Франция, Le Puy Ste Reparade
...“ Скрит в прегръдката на дъбовите и борова гори, Домен Тур Кампанет предлага момент извън времето, където приказната красота на мястото веднага завладява, между сянка и светлина, между гора и лоза, между свежест и жега, между дива и спокойна природа… мистерията остава, омаята се продължава.
Франция, Bordeaux
... ръка, за да се осигури по-голямо уважение към гроздовите зърна.\n\nDégustation\nМного успешна реколта. Присъствието на Каберне и малко Малбек вероятно не е без значение. Носът съчетава къпина с елегантно дървесно ухание, напомнящо на пралине. В същия ароматен регистър, устата предлага нежна и вкусна плът, носена от копринени танини. Това, което наричаме \"вино удоволствие\".\n\nCépages: Мерло (62%), Каберне Фран (25%), Каберне Совиньон (10%), Малбек (3%)\nПродуцент: Семейство Фомпериер в Сент-Емилион (33330)\nФормати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2013"}...
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
Ние сме LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, кооперация, която обединява 800 семейства на винопроизводители и специалисти в известния регион Бургундия. Нашите различни видове вина произлизат от лозята и избите на 7 известни къщи от север на юг в този изключителен винен регион: • Bailly Lapierre, известен с неговите Crémants de Bourgogne и тихи вина от Auxerrois • Les Vignerons de Buxy за вината си от Côte...
Съответстващи продукти
Меркюре
Меркюре
Други Продукти
Givry 1er Cru Clos Jus
Givry 1er Cru Clos Jus
Франция, Caromb
...Сортове: Гренаш 95%, Каринян 5% Възраст на лозята: 15 години Тероар: Аргило-калциев Беритба: Машинна Дегустация: • Цвят: Много светло розово • Първи нос: интензивен, цитрусов (грейпфрут) и цветен • Втори нос: праскова от лоза • На вкус: свеж, елегантен, кръгъл • Добра каудалия Съчетание храни/вино: • Ястия с южни акценти • Салата, Грил Съхранение: 2 години Винификация: Пресиране директно. Мостовете бързо се охлаждат, за да се запазят ароматите. Натурално утаяване на студено. Винификация в съд при 16°C за оптимална свежест и фини аромати. Отлежаване на фини утайки до бутилиране.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... Кавиола, един от най-талантливите енолози в Италия, за да подчертае 30-те хектара на имота. Съдържание: 75cl Тип: Бяло вино Сорт: Greco di Tufo DOCG: Greco di Tufo (Кампания, Италия) Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2025 г. Температура на сервиране: 8-10°C...
Франция, Roubia
... череша, щедри аромати на червени плодове. Устата Интензивен, копринен, леки нотки на касис, щедри нотки на череша, щедри нотки на червени плодове, елегантни танини, фини танини, кръгъл, структурирано тяло, добра интензивност, дълга персистенция. Съчетания с храна и вино Скара от червени меса, Бели меса, Птичи дивеч, Птици, Краве сирене Температура на сервиране: 16° - 18° Цвят: Червен Сорт: Гренаш, Мурведр, Сира Алкохол: 14,5% Съдържание: 75 cl (Бутилка)...
Франция, Entre-Vignes
...Впечатляващо вино, което съчетава мускат и сирa, за да изрази аромати на карамфил, виолетка, праскова, лоза, манго и ягодов сос с босилек. Наименование: Вино от страната на Ок Шардоне Цвят: Розе Съдържание: 0.75 Л Алкохол: 13% Обем Климат: Средиземноморски Сорт: 100% Шардоне Температура на сервиране: 8°...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Био запарка Винена лоза "Ромон Натюр". Листата от винена лоза се използват от векове заради благоприятното им действие върху кръвообращението и помагат за възстановяване на лекотата в краката. Оставете вашия пакет за запарка да се накисне в чаша гореща вода за 3 до 4 минути. СЕРТИФИЦИРАНО AB БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ. 100% био, иначе нищо - вижте информацията в нашата категория: Чайове, запарки, провансалски билки. Продукт на Лаборатории "АРАКЕЛ" в Лансон дьо Прованс. Кутия с 20 пакета за запарка.
Франция, Duravel
...Това вино можеше да се нарича чудо, но предпочетох да го нарека Miracle. Всъщност, гроздето, което е позволило неговото създаване, е било събрано от малък парцел, чиито лози са над 120 години. Предназначени за изкореняване, исках да му дам втори живот и благодарение на моя органичен тор, Bactériosol, с течение на годините този парцел отново започна да произвежда.
Франция, Saint Germain En Laye
...Висящо растение, произхождащо от Южна Европа и Мала Азия, първото споменаване за използването на лозови листа се появява през XVII век, за да облекчи дискомфорта в краката. Червената лоза Vitis vinifera е специфичен сорт, който не е предназначен за производство на вино, а е селектиран заради богатството си на танини и антиоксиданти и за употреба в инфузия, която може да се пие през целия ден. Френско растение, произведено в биологично земеделие, произхождащо от пермакултура, събирано на ръка и сушено на решетки. Латинско име: Vitis vinifera Форма: сушени листа...
Франция, Auxerre
...Неz много чист, интензивен и сложен. Плодове от лоза, кайсия, манго. Белите цветя са добре представени: акация, бъз, глог и хвойна, подчертано от красиви минерални нотки на кремък. Устата плътна, богата и сложна, доминирана от вкусовете на бели плодове. Добра свежест и идеален баланс. Съчетание храна-вино: бели меса, риби, морски дарове, сирена. Винарство: 3 до 5 селекции в зависимост от...
Франция, Floirac
LABORATOIRE SARCO предлага специфична компетентност и аналитична експертиза: замърсители, микробиология, фенолни съединения и анализ на вино. LABORATOIRE SARCO работи в тясно сътрудничество с някои от най-престижните изследователски центрове в света: Висш институт по лоза и вино в Бордо (ISVV), Университет Пол Сабатье (Тулуза), Австралийски институт за изследване на виното, Университет Стеленбош (Южна Африка), Университет Федерико II – Неапол (Италия), Supragro INRA Монпелие…...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play