...Ябълковият оцет на Flaguerie е резултат от оцетна трансформация на биологично ябълково вино в оцет. Този натурален оцет узрява в дъбови бъчви в продължение на няколко месеца, преди да бъде бутилиран без филтрация. В дъното на бутилката може да се образува оцетна майка.
Бруто тегло: 1450 г
Тегло на картон с 6 бутилки: 9 кг
Оцетна киселинност: 5°
Остатъчен алкохол: < 0,5°...
От 2009 г. Самюел Покке, страстен пчелар, отговаря на нуждите на професионалистите с предложение за мед на едро. В Pocquet Apiculture предлагаме бъчви от 300 кг или кофи от 20 или 40 кг, основно за "Мед от цветя" и "Мед от липа". Нашите продукти се произвеждат с уважение към традиционните процеси, като същевременно използваме съвременни техники за извличане, гарантиращи масово производство, което ...
... нуждите на козметичната индустрия (бутилки с течен сапун, буркани с крем и др.), хранително-вкусовата промишленост (бутилки с зехтин, растително масло, оцет, консерви и др.), сектора на електронните течности (флакони с течност за електронни цигари), пивоварството (бутилки бира с всякакви формати), винопроизводството (бутилки вино с всякакви формати), алкохолите/спиртните напитки (арманяк, коняк, водка и др.), химическата индустрия (бутилки с почистващи препарати, детергенти и др.), както и индустрията на боята и лака.
... се предлагат различни хранителни специалитети с ароматизация.
Нашият ликьор, приготвен чрез мацерация на стъблата и цветята в алкохол, се консумира много охладен в края на храненето.
Той също така е много ценен в сладки кулинарни приготовления (макарони, сабайон, крем патисьер), като заливка за сладолед, в коктейлни смеси.
Няколко капки лавандулов ликьор в бяло вино ще направят отличен "Провансалски" кир!
...Съставки:
100% Органичен оцет от червено вино.
Приготвен от вино, произведено от органично отглеждани грозде.
Предложения за сервиране:
Дресинг за салати, маринати, сосове.
Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl, в насипно състояние от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
...Винен оцет от Банюлс, 5 години стар, Изба Аббе Рус
изработен от натурален сладък вино от Банюлс (от склоновете на Банюлс-сюр-Мер).
Много ароматен оцет, който ще ви донесе аромати и удоволствия във всички области на кухнята.
Стъклена бутилка 500 мл...
... простота. Изработени само с преснотата на сезонните зеленчуци, бланширани във вода, оцет и бяло вино, и поставени в екстра върджин зехтин след изсушаване, в стъклен съд, който не крие нищо, защото при нас няма какво да се крие.
...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен дрожж, 6.7% виолетова горчица (мъст от грозде, семена и обвивка на горчица, вино, вода, оцет, сол, подправки, сулфити), 6.7% стара горчица (вода, оцет от алкохол, семена и обвивка на семена от горчица, сол, киселинност: лимонена киселина, аромати, антиоксидант: дисулфит на калий), сол.
Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1875 Kj, 450 Kcal, мазнини 31g, от които наситени мастни киселини 21g, въглехидрати 37g, от които захар 1.2g, протеини 5.8g, сол 1.4g.
...Изключителен конфитюр от Черния готвач на Лимузен!
Съвети за дегустация: Насладете се на този конфитюр топъл, с картофи или пресни пасти.
Ако предпочитате студен, го опитайте с орехи или лешници и капка оцет.
Идеален в комбинация с червено или розе вино.
Без оцветители и консерванти.
... на сушене и напомнят малко на балсамов оцет.
Той има оптимален срок на годност от 1 година, но в Япония някои го съхраняват 10 години. Както доброто вино, той се подобрява с времето; ако искате да спрете зреенето, съхранявайте го в хладилника.
А в кухнята?
В устата се освобождава великолепна сладост, леко кисела, която не е без да напомня на лакрица; той е част от умами вкусовете.
Вкусът му е толкова нежен, че можете да го опитате такъв, какъвто е, чист и цял, по всяко време.
... ръчно изработени напитки според древни методи. Всички наши продукти са произведени без добавяне на консерванти или оцветители. Txopinondo произвежда също така ябълков сок, аперитив с 17° алкохол (на основата на ракия от Сагарно, червено вино от Ирулеги и ябълков сок), зелена ябълкова ликьор с 18° алкохол, анасонов ликьор от диви ябълки с 18° алкохол, ракия от Сагарно с 40° алкохол, ябълков оцет и балсамов оцет от ябълка.
... conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Морели morcheln pfifferlingen манатарки setas, steinpilzen, Waldpilze funghi di bosco setas del bosque. Ръчно изработени луксозни консерви и запазвания. Оригинален асортимент от френски гъби в оцет по начин на кисели краставички, подправки в оцет от вино, лук чътни. Асортимент от типични и традиционни ястия на...
... основата на вино, плодове, ядки, ратафия, ликьори от ядки, кестени, малини, карамели, шоколад с ванилия, мента, както и плодови кремове. Предлагат се и плодове в алкохол, баби, канелета, шоколадови сладости и подправки от югозапад, горчица и оцет с трюфел. Ние сме представени в винени магазини, деликатесни магазини като Hédiard и Fauchon, както и на масите на много звезди ресторанти във Франция и в чужбина.
... сортове грозде са Sauvignon, Listan и три сорта от Гайяк - Mauzac, Lenc del El и Muscadelle. Така, LES VIGNES DE GARBASSES произвеждат бели, розови и червени вина, сок от грозде и оцет на основата на червено вино.
... поискване и ние доставяме и инсталираме в цяла Франция.
SODIPIA е компания от групата CHALVIGNAC (терморегулирани изолирани неръждаеми резервоари за вино, процеси на дестилация, автоматизация, термични процеси, индустриални неръждаеми резервоари по поръчка, контейнери и ремаркета за винопроизводство и селско стопанство).
... и полусухи, както и нашите специални купажи.
- Фермерски поаре
- Традиционният ябълков сайдер от Нормандия AOC, получен от смесване на ябълков сок и калвадос.
- Калвадос AOC, получен от дестилацията на нашия сайдер.
- Ябълков оцет, произведен в нашия собствен оцетар.
- Различни ябълкови желета (натурални или ароматизирани с ябълков сайдер или калвадос).
Можете да посетите фермата и да...
Ореланският оцет е комбинация от три елемента: температура, въздух и време. При Мартин Пурет, в игра влиза и друг фактор - качеството на използваните вина или как едно вино става добър оцет. Ние използваме само вина от най-добрите сортове на френските лозя, като тези от долината на Лоара (Каберне Франк, ...), Югозапад (Бордо, ...) или региона Шампан (Шардоне, ...). Избрани за богатството на своя букет и финес на ароматите си, тези вина преминават през бавния процес на оцетна ферментация. Френски производител на оцет....