...Замразен десерт, обожаван от деца и възрастни. За да се насладите на вкуса на сладоледа, предлагаме опаковки, които са идеални за замразяване на продукти. Този тип фолио се отличава с повишена механична устойчивост на пробив и устойчивост на ниски температури на съхранение, което запазва вкуса и свойствата на сладоледа.
ИЗПОЛЗВАНИТЕ СТРУКТУРИ: BOPP/BOPP, BOPP/BOPP MET., BOPP/BOPP PERŁA...
...Сухият лед е замразен CO2 и има температура от -79 ° Целзий. Нашият сух лед се предлага под формата на гранули / черупки с размер 10 мм. Този размер може да се използва за всяко приложение.
Нашият сух лед:
- не е токсичен или запалим
- е без мирис и вкус
- не оставя влага след сублимация
- не е храна!
Ако желаете повече информация за сухия лед, моля, свържете се с един от нашите специалисти!
Сухият лед се нарича също сух лед или студен лед, всичко това е едно и също, тъй като е замразен CO2.
EAN:9502278375121...
...Мощни машини за основния бизнес
Нашите PASMO настолни устройства са здрави, с най-високо качество и предлагат максимална мощност. Те са идеални за компании, при които ледът е основният бизнес. С нашите настолни устройства имате възможност да произвеждате лед с най-високо качество.
Всички наши настолни устройства разполагат с две отделни системи и мотори, които правят работата още по-лесна и...
...Италиански сладолед, млекарски шейкове, замразен йогурт, неделя: ето всичко, което можете да направите с една единствена машина
Кликнете върху модела по ваш избор, за да получите техническа информация
Ето единствените машини за Soft сладолед на колела, произведени във Франция
Нашето предимство: Машина за италиански сладолед, адаптирана към вашата дейност. Създадохме гама от машини за сладолед...
...Студени напитки, шейкове, смутита, сорбета и коктейлни машини от Bras Internazionale. Машини за производство на сладолед, италиански сладолед, италиански лед и сорбет, замразен крем, замразен йогурт и замразени напитки от Bras, Taylor и Stoelting и Gel Matic.
...Амнезия: истински флорален вкус
Ментов лед: много освежаващ и супер свеж.
Замразено грозде: ултра свежо.
Ягода Куш: истински нотки на горски ягоди.
Замразен манго: сладки нотки на плод.
Супер Скунк: аромати на цветя с фини нотки на бор и анасон.
Нашите продукти се тестват в лаборатория преди пускането им на пазара и преминават през внимателен подбор. Така можем да ви гарантираме нивата на нашите продукти (анализ, който можете да изтеглите по-долу) преди да ги пуснем на пазара и да ви ги представим с затворени очи!
Референтен номер: HB0414...
...Машините от серията «Klass» отговарят на изискванията на операторите, желаещи да притежават професионално оборудване. Те гарантират много висока непрекъсната производителност, позволяваща справяне с пиковете на търсенето. Електронният контрол предлага на оператора две автоматични програми за производство на италиански сладолед, замразен йогурт и сорбета; консистенцията се адаптира по желание. С...
...Чист гланц от плодове на основата на пюре от маракуя.
Желиран с плодова пектин.
Предимства: Блясък и стабилна текстура при замразяване и размразяване. За десерти, мусове, бабаоа и сладоледи.
Приложения: Готов за употреба, разтопете при 45° / 50°C на водна баня. Изсипете върху замразен десерт (без лед) или изгладете с едно движение на шпатула.
Съхранение: В оригиналната опаковка, добре затворена, на място, защитено от светлина, топлина и влага (между 4° и 20° C). Чувствителен е към силни миризми. Да се консумира в рамките на 3 седмици след отваряне.
... решения.
Производство на сух лед – специализирана област на Страйфик
Под термина "почистване с сух лед" се разбира иновативен страйлов метод, при който се използват пелети от замразен въглероден диоксид като страйлово средство. Почистването с помощта на сух лед се счита за един от най-щадящите методи за почистване на повърхности, тъй като съставът на топчетата не причинява износване на носещия...
... усилват. Frostini създава уникално преживяване. Благодарение на широките възможности с Frostini, всяка целева група, през всеки сезон, може да бъде обслужена и никога не е нужно да се казва "Не". Освен това, броят на действията и особено времето, необходимо с Frostini, значително се съкращава. Нужно е само малко количество вкус да се добави към Frostini за идеално преживяване. С оглед на възможностите, с удоволствие използваме слогана: "Вашият избор, но замразен".
Индустриалната инженерингова служба GmbH предлага специализирани и гъвкави решения, свързани с дълбоко замразен течен азот и сух лед.
Ние доставяме течен азот и редовно попълваме вашите контейнери, извършваме услуги като замразяване на тръби или охлаждане на валове и компоненти по време на тест за охлаждане. За обработката с сух лед предлагаме специална услуга: неутрално обучение за инвестиции. Демонстрираме процедурата, ако искате сами да използвате сух лед за обработка или търсите други възможности за почистване.
... множество приложения (охлаждане на бутилки, подноси, морски дарове, студени бюфети, коктейли), опаковани в чували от 20 кг (около две кофи от 10л). Въглероден лед (Карбоглед): замразен въглероден диоксид (-80°C), под формата на малки цилиндрични пръчки (8X30mm), химическо свойство на разтопяването: сублимация (=преход директно от твърдо състояние в газообразно без течен остатък), множество приложения: отделяне на плътна сива дим, по-плътна от въздуха, голяма охлаждаща способност,…...
...Концесионер за Бреша и провинцията на продукти с марка "TRE MARIE", дистрибутор на Sammontana, хляб, пици, артезанален сладолед, предястия, закуски, сандвичи в ATM, зеленчуци и пържени картофи, фокачи, замразен хляб, основни ястия, лед на кубчета и натрошен, крепс, бутер тесто, соленки и пицети,...