...Италиански сладолед, млекарски шейкове, замразен йогурт, неделя: ето всичко, което можете да направите с една единствена машина
Кликнете върху модела по ваш избор, за да получите техническа информация
Ето единствените машини за Soft сладолед на колела, произведени във Франция
Нашето предимство: Машина за италиански сладолед, адаптирана към вашата дейност. Създадохме гама от машини за сладолед...
...Амнезия: истински флорален вкус
Ментов лед: много освежаващ и супер свеж.
Замразено грозде: ултра свежо.
Ягода Куш: истински нотки на горски ягоди.
Замразен манго: сладки нотки на плод.
Супер Скунк: аромати на цветя с фини нотки на бор и анасон.
Нашите продукти се тестват в лаборатория преди пускането им на пазара и преминават през внимателен подбор. Така можем да ви гарантираме нивата на нашите продукти (анализ, който можете да изтеглите по-долу) преди да ги пуснем на пазара и да ви ги представим с затворени очи!
Референтен номер: HB0414...
...Машините от серията «Klass» отговарят на изискванията на операторите, желаещи да притежават професионално оборудване. Те гарантират много висока непрекъсната производителност, позволяваща справяне с пиковете на търсенето. Електронният контрол предлага на оператора две автоматични програми за производство на италиански сладолед, замразен йогурт и сорбета; консистенцията се адаптира по желание. С...
...Чист гланц от плодове на основата на пюре от маракуя.
Желиран с плодова пектин.
Предимства: Блясък и стабилна текстура при замразяване и размразяване. За десерти, мусове, бабаоа и сладоледи.
Приложения: Готов за употреба, разтопете при 45° / 50°C на водна баня. Изсипете върху замразен десерт (без лед) или изгладете с едно движение на шпатула.
Съхранение: В оригиналната опаковка, добре затворена, на място, защитено от светлина, топлина и влага (между 4° и 20° C). Чувствителен е към силни миризми. Да се консумира в рамките на 3 седмици след отваряне.