...Медена горчица с естрагон е изискан подправка, която съчетава сладостта на меда с уникалния вкус на естрагон. Тази перфектна смес е идеална за подобряване на вашите ястия, било то в дресинг, марината или като гарнитура за меса. С нето тегло от 250 г, тази горчица е проектирана да задоволи най-взискателните вкусове. Нейният деликатен вкус и кремообразна текстура я правят задължителен избор за любителите на изискана кухня. Независимо дали сте професионален готвач или аматьор, тази горчица ще добави нотка оригиналност към вашите рецепти.
...Балсамов оцет от Португалия – бутилка от 0,5 литра
Сладък и ароматен, балсамовият оцет Caxeiro ще зарадва най-взискателните небца. Независимо дали е редуциран или в дресинг, той е идеалният спътник за всички ваши изискани ястия.
...Нашата био горчица с черен чесън ще съпътства вашите меса, зеленчуци или дресинг.
Тя също така е идеална за вашите маринати.
Горчица с характер, фина и силна с красивия си аромат на черен чесън.
Намирате вдъхновение с нашите идеи за рецепти.
СЪСТАВКИ
Биологична френска горчица (биологични семена от горчица, биологичен винен оцет, вода, сол) 90%
Биологичен черен чесън от Жер 10%
СЪХРАНЕНИЕ
Да се съхранява при стайна температура и на тъмно.
Добре затворете буркана след употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте в рамките на 90 дни.
... за лична консумация, след което продават директно излишъка си. Смесването на различни гранати и техниката на готвене, която е по-бърза или по-бавна, позволява получаването на меласа с различна киселинност/сладост. Това е занаят.
Използване:
Тя се използва често в иранската и ливанската кухня.
В кухнята може да се добавя към месо в сос, в дресинг, върху пюре от пащърнак (или други кореноплодни зеленчуци).
Бидон: 20L...
... шарантезка традиция предлага свежа, жива и плодова нотка на круша. Леко дървесен и придружен от цветни аромати, той е идеален за приготвяне на коктейли.
ACCORD METS / COGNAC :
Да се насладите в коктейли или на аперитив с тоник или джинджифилова бира. Перфектно се съчетава с гравлакс от сьомга, дресинг от джинджифил и супрема от розов грейпфрут.
...Червено вино за придружаване на предястия
В момента на предястието, с ястие, съдържащо колбаси, е препоръчително да се сервира охладено червено вино, за да се постигне перфектно съчетание между двата елемента. Когато сервирате салата с дресинг, изберете по-танинови червени вина. Сервирането на червено вино с риба като тон или червенокопче осигурява перфектна хармония на вкусовете за небцето...
...Балсамов оцет с фигова пулпа.
Този оцет се получава чрез мацерация на натурални съставки (фигове - пулпата е видима в бутилката).
За подправяне на вашите салати, ястия, като дресинг или върху гриловано месо.
Стъклена бутилка 250мл...
... всеки случай те са изключително богати на хранителни вещества и изобилстват от ползи и здравословни свойства. Те са богати на витамин C, мед, желязо и манган. Сервират се в салата с млади спанак, фино настъргани моркови, краставица и несолени печени фъстъци. Поливат се с дресинг от оризов оцет, лимонова и портокалова кора, джинджифил, портокалов сок, чесън и тамаринд.
Ean13:3770010599616
Референция:CeriseBioFrance1...
...С леко счукани семена, Старомодната горчица с био ябълков оцет предлага уникална, хрупкава и деликатна текстура. Добавянето на ябълков оцет придава кремообразност и оригиналност на тази рецепта. Идеална е за печено месо или в дресинг за сложни салати.
Съставки: Ябълков оцет*(51,3%), семена и обвивки от горчица*, вода, сол. *Съставки от биологично земеделие...
...Състав: 100% брашно от тъмен дресинг, получено от малц от зърнени култури. Малцът, използван от нашите партньорски пивоварни и съдържащ се в нашите продукти, може да произхожда от Франция или Европа.
Алерген: Съдържа естествено глутен в много малки количества и притежава твърдението "много ниско съдържание на глутен".
Дата на минимална гарантирана трайност при получаване на продукта: 6 месеца...
... храносмилателни проблеми, гастроинтестинални разстройства и загуба на апетит. Смлени на прах, корените й помагат за облекчаване на главоболие, а листата й ароматизират ликьори, бири и други бели вина...
Етеричното масло от мащерка служи като фиксиращо вещество в парфюмерийната индустрия. В кулинарията, то може да ароматизира салатен дресинг или месо, например, когато предварително е разредено в масло.
Етеричното масло е деликатно за употреба и трябва да се избягва при мастопатия, фиброми или канцероза.
Съдържание: 10 мл / 0,35 флуидни унции...
...Черните халапеньос, наричани "черни куршуми", са красиви и имат сладък вкус, като същевременно притежават същата пикантност като обикновените халапеньос.
Богати на витамини A, C и калий, те придават традиционен вкус на всичките ви любими ястия. Халапеньосите могат да се консумират и пресни или пълнени с например сирене.
Опушени и сушени, те могат да се използват и за подправяне на всяко ястие, подобно на сalsa и чили с дресинг.
...Конопеното масло се извлича от семената на конопа, известни също като ченевис, от култура на канабис с изключително ниско съдържание на THC (<0,2%) в съответствие с законодателството. Семената се пресоват на студено и с бавна скорост, след което следва незабавна естествена декантация на студено и на тъмно. Маслото е златисто-зелено на цвят и се консумира на студено в дресинг или като подправка.