...“
Скрит в прегръдката на дъбовите и борова гори, Домен Тур Кампанет предлага момент извън времето, където приказната красота на мястото веднага завладява, между сянка и светлина, между гора и лоза, между свежест и жега, между дива и спокойна природа… мистерията остава, омаята се продължава.
... ръка, за да се осигури по-голямо уважение към гроздовите зърна.\n\nDégustation\nМного успешна реколта. Присъствието на Каберне и малко Малбек вероятно не е без значение. Носът съчетава къпина с елегантно дървесно ухание, напомнящо на пралине. В същия ароматен регистър, устата предлага нежна и вкусна плът, носена от копринени танини. Това, което наричаме \"вино удоволствие\".\n\nCépages: Мерло (62%), Каберне Фран (25%), Каберне Совиньон (10%), Малбек (3%)\nПродуцент: Семейство Фомпериер в Сент-Емилион (33330)\nФормати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2013"}...
Ние сме LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, кооперация, която обединява 800 семейства на винопроизводители и специалисти в известния регион Бургундия.
Нашите различни видове вина произлизат от лозята и избите на 7 известни къщи от север на юг в този изключителен винен регион:
• Bailly Lapierre, известен с неговите Crémants de Bourgogne и тихи вина от Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy за вината си от Côte...
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5%
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Много светло розово
• Първи нос: интензивен, цитрусов (грейпфрут) и цветен
• Втори нос: праскова отлоза
• На вкус: свеж, елегантен, кръгъл
• Добра каудалия
Съчетание храни/вино:
• Ястия с южни акценти
• Салата, Грил
Съхранение: 2 години
Винификация:
Пресиране директно. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Винификация в съд при 16°C за оптимална свежест и фини аромати. Отлежаване на фини утайки до бутилиране.
... Кавиола, един от най-талантливите енолози в Италия, за да подчертае 30-те хектара на имота.
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: Greco di Tufo
DOCG: Greco di Tufo (Кампания, Италия)
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2025 г.
Температура на сервиране: 8-10°C...
...Впечатляващо вино, което съчетава мускат и сирa, за да изрази аромати на карамфил, виолетка, праскова, лоза, манго и ягодов сос с босилек.
Наименование: Виноот страната на Ок Шардоне
Цвят: Розе
Съдържание: 0.75 Л
Алкохол: 13% Обем
Климат: Средиземноморски
Сорт: 100% Шардоне
Температура на сервиране: 8°...
...Био запарка Винена лоза "Ромон Натюр".
Листата от винена лоза се използват от векове заради благоприятното им действие върху кръвообращението и помагат за възстановяване на лекотата в краката. Оставете вашия пакет за запарка да се накисне в чаша гореща вода за 3 до 4 минути. СЕРТИФИЦИРАНО AB БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. 100% био, иначе нищо - вижте информацията в нашата категория: Чайове, запарки, провансалски билки.
Продукт на Лаборатории "АРАКЕЛ" в Лансон дьо Прованс.
Кутия с 20 пакета за запарка.
...Това вино можеше да се нарича чудо, но предпочетох да го нарека Miracle. Всъщност, гроздето, което е позволило неговото създаване, е било събрано от малък парцел, чиито лози са над 120 години. Предназначени за изкореняване, исках да му дам втори живот и благодарение на моя органичен тор, Bactériosol, с течение на годините този парцел отново започна да произвежда.
...Висящо растение, произхождащо от Южна Европа и Мала Азия, първото споменаване за използването на лозови листа се появява през XVII век, за да облекчи дискомфорта в краката. Червената лоза Vitis vinifera е специфичен сорт, който не е предназначен за производство на вино, а е селектиран заради богатството си на танини и антиоксиданти и за употреба в инфузия, която може да се пие през целия ден.
Френско растение, произведено в биологично земеделие, произхождащо от пермакултура, събирано на ръка и сушено на решетки.
Латинско име: Vitis vinifera
Форма: сушени листа...
...Неz
много чист, интензивен и сложен. Плодове отлоза, кайсия, манго. Белите цветя са добре представени: акация, бъз, глог и хвойна, подчертано от красиви минерални нотки на кремък.
Устата
плътна, богата и сложна, доминирана от вкусовете на бели плодове. Добра свежест и идеален баланс.
Съчетание храна-вино: бели меса, риби, морски дарове, сирена.
Винарство: 3 до 5 селекции в зависимост от...
LABORATOIRE SARCO предлага специфична компетентност и аналитична експертиза: замърсители, микробиология, фенолни съединения и анализ на вино. LABORATOIRE SARCO работи в тясно сътрудничество с някои от най-престижните изследователски центрове в света: Висш институт по лоза и вино в Бордо (ISVV), Университет Пол Сабатье (Тулуза), Австралийски институт за изследване на виното, Университет Стеленбош (Южна Африка), Университет Федерико II – Неапол (Италия), Supragro INRA Монпелие…...