Франция, Solesmes, Pays De La Loire, France
От 1990 г. FREMONT AFFUTAGE е специализирана в заточването и производството на остриета и рязащи инструменти за хранително-вкусовата промишленост в цяла Франция. Нашата дейност: заточване за хранително-вкусовата промишленост. Заточване на остриета и рязащи инструменти под поливане. Заточване, балансиране и контрол на състоянието на ножове за рязане. Заточване на остриета за котлети, дискове за шу...
Франция, Chatillon St-Jean
...Клик пресата ARES комбинира най-доброто, което хидравликата и електрониката могат да предложат в областта на клик пресите. Основните характеристики, които я отличават по качество, са следните: СОЛИДНОСТ: триъгълната структура на основата с двойно ребро и колоната на ръката, подсилена, премахват огъването и осигуряват голяма ефективност и прецизност при рязане. КОНСТРУКТИВНИ ТЕХНИКИ: липсата на...
Франция, Annecy
...Диагоналната ребро е дългото ребро, което завършва на ръба на чадъра. Сглобена с винтове, тя е много лесна за смяна, веднага щом е извита или счупена. ФОРМА: кръгла...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Гранде Кюве Руж AOP Котьо д'Екс-ан-Прованс Руж 'Био вино' Сортове Сира 60% - Каберне Совиньон 40% Отлежаване в нови дъбови бъчви за 24 месеца, стареене в бутилка за 1 година. Дегустация Интензивен гранатовочервен цвят, мощен, сложен и деликатен аромат. Интензивен и структуриран вкус: - Текстура: красива материя с копринени танини - Аромати: зрели черни плодове - Пиролизни аромати: печено кафе - Финал: копринен с нотки на сладки подправки Съчетания - Печено агнешко бутче по провансалски - Заек по кралски - Глиган в сос - Ребра на кост / Печено телешко ребро - Шоколадов мус...
Франция, Auxerre
...придружава вашите предястия (пастет в тесто или хапка кралица), меса (агнешко ребро, филе миньон или печена пилешка), риби (лампрая по бордоски) и вегетариански ястия (на основата на гъби като манатарка и трюфел). Око: дълбок гранатов пурпур. Съвет на енолога: да се сервира на 16-18°C. Съдържание на алкохол: 14%. Време на съхранение: 22 години. Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl. Дomaine: Château Haut-Brion. Апелация: Pessac-Léognan. Реколта: 2018. Култура: Традиционна. Етикет: Контролирано наименование на произход.
...Офисът Stricto Direction предлага естетика, която съчетава винтидж и модерен стил благодарение на двойното си ребро, което е преработено и перфектно съответства на дебелината на плота. Stricto Direction комбинира съвременност и лекота, като съчетава директорски бюро с просторен плот и шкаф за съхранение на удобно разстояние. Размер на бюрото: Ш 180 / 200 x Д 100 см Размер на конзолата: Д 60 / В 63,5 / Ш 140 см ДЪЛБОЧИНА: 100 см Размер на бюрото: Ш 180 / 200 x Д 100 см...
Франция, Rungis
EURODIS, вашият търговец на едро на изключително месо в Рунжис, предлага селекция като доставчик на висококачествени меса, която отговаря на изискванията на месарите и най-големите ресторанти. EURODIS, специалист по изключителни меса, се занимава с търговия на едро на изключително месо и предлага луксозни меса, като изключително говеждо месо, например Wagyu, говеждо от Кобе и други месни породи.
Франция, La Garde
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др. Детайли за доставка: Метод на доставка: 40 ФТ...
Франция, Le Plessis Robinson
...полутърговия или индивидуални порции: контрафиле, T-bone, говеждо ребро, фалшив филет, ребра, томахавк, плоски ребра, бавета, тенде де шранче и др. Grand Caractère използва технологията Skin Pack за своите опаковки, която предлага по-дълги срокове на съхранение в сравнение с класическото опаковане. Изключителни меса за професионалисти в гастрономията: ресторантьори, занаятчийски месари, големи търговски вериги. За да представи най-доброто месо на по-широка аудитория, Grand Caractère предлага селекция от своите меса в LS и традиционните отдели на GMS.
Франция, Carquefou
... рецепта: печено месо, чеснов салам * Патé по старинна рецепта в глинена форма: селски патé, патé от черен дроб, с чесън. * Патé в коричка Печено месо: * Шунка за печене BRASEROL, варена шунка с кост, варена шунка с отстранена кожа, варена шунка, печена на фурна. * Варено гърди, печено гърди на фурна, Рила, мини Рила * Грилони, нантски бекон * Варено ребро Празнични рецепти: * Терини: Терина от...
Франция, Colombes
...В ресторанта в Коломб получавате месо от високо качество на най-добра цена. Менютата са налични от 9,90€ за обяд и 12,90€ за вечерите през седмицата. Ястията варират между 9,90€ и 49,90€. За да придружите месото си, Шерифът предлага гарнитури и сосове от собствено производство без ограничение. Открийте най-добрите парчета говеждо месо от френски произход и порода, като антрекот, говеждо ребро...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play