... съставки. Без изкуствени добавки.
Тегло: 0,280 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване.
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, захари, натурални подправки, растителен протеин.
Тегло: 0,280 кг...
...Смес от подправки (без сол) за овкусяване и мариноване на всякакъв вид месо (птици, свинско, агнешко, говеждо и др.) и последващото му печене (на скара, във фурна или на тиган). Формат: Кутия 4 кг, Стъклен буркан 600 г, Буркан 130...
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от подправки
Съставки: Цветна сол (90%), смес от подправки (10%): (майорана, риган, розмарин и мащерка).
Препоръки: Перфектна за подправяне на салати, паста, сосове, меко сирене и всякакво месо или риба на скара или на грил.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 119 Kj/29 Kcal. Мазнини: 0,9 г, от които наситени: 0,3 г. Въглехидрати: 2,4 г, от които захари: 0 г. Протеини: 0,9 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0003...
... месо и смес от протеини, въглехидрати, най-доброто спортно хранене на пазара. Ангажимент За нас най-важно е качеството на нашите продукти и услугата. Ако имате някакъв проблем, моля, свържете се с нас, за да се опитаме да го решим възможно най-скоро www.recordnutrition.com +34609061050...