Франция, Paris
... ястия, тя е подходяща и за създаване на натурална козметика. Нейният богат и интензивен вкус ще подчертае всички ваши кулинарни творения. Препоръчва се да се съхранява в херметически затворен контейнер, в отделението за плодове и зеленчуци на вашия хладилник. Нейните ароматни и визуални свойства се възстановяват след няколко минути на стайна температура. Външен вид: Мазни, маслени, блестящи и гъвкави шушулки. Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова. Използване: Запарка, сметана, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
Франция, Entre-Vignes
...Хубав златист цвят. Мощни екзотични аромати: цитрусови плодове (портокал), личи, манго. Хармонично развитие в устата, много обем, свеж и цветен финал. Апелация: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Цвят: Бял Съдържание: 0.75 L Алкохолно съдържание: 15% Климат: Средиземноморски Сорт грозде: 100% Бял мускат малки зърна Температура на сервиране: От 7°C до 8°C...
Франция, Chateau-Landon
...Дон Мануел е специално кафе, отглеждано между планинските пътеки, които преминават през тази величествена централна колумбийска верига, между гигантски бамбуци и плодови дървета, предлагащо кафе с кремообразно тяло, с аромати на череша, ванилия и захарна тръстика и сладки вкусове на карамел, пъпеш, палмово прасковено и изискана средна киселинност. Печене: Средно. Печенето е удължено с няколко...
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000014316 Петте зърнени флейки са деликатна смес от пшенични, овесени, ръжени, ечемичени и оризови флейки. Тези флейки са предварително сварени и могат да се консумират без готвене. Можете също така да ги сварите за 10 минути и да ги подправите според вашите желания. Петте зърнени флейки могат да се консумират директно за закуска, като ги поръсите в зърнените си храни, в мляко или йогурт. Те също така позволяват приготвянето на солени или сладки ястия (вегетариански терини, вегетариански кюфтета, хляб, пюрета, овесени каши, торти…).
Франция, Aix-En-Provence
... прецизна, че днес започва да отнема вниманието на цели шушулки от най-големите готвачи. Състои се от умело смесени зърна ванилия и мощен концентрат от бурбонска ванилия. Шушулките ванилия, използвани за неговата подготовка, произхождат изключително от Мадагаскар. Съвети за употреба: Супремът на ванилия е идеален за всички ваши сладки приготовления: торти, кремове, сметани, йогурти, сладоледи, бисквити, десерти и други сладкиши, с или без печене.
Франция, Talant
...Първото издание на асоциацията „Жени на какаото“ е пътуване в сърцето на какаовите плантации във Венецуела, първа част от четивото с интервюта и неговите protagonistas. Издание, което ще ви запознае с другото, малко познато лице на какаото, историята на всички тези ръце, които правят търговията с шоколад възможна, но също така и пълно с вкусотии, с над 30 солени и сладки рецепти, с участието на...
...Френска апелация Мускат с малки бели зърна B Използване Сорт грозде за вино Фенология Време на разпукване: като Шасела. Време на узряване: 2-ра фаза, 2 седмици след Шасела. Технологичен потенциал Гроздовете са малки, а зърната средни. Този сорт позволява производството на сухи бели вина, натурални сладки вина и пенливи вина. Може също да се използва в купаж (с нисък процент), за да придаде...
Франция, Saint Orens De Gameville
...Асортимент от шоколади за Великден. Тази година сме ви приготвили малки домашни яйца с пралине и карамел (лешник, сусам, фъстък, печен царевица, ванилия от Мадагаскар и лимонов бисквит), както и малки сладки шоколадови животни. Съставки: захар, черен шоколад (какаови зърна, захар, какаово масло, емулгатор соев лецитин, ванилия), млечен шоколад (захар, какаово масло, мляко на прах, какаови зърна...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...Виното: Това вкусно сладко Шенин произхожда от велик тероар на шисти, перфектно подходящ за производството на сладки вина. Тук, сутрешните мъгли благоприятстват "благородната гниене" (микроскопичен гъбичен вид Botrytis cinerea), което позволява концентрация на захарите и ароматите в гроздовите зърна. Този толкова особен климат, в комбинация с много прецизния подбор на гроздето в началото на...
Франция, Brunoy
...Неговите свежи нотки на червени плодове, сладки и не пикантни, ще убедят вашето небце в необходимостта им в ястията ви. Въпреки че не понасят топлината, ви съветваме да ги добавяте в края на готвенето. Намерете нашите цели розови зърна от клас 1 и 100% натурални, опаковани в херметически затворени чанти: Отглеждани в Северозападна и Югоизточна Мадагаскар, розовите зърна произлизат от растение...
Франция, Cuchery
...Червен и бял сорго, общо наричан червено и бяло жовар, изсушените и узрели зърна на Sorghum Vulgare. Биологичните семена от сорго са сладки, твърди, чисти и питателни. Различни процедури се прилагат, за да се гарантира, че семената са свободни от Argemone Mexicana и Lathyrus Sativus (Khesari) под каквато и да е форма, от оцветители, плесени, бръмбари, неприятни миризми и смес от вредни вещества...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play