... баланс, както и освежаваща минералност.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА
Сервирайте при 13°C с зеленчукова терина, плато от морски дарове, филе от червен барбун, печено с копър, патица с къри или асортимент от сирена.
Регион: Макон
Сорт: Шардоне – лозя с средна възраст 50 години...
...Кратко описание: Путаргата от мула, известна също като "боутараг", е висококачествена средиземноморска деликатес. Това са сушени и солени яйца от мула.
• Текстура: Има твърда и леко дъвчаща текстура.
• Вкус: Вкусът на путаргата е солен и интензивен, с изразени морски нотки. Някои я описват като умами, напомняща на хайвер.
• Кулинарна употреба: Путаргата обикновено се нарязва на тънки филийки и се сервира сама или с тостове, салати или други ястия.
... и десерти! В зърна, той ще придаде специален вкус на вашите маринати, буркани с зеленчуци и печените зеленчуци.
Цветната сол от Кампот
Цветната сол от Кампот KHLA е натурален морски продукт, суров, събиран на ръка от солниците на Кампот. Фина, хрупкава и деликатна, тя се поръсва в края на готвенето и е незаменимото допълнение към пипера от Кампот KHLA, за да придаде аромат на всичките ви ястия.
Нетно тегло: 360 гр
Произход: Камбоджа...
...Спирулината е микроводорасъл от семейството на цианофитите, която се представя под формата на спирално влакно с размери 250 микрона. Тя се развива естествено в тропическите и субтропическите води и има много интензивен синьо-зелен цвят. Спирулината е съставна част на фитопланктона, който образува основата на хранителната верига и поради това е незаменима за живота. Микроскопичният размер на...
... цитруси. Всичко това се комбинира прекрасно, създавайки този любим купаж, който идеално ще се съчетае с птиче месо или ризото с морски дарове. Вкусно!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Совиньон
AOC: Сансер
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2031
Температура на сервиране: 11-13°C...
...Неz
много чист, интензивен и сложен. Плодове от лоза, кайсия, манго. Белите цветя са добре представени: акация, бъз, глог и хвойна, подчертано от красиви минерални нотки на кремък.
Устата
плътна, богата и сложна, доминирана от вкусовете на бели плодове. Добра свежест и идеален баланс.
Съчетание храна-вино: бели меса, риби, морски дарове, сирена.
Винарство: 3 до 5 селекции в зависимост от...
...ГОДИНА: 2020
СОРТ: Совиньон блан.
ТЕРОИР: Аргило-пясъчен.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ: Нежно пресоване. Ферментация при ниска температура, за да се запази младостта на аромата на плода. Зреене върху фини утайки в иноксова бъчва.
АПЕЛАЦИЯ: IGP Вал де Лоар Совиньон.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Блестящ цвят, светло жълт с зелени отенъци. Интензивен, деликатен нос с цветни нотки (генист, лозова цветка) и цитруси (грейпфрут). Жив, хармоничен и свеж вкус.
СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Предястия, морски дарове, риба.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 8°C.
Картон с 6 бутилки по 75cl...