиент ще види преди да опита вашите творения. Моите снимки трябва да говорят вместо вас!
Ladybug Juice е френска марка за e-ликвид и концентрати с премиум качество за начинаещи, опитни и висококачествени вейпъри. Ние предлагаме сложни и оригинални рецепти, изработени от селекция от най-добрите аромати за удоволствието на вашите вкусови рецептори :D Нашата лаборатория в момента ни позволява да предлагаме проектиране, бутилиране, етикетиране и опаковане на нашите продукти.
...Предприятие за преработка и замразяване на стриди Marennes d'Oléron. Работим с 100% натурални и регионални продукти, за да гарантираме вкусовете и хранителните качества. Нашите стриди №3 с качество IGP се предлагат в половин черупка, гарнирани с глазура (с различни вкусове) и са замразени в сурово състояние. Предназначени за GMS и RHD, за да бъдат приготвени на фурна при 200° C. Изнасяме в Италия и Азия, нашето младо предприятие разработва и други рецепти на основата на стриди, винаги с уважение към натуралното и не е приключило с изненадите за вас.
...VALCOLY е млада компания, специализирана в създаването на оригинални рецепти от благородни продукти, като морския гребен, охлювите, трюфелите... и търговията с тези гастрономически продукти на професионалисти. Нейната добавена стойност: "да се осмелим" да комбинираме различни семейства от продукти, за да предложим рецепти, които са извън обичайното и празнични.
От 1896 година са изминали 121 години и умението на Консервите от Миналото продължава да се обогатява.
121 години, в които упражняваме нашата професия с страст, строгост и креативност… Нашето кулинарно наследство, богато, плод на многобройни рецепти, разработени от нашите готвачи през всичките тези десетилетия, ни предоставя днес ценен опит, произтичащ от това наследство.
Разположени в сърцето...