... местните жители на Централна Америка, е била приготвена от времето на Колумб. По-късно, модата също се е разпространила в европейските страни под формата на какао. Какаовите зърна стават кафяви в резултат на процеса на ферментация. След това те се селектират и обработват при ниска температура, за да се запази голямо количество хранителни вещества. Те се използват за производство на какаово масло, какао и шоколад. Можете също така да ги ядете сами или да ги използвате като добавка към сладки десерти.
... еластичност и свойства, подобряващи текстурата. Той помага на печивата, приготвени с пълнозърнесто брашно или едри зърна, да свързват газ и пара, придавайки им лека и обемна текстура. Сладки и солени ястия могат да станат по-пухкави с Витален пшеничен глутен. Освен това, той е отличен източник на растителен протеин и може да се използва като заместител на месото в вегетарианската кухня. Сейтан, популярен заместител на месото, се произвежда от Витален пшеничен глутен. Той също така се използва в производството на храни за домашни любимци и в фуражи за риби, телета и прасенца.
AgriProduct, водеща полска компания, се специализира в износа и вътрешното разпространение на премиум зеленчуци като боб, карфиол и броколи. Гордеем се, че набавяме нашите продукти директно от полските земеделски производители, като по този начин всяка покупка подкрепя местните фермери и вътрешната икономика.
Нашето съоръжение е оборудвано с напреднала технология, включително калибровъчни машини,...
Предприятие Полски Фрикаси е водеща сладкарска компания, специализирана в ръчно изработени бонбони, шоколади и сладкиши. Ние сме много горди с високото качество на нашите изделия, които са произведени от най-висококачествени съставки и по оригинални рецепти. Нашите сладкиши се отличават на фона на конкуренцията с уникален вкус и качество. Нашето уникално предимство е индивидуално проектираната опа...