...Не са само мергезите и чиполатите, съществуват и колбаси с вкус на сирене! Всъщност, в La bonne épice разбрахме, че разнообразието от вкусове и цветове е един от ключовете за удовлетворяване на вашите клиенти. Ако сте традиционна месарница и искате да впечатлите клиентите си, купете тази смес и дайте възможност на клиентите си да опитат вашите колбаси с фини нотки на сирене.
Разтапящото се сирене...
... да я поръсите върху печено месо или риба в края на готвенето. Можете също да я използвате в марината замесо. Мащерката ще добави свежест на вашите ястия, като например печени зеленчуци.
За да добавите енергия на вашите салати или тостове, можете да поръсите заатар отгоре. Можете също да добавите тази смес от подправки върху прясно козе сирене, което ще придаде вкус. Тя може също да служи като основа за сос с йогурт.
КАРТОН:5Kg
КАРТОН:10Kg...
...Мустардата с мед и шалот е вкусен подправка, която комбинира сладостта на меда с изразителния вкус на шалота. Тази уникална смес е перфектна за добавяне на гурме нотка към вашите ястия. Независимо дали става въпрос за подправяне на салата, мариноване на месо или просто като гарнитура, тази горчица ще очарова вашите гости. С нето тегло от 250 г, тя е идеална за семейни или приятелски вечери. Нейният богат вкус и кремообразна текстура я правят незаменима в кухнята ви.
...Сухият салам с лешници, един от нашите класики!
Смес от хрупкавостта на лешниците и нежността на салама, истински тандем!
Искате хрупкавост? Този салам е точно за вас, щедро напълнен с цели лешници.
Малко + :
Сухият салам с лешници може да се комбинира с добро плодово или сладко бяло вино, за да подчертае всичките си аромати.
Идеален за придружаване на вашите платки с сирена!
UGS:2200008000000...
...Това е хармонична смес от няколко подправки, основните от които са: кориандър, чесън, куркума, мента, червен пипер и сол.
Използвания на подправки замесо в кухнята:
Независимо дали са печени на тиган, във фурна, на барбекю, в сос, бульони или под всякаква форма на готвене, тази смес е перфектна! Намажете месото с масло (зехтин) и добавете подправките преди готвене.
Ползите от подправките замесо:
Тонизиращи и антиинфекциозни, антибактериални. Богати на витамини.
Антиоксидантни, противовъзпалителни, улесняват храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, мед и др.
... "Мендиян" от висш клас е идеална за малко похапване.
CROC'ELLA е занаятчийска фабрика за сушени плодове (обелени, дехидратирани, печени без сол, печени със сол, ароматизирани, смеси от сушени плодове).
Занаятчийската фабрика за сушени плодове CROC'ELLA се намира във Франция, в региона PACA, в департамента Буш дю Рон в Марсилия.
За допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас по телефон или имейл.
...Тази смес от подправки ароматизира вашите пилета, независимо дали са цели или на парчета. Тя подчертава вкуса, особено когато намажете месото с малко зехтин преди мариноване или поръсване.
ПОЛЗИ
Богато на постни протеини и с ниско съдържание на мазнини, бялото месо на пилето е идеално, особено за мускулен растеж. То е с ниско калорийно съдържание и съдържа множество витамини. В комбинация с ползите от нашата смес от подправки, това е обещание за вкусна храна и споделено удоволствие.
...Смесицата Адобо е специалитет от Карибите и Мексико. Тя е незаменима за приготвянето на такос, гуакамоле, червени бобчета, чили с или без месо. Можете също така да оставите креативността си да говори и да подправите меса или зеленчуци на скара.
...тъй като известността му обиколи света. По-фин е от традиционния селски пастет, тъй като е по-малко мазен, баският пастет, леко подправен с пипер Еспелет за вкус, винаги привлича широка публика. Основната особеност на баския пастет идва от използването на свински гулат (месо с ниско съдържание на мазнини, много вкусно), комбинирано с свински черен дроб, деликатна смес, която толкова много се харесва. Баският пастет, сладък или пикантен в зависимост от предпочитанията и желанията, може да се консумира по всякакъв начин.
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône.
Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier.
На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест.
Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
...Запалете огън в чиниите си и събудете вкусовите си рецептори с тази вкусна смес от сол и подправки, специално създадена за гриловане и барбекю.
Подсилете вкуса на вашите грилове с Сол Гриз Чили Барбекю. Балансирана смес от кайенски пипер, паприка, домати, риган и кимион, тя ще подчертае мощния вкус на печеното червено месо и ще придаде мексикански привкус на вашите бели меса и риби.
Традиционно използвано за:
- Поръсване: барбекюта, печива, гриловано пиле.
SKU:SGCBBQ250...
... аромати за вашите аперитиви и коктейли, но също така и за вашите ястия като диня или плодова салата. Накрая, нека бъдете отнесени от екстра стария пино с неговите ядкови, захаросани плодови аромати, елегантен и разкошен букет, който ще се съчетае добре с фоа гра, бяло месо, Рокфор и много други.
... ароматите си в солените ястия: Месо, риба, яйца, супи или запечени зеленчуци, гратени, кексове…
Къри от агнешко, пилешко, рибно… толкова много вкусни ястия, които могат да се приготвят с тази типична смес. Кърито също така много добре изразява богатството на ароматите си с прясна сметана, в рибна или мидена супа, с риба и морски дарове, бяло месо, картофи, ориз, паста, омлети, майонеза, яйца на фурна.
То също така прекрасно се съчетава с зеленчуци или плодове.
...Тази смес притежава целия ароматен характер на вкусна пина колада под слънцето, с единствената разлика, че можете да я наслаждавате без никаква умереност, напротив. За да приготвим Red Colada Rooibos, комбинираме млади листа от Ройбос с други екзотични съставки като парченца ананас, малки парченца от свежо кокосово месо и натурални червени оцветители и подсладители. Насладете се на този истински коктейл от Южните Кариби под формата на сладък и пълен на вкус Ройбос чай.
Стил: Пакет 60г
Време за запарване: 7 мин
Температура на запарване: 100°C/212°F
Да се наслаждавате: Горещо или Студено...