...Балсамовоцет от Португалия – бутилка от 0,5 литра
Сладък и ароматен, балсамовият оцет Caxeiro ще зарадва най-взискателните небца. Независимо дали е редуциран или в дресинг, той е идеалният спътник за всички ваши изискани ястия.
...Балсамовият оцет придава нотка на сладка киселинност, сладко-кисела вкус, който събужда смокината. Разбира се, с фоа гра и всякакви видове сирена: с плесен, овче, козе или Комте. Вдъхновяващ в аперитивна лъжица с сушен магрет.
От 2009 г. Самюел Покке, страстен пчелар, отговаря на нуждите на професионалистите с предложение за мед на едро. В Pocquet Apiculture предлагаме бъчви от 300 кг или кофи от 20 или 40 кг, основно за "Мед от цветя" и "Мед от липа". Нашите продукти се произвеждат с уважение към традиционните процеси, като същевременно използваме съвременни техники за извличане, гарантиращи масово производство, което ...
...Този малинов балсамовоцет обогатява плодовите салати или дори майонезата с кръгъл вкус.
Съставки: Ацетирана гроздова мъст, аромат на малина. Съдържа сулфити.
...Цялата ароматна мощ на балсамовия оцет чрез дългата концентрация на плода по време на редукцията на огън.
КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Оцет, получен от карамелизация на прясно ябълково мъст, съчетан с нашия натурален оцет Озпина.
Истински еликсир, всяка капка има значение.
Идеален за салати и за декласиране на запечени меса като свинско или патица.
Опаковка
Елегантна стъклена бутилка с сифони от 200 мл, механична капачка с люлеещ се механизъм.
...Бял балсамовоцет "Гранд Резерв" отлежал 5 години в американски дъб.
Продукт 100% натурален, без добавки, без консерванти и без подсладители.
Този прозрачен балсамовоцет San Carlos Gourmet е УНИКАЛЕН В СВЕТА.
Той е произведен с най-добрия избор от сладки гроздове от сорта "Педро Хименес", които след беритбата се излагат няколко дни на слънце, за да се увеличи концентрацията на захар.
Това е...
Открийте Aloua, вашият надежден партньор за производство и износ на фурми Deglet Nour от Алжир, произхождащи от Бискра, несъмнено столицата на този емблематичен сорт. Ние предлагаме ключови решения, които ви позволяват да разпространявате нашите фурми под нашата марка Aloua или да създадете собствена марка, съобразена с вашите специфични нужди.
Нашата експертиза не се ограничава само до производс...
...81 % Биологичен бял винен сос*
- 19 % Намален биологичен гроздов сок
* Продукт от биологично земеделие
Без консерванти, без алергени
Не пастьоризиран
Може да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
Този бял балсамов сос ще допълни вашите предястия, ястия с месо или риба.
Неговият балансиран вкус е подходящ за всички ваши топли или студени ястия.
Това е сос, а не оцет, тъй като киселинността му е само 5,4 %.
Този продукт е наличен също в бутилка от 25 литра, кубове от 3-5-10 литра, бъчва от 220 литра и в контейнер от 1000 литра по поръчка.
...Неизменна част от традиционната китайска кухня, нашите гьози за вегетарианци са приготвени от пшенично брашно и пълнени с пресни зеленчуци и тофу.
Сервирайте с комбинация от соев сос и балсамовоцет. Можете също така да ги опитате, като ги потопите в пикантен сос, сладко-кисел сос или сладък соев сос, в зависимост от вашите предпочитания.
*SAKURA марка PÏNJA
Нетно тегло на пакет: 600g
Бройки...
...Класическият формат.
Нашият черен чесън е произведен от био бял чесън с IGP от Дром.
Чесънът се готви при ниска температура в продължение на 15 до 30 дни.
Сярата, която придава на чесъна астрингентен вкус, се освобождава, а естествено присъстващите захари в чесъна се карамелизират, позволявайки на чесъна да развие аромати на лакрица и балсамовоцет.
Неговият умами вкус му позволява да се...
...ОТКРИЙТЕ ЧЕРНИЯ ЧЕСЪН: УНИКАЛНА ПОДПРАВКА, ПРОИЗЛЕЗЛА ОТ ФРАНЦУЗКИЯ ЗАНАЯТ
КАКВО Е ЧЕРНИЯ ЧЕСЪН?
Производството на черен чесън е сложен процес. Това е обикновен чесън, който след няколко седмици в парна камера развива уникален вид, аромат и вкус. В резултат се получава чесън с дъвчаща текстура, интензивен, уникален аромат и вкус на карамелизиран чесън, с нотки на манатарки, лакрица, балсамовоцет...
... на сушене и напомнят малко на балсамовоцет.
Той има оптимален срок на годност от 1 година, но в Япония някои го съхраняват 10 години. Както доброто вино, той се подобрява с времето; ако искате да спрете зреенето, съхранявайте го в хладилника.
А в кухнята?
В устата се освобождава великолепна сладост, леко кисела, която не е без да напомня на лакрица; той е част от умами вкусовете.
Вкусът му е толкова нежен, че можете да го опитате такъв, какъвто е, чист и цял, по всяко време.
Оцетът Мелфор, създаден през 1922 г., е подправка, изработена на основата на алкохолен оцет, мед и запарка от билки.
Така, оцетът, чийто цвят е кехлибарен, произлиза от разреден захарен алкохол, който е променен чрез оцетна ферментация, филтриран и отново разреден с вода. Той ще подчертае ястията с нежност.
Оцетът Мелфор оригинал е наличен в бутилки от 50 и 100cl.
Гамата се предлага в други версии, включително Мелфор Коте Подправки, Мелфор Коте Юг, Мелфор Специални консерви и Мелфор Коте балсамов.
Производител на растителни хранителни масла. Производител на био масло от камелина, био масло от шафран, био масло от рапица, екстра върджин масло от орехи, екстра върджин масло от лешници, екстра върджин масло от тиквени семки, био сусамово масло, био слънчогледово масло, био зехтин. Производител на балсамовоцет, био ябълков оцет, малинов оцет, орехов оцет, био винен оцет, бял винен оцет, шери...
...биологичен балсамовоцет от Модена, занаятчийски пасти от стари зърна или без глутен, песто и други приготвени сосове). Ние предлагаме също курсове за обучение по дегустация и съчетаване на зехтин с различни кухни, както и природни екскурзии в маслинови горички в Италия. Нашият публичен уебсайт в момента не е изчерпателен относно нашите предложения.
... собствени.
Нашето портфолио от страхотни марки включва Mulino Bianco, номер 1 в категорията бързооборотни стоки в Италия, Monari Federzoni, номер 2 в категорията балсамовоцет в Италия, Kikkoman, номер 1 в света за соев сос, Patak’s, номер 1 в индийската храна във Франция, и много други!
> Машина за продажби и маркетинг с повече от 100 души
> Над 60 милиона евро продажби през 2023 г.
...От 1790 г. ВИНАГРЕРИЯ ГЕНЕРАЛ произвежда под марката ВИНАГРЕ ТЕТ НУАР фини оцети, класически оцети, винегрети, подправки, манатарки и "големи" оцети. Продуктите от серията "Голямо почистване" са 100% натурални и могат да се използват за почистване на плочи, например. Сред оцетите компанията произвежда следните видове: балсамовоцет от Модена, стар винен оцет, бордоски винен оцет, шери оцет, ябълков оцет, бял винен оцет и др.