...Нашият благороден лавър (Laurus nobilis) произлиза от нашите биодинамични култури; Типичен за средиземноморския басейн, това е много щедър храст: не само че расте изключително добре на корсиканската земя, но също така има отличен добив по време на дестилацията. Етерично масло, получено от биологично земеделие, сертифицирано от ECOCERT FR-BIO-01 и от биодинамично земеделие, сертифицирано от Demeter France 68 000.
...Открийте нашата мека нуга от Монтеилимар, хармонична смес от мед от Прованс, шамфъстък, бадеми и ванилия. Мека нуга 35 г, в по-щедър формат, идеална за големите лакомници! Нашата бяла нуга е произведена по традиционния метод на готвене в котел.
Референтен номер: 101021
Тегло (в кг): 0.035
Опаковка: 24
ДДС: 20.0%...
... Протобен е леко разтегната, за да придобие извити форми, наподобяващи тези на круша. След това ще бъде подредена с другите, една върху друга. Нейният щедър размер ѝ придава уникална мекота.
Референция: 10391...
...Нашият твърд шампоан с ванилия и кокос получава нова визия: по-широк формат за по-добро нанасяне и нова формула за по-богата пяна! Той е обогатен с натурално кокосово масло, което е незаменимо за подхранване на сухата коса, без да я утежнява.
Съставките
Ето 7-те съставки на твърдия шампоан с натурално кокосово масло, разгледани в детайли:
4-те съставки, които измиват и се грижат за вашата коса...
... изработена от четкан памук, осигурявайки несравнима мекота. Състои се от 75% органичен памук и 25% полиестер, плетен във Франция и сертифициран по стандарт OEKO TEX 100. Затова Хелмут може безопасно да бъде гризан и гушкан от малките.
- 75% органичен памук и 25% полиестер
- Тъкан, плетен във Франция и сертифициран по OEKO TEX 100
- Полиестерна пълнеж, произведен във Франция
2 налични размера
1 единствен цвят...
... директно в френски дъбови бъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване.
Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
...Гуджарат е провинция, разположена на запад в Индия, известна като родното място на Махатма Ганди. Кухнята на Гуджарат се характеризира с по-мек и щедър микс от подправки, с по-сухи ястия в сравнение с други провинции, където ястията с сосове преобладават. Рядко се използват сметана и мляко в кухнята на този регион, така че ароматите на различните подправки обгръщат небцето и разпространяват перфектно балансирана смес от аромати.
Пропорция: 5г/човек...
...Щедър и ароматен, този Вионие се изразява с нотки на жълти плодове и лека цветна нотка. Като аперитив, той перфектно ще съпътства тостове с козе сирене и мед, кейк с сьомга и копър или критски хляб. По време на хранене го комбинирайте с калмари на скара, ризото с аспержи, пиле в гювеч с розмарин или фламбирани гамбос. Можете също така да го опитате просто охладен, сред приятели на аперитив.
Вместимост: 75 cl
Алкохолно съдържание: 13 % VOL...
...Пиониите без съмнение са едно от любимите ни цветя за летния сезон. За съжаление, това са цветя, които не се намират през цялата година.
Избирайки сушени пиони, вие ще можете да се наслаждавате на тях безкрайно във вашия дом!
Нашите красиви сушени пиони в цвят парм ще намерят своето място в спалнята, придавайки романтичен нюанс. Обемът им, по-малко щедър от този на свежите пиони, ще се съчетае прекрасно с други видове сушени или стабилизирани цветя, като бяла сушена овес, бяло акроклиний или бял сушен статис.
Природа:сушено цвете
Цвят:парма
Размери:височина на стеблото около 60 см...
... великолепна паеля или щедър кус-кус. Така и вие ще станете част от празника. "Gigot Bitume" е ястие, което се приготвя на строителни обекти. Обикновено по време на хранене, което събира всички занаятчии и отбелязва края на работата, "La Table à Dudule" продължава тази традиция на майсторите асфалтчици от началото на XX век. Съберете вашите гости, където вкусът, приятелството, обичаят и шоуто се събират около вашите маси! Този древен метод на готвене се съчетава с много други ястия, като лионски колбаси, агнешко бутче,... Той отговаря на...