...Нашият ексклузивен производител е внимателно подбран от Khla заради строгите си изисквания. Фермата, както и работилницата за сушене и сортиране, се намират в самия Кампот, родното място на едноименния пипер, на юг от Камбоджа. Piper nigrum е лиана с елипсовидни листа, достигаща височина от 4 до 5 метра, която процъфтява по височините на малките хълмове (пхном) в провинция Кампот, обдухвани от...
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...Ментата е ароматно, тревисто растение с много ароматни зелени листа.
Използвания на ментата в кухнята:
В десертите, тя придава аромат на сладоледи, сорбета и различни сладкиши. Съчетанието на мента с ягоди и шоколад е истинско удоволствие!
Тя ароматизира кремове, плодови салати, напитки (чай, мохито…)
Ментата придава аромат на безброй ястия, както на салати, така и на зеленчукови ястия, зърнени храни (табуле) или месо…
Ползите от ментата:
Тя притежава успокояващи, анестезиращи и аналгезиращи свойства.
...евкалиптови листа, дехидратирани банани, семена от фоньо, предварително сварен био фоньо, листа от кинкелиба, обелени бадеми...
Лидер в био съставките и качествените био суровини. Нашите продукти са екологични и гарантират интересите на малките производители.
Нашите сътрудници са на ваше разположение, за да разберат вашите нужди и да ви удовлетворят в разумни срокове.
Вашият търговец на едро на семена, зърнени храни и плодове е на ваше разположение, за да задоволи вашите нужди.
#ТърговецНаЕдро
#Agromaya
#Орехи
#Кашу
#Сусам
#Манго...
... оптимизацията на продуктите позволяват на най-взискателната клиентела да се наслади на продукти с най-високо качество и изтънченост, които да добавят стойност на кулинарните творения.
Микроподправките са много малки годни за консумация зеленина, произведени от семена на зеленчуци, билки или други растения. Микроподправките не са покълнали семена. Те се различават по много начини, особено в начина, по който се произвеждат. Например, покълналите семена се отглеждат във вода с много малко светлина и се консумират като купчина корени, стъбла и недоразвити листа, всички преплетени.