Основан през 1835 г., Domaine de la Flaguerie е семейна компания, посветена на производството и преработката на ябълки за сайдер. Като любители на природата, домейнът прие ценностите на Биологичното земеделие през 1998 г.
Доменът произвежда ябълкови сокове, сайдери IGP Нормандия и круши, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, ракии и други аперитиви и ликьори от биологично качество, предназначени...
...сапун, крем, масло за тяло и др.),
Хранителна индустрия (оцет, масло, сос, плодови сокове, сироп, мед, конфитюр, мармалад, горчица, подправки и др.),
Химия (перилни препарати, разтворители, домакински продукти, моторно масло и др.),
Боя и лак (кутии, барабани и др.).
Скорост на етикетиране: до 60 продукта/минута
Етикетиране: до 2 етикета...
... своите плодове, които служат за производство на английска мармалад и ароматизиране на Гранд Марниер, както и за листата си, които произвеждат есенцията на малкия плод.
Реф:PETIHE1B
Семейство на продукта:PETITGRAIN
Тип екстракт:Етерично масло
INCI код:100 % МАСЛО ОТ ЛИСТА/КЛОНИ НА ЦИТРУС АУРАНТУМ АМАРА
Държава на производство:ПАРАГВАЙ
Държава на събиране:ПАРАГВАЙ
Част от растението:Лист
Категория на употреба за физически лица:Съставка
Ботаническо име:Портокали-цитруси вар. горчив L.
Състав:100% Чист, натурален и цялостен.
...Абрикосът, подобно на прасковата, е костилков плод от род Prunus, произхождащ от Китай.
Жътвата започва през юни и продължава до август, с пик на производството в края на юли.
Франция е втората страна производител на абрикоси в Европейския съюз.
Основните производствени области са Дром, Гард, Буш дю Рон, Източни Пиренеи и Ардеш.
Консумира се пресен, сушен, под формата на сок, мармалад или конфитюр, богат е на фибри, антиоксиданти и витамин А.
Нашият ликьор се сервира много студен.
Той също така е много ценен в различни кулинарни приготовления.
...L'Armagnac Castarède - 1983 е изискано винтидж, отлежавало в дъбови бъчви, за да развие сложни и привлекателни аромати. Този спирт предлага нос с нотки на праскова, сушени цветя и мармалад, докато вкусът разкрива нотки на ванилия, кестен и светъл тютюн. Със своята топазена цветност и приятен финал, този Armagnac е идеален за дижестив, предлагащ елегантно и запомнящо се дегустационно изживяване.
TOM PRESS предлага на професионалистите всичкото оборудване за съхранение, преработка на храни и готвене: Н°1 за любителите на домашното приготвяне.
TOM PRESS проектира и разпространява над 5 000 референции на оборудване и продукти за съхранение, готвене и преработка на храни. С това оборудване можете да произвеждате и преработвате плодове и зеленчуци, меса и риби, млечни продукти, зърнени храни ...
L’INSTANT BOUGIES е вашият професионален партньор за суровини за производството на свещи (растителни, минерални и животински восъци, фитили, оцветители, аромати, съдове и аксесоари…). Растителната гама включва соеви восъци, рапични восъци, слънчогледови восъци, кокосови восъци, палмови восъци…
L’INSTANT BOUGIES предлага също бял пчелен восък, парафин и гел. Нашите фитили са от памук, дърво и в ра...
... пристигнат в работилницата, ние ги подготвяме, за да запазим максимално тяхната свежест. Започваме през април и май с ягодите, след това ревен, след това кайсиите (които идват от стопанството Брунe в Русийон), след това крушата Прекос от Трево и ябълката Рейн дез Ренет, защото обичаме да работим в ритъма на сезоните. През зимата имаме всичкото време да приготвим мармалад от лимон, портокал и мандарина. След това идва времето за ананас през януари.
...Цвят: Махагон с медни отблясъци
Нос: Букет, който хармонично съчетава фини нотки на сушени цветя, ирис и люляк с топлината на захаросани плодове, мармалад и крем брюле. Подправена сладост, която разкрива дървесни аромати на препечен дъб и кутия за пури.
Вкус: Забележителна интензивност и ароматна сложност за гурме коняк, копринена текстура и изненадваща амплитуда.
Възраст на дегустация: около 15 години.
Предложения за дегустация: Чист като дижестив (между 20 ° и 25 °), в съчетание с шоколадови десерти или с добра пура.
От 1980 г. компанията Confit de Provence се утвърди на френския пазар на конфитюри, предлагайки на клиентите си първокласно суровини, уникално ноу-хау и качествено обслужване.
Днес компанията произвежда над 1500 тона биологични, облекчени и традиционни конфитюри всяка година за множество регионални, национални и международни марки, разположени в голямо търговско разпространение или в специализира...
Основана през 1986 г. от Франсоа КРОПСАЛ, къщата КРОПСАЛ е най-старата фабрика за конфитюри и желета в Пиренеите. Предлагаме ви много широка гама от сладки изкушения, приготвени по старинния метод, съчетаващи деликатно съчетание на традиционни вкусове и много оригиналности като "Праскови с Жюрансон", "Ягоди с Мадира", "Портокали с Арманяк", "Смокини с три цитруса, орехи и меденки" и много други ор...
Основана през 2002 г., MAISON VOISINE е семейна компания. Ние сме производител и търговец на едро на местни занаятчийски продукти от Аквитания. MAISON VOISINE е създадена, за да създаде инструмент за местно и регионално разпространение с добро оборудване за охлаждане. Компанията предлага директни доставки до нашите клиенти - месари, колбасари и бакалници. Произхождайки от няколко поколения животно...
TFOODS разпространява и търгува с готови ястия, вдъхновени от традиционните рецепти на Магреба, за да се храните здравословно, без да се лишавате от вкус: 100% натурални готови ястия от Магреба и Средиземно море. Нашите предястия и ястия са традиционни рецепти от Магреба на известната марка Sannefa, която предлага продукти с много високо качество. Нашата цел: да ви донесем Средиземно море на вашат...
Основана през 2015 г., SENEAFOOD е водещият индустриален производител и вносител на екзотични африкански продукти. Нашата специалност: пасти от чушки и пикантни сосове с различни подправки, екзотични плодове като ананас, папая, манго, кокос, както и други видове плодове като мад, бисап, буйе и моринга. Произвеждаме също и безглутенови продукти на основата на просо: тиакри (дегу), санкал, тийер и ф...
...Това натурално сладко вино от Ривзалте е вино с златисти нюанси и сложен нос, който съчетава кайсия, конфитюр, карамел и портокалова мармалад. Както ще видите, то постига перфектен баланс между сложност и киселинност.
MAISON BOTEH е семейна компания, основана от майка и син, която се специализира в деликатеси с персийски/ирански аромати. Нашите продукти се произвеждат по занаятчийски начин, като креативността и страстта към иранската кухня се сливат. Ние предлагаме и две допълнителни услуги: създаване на продукти с бял етикет и снабдяване с продукти, произведени във Франция. Допълнителни детайли по-долу: Имаме ...
Equateur Fruits, създадена през 2004 г., е водеща компания в доставката на преработени плодове за хранителната индустрия. Ние сме специализирани в доставката на цитрусови плодове и екзотични плодове. Гарантираме нашите продукти, като оставаме верни на международните стандарти, както и на вашите спецификации. Всички наши продукти са признати за тяхната проследимост и за тяхното качество, 100% натур...