Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
... баланс, както и освежаваща минералност. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА Сервирайте при 13°C с зеленчукова терина, плато от морски дарове, филе от червен барбун, печено с копър, патица с къри или асортимент от сирена. Регион: Макон Сорт: Шардоне – лозя с средна възраст 50 години...
Франция, Paris
...Кратко описание: Путаргата от мула, известна също като "боутараг", е висококачествена средиземноморска деликатес. Това са сушени и солени яйца от мула. • Текстура: Има твърда и леко дъвчаща текстура. • Вкус: Вкусът на путаргата е солен и интензивен, с изразени морски нотки. Някои я описват като умами, напомняща на хайвер. • Кулинарна употреба: Путаргата обикновено се нарязва на тънки филийки и се сервира сама или с тостове, салати или други ястия.
Съответстващи продукти
Ботарга от мугила
Ботарга от мугила
Други Продукти
Скарида
Скарида
Франция, Vienne
... и десерти! В зърна, той ще придаде специален вкус на вашите маринати, буркани с зеленчуци и печените зеленчуци. Цветната сол от Кампот Цветната сол от Кампот KHLA е натурален морски продукт, суров, събиран на ръка от солниците на Кампот. Фина, хрупкава и деликатна, тя се поръсва в края на готвенето и е незаменимото допълнение към пипера от Кампот KHLA, за да придаде аромат на всичките ви ястия. Нетно тегло: 360 гр Произход: Камбоджа...
Франция, Pleubian
...Спирулината е микроводорасъл от семейството на цианофитите, която се представя под формата на спирално влакно с размери 250 микрона. Тя се развива естествено в тропическите и субтропическите води и има много интензивен синьо-зелен цвят. Спирулината е съставна част на фитопланктона, който образува основата на хранителната верига и поради това е незаменима за живота. Микроскопичният размер на...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... цитруси. Всичко това се комбинира прекрасно, създавайки този любим купаж, който идеално ще се съчетае с птиче месо или ризото с морски дарове. Вкусно! Съдържание: 75cl Тип: Бяло вино Сорт: 100% Совиньон AOC: Сансер Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2031 Температура на сервиране: 11-13°C...
Франция, Auxerre
...Неz много чист, интензивен и сложен. Плодове от лоза, кайсия, манго. Белите цветя са добре представени: акация, бъз, глог и хвойна, подчертано от красиви минерални нотки на кремък. Устата плътна, богата и сложна, доминирана от вкусовете на бели плодове. Добра свежест и идеален баланс. Съчетание храна-вино: бели меса, риби, морски дарове, сирена. Винарство: 3 до 5 селекции в зависимост от...
Франция, Brissac Loire Aubance
...ГОДИНА: 2020 СОРТ: Совиньон блан. ТЕРОИР: Аргило-пясъчен. ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ: Нежно пресоване. Ферментация при ниска температура, за да се запази младостта на аромата на плода. Зреене върху фини утайки в иноксова бъчва. АПЕЛАЦИЯ: IGP Вал де Лоар Совиньон. ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ: Блестящ цвят, светло жълт с зелени отенъци. Интензивен, деликатен нос с цветни нотки (генист, лозова цветка) и цитруси (грейпфрут). Жив, хармоничен и свеж вкус. СЪЧЕТАНИЕ ХРАНА/ВИНО: Предястия, морски дарове, риба. ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 8°C. Картон с 6 бутилки по 75cl...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play